Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kızlar moralim çok bozuk, keseyi görmeye gittik, kese göründü ama içinde bebek yok dedi, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir dedi :-( herşeye hazırlıklı ol dedi, haftaya bi daha gideceğim, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyormuş, ne hissedeceğimi bilemiyorum ağlıyorum sabahtan beri...

Kızlar moralim çok bozuk, keseyi görmeye gittik, kese göründü ama içinde bebek yok dedi, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir dedi :-( herşeye hazırlıklı ol dedi, haftaya bi daha gideceğim, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyormuş, ne hissedeceğimi bilemiyorum ağlıyorum sabahtan beri...

Canım canım canım inşallah bebeğin ordadır ,çok duydum ben böyle sonradan gözüken en iyi arkadasımız keseyi görmeye gittiler kese bile yoktu boş gebelik olabilir dediler bir hafta sonra gittiler hem kese hem kalp atışı duydular, canm dua edelim hepimiz bugün o bebiş orda allahımın izniyle, başka bir doktora daha görünmek saçmamı olur acaba? Sakın hırpalama kendini bebeğin içinde öyle düşün,net ir şey yok ortada olumlusunu düşünelim

cnm bebegin inşallah orada dır bazen geç gözükebiliyormuş cnm dua et bol bol allah bebegini sana bagışlasın cnm.aglayıp kendinide bebeginide üzme olurmu?

öyle yapmayı düşünüyorum reglimi bekliyorum şimdi, rahim filmi çektirip doktor doktor gezeceğim...

Canım kaç defa yazdım sana sinir oldum her defasında sorun çıktı özelden yazmaya çalıştım olmadı, canım biliyosun ben de septum ameliyatı oldum bir daha bebek kaybetmeyeyim diye megersem bazen olunan rahim ameliyatlarıda rahim ağzı yetmezliği yapabiliyormuş ben bunu şimdi anladım yani bir ameliyat oluyosun bebek için o olduğun ameliyat şimdide bu bebeğim için riskli ve dikiş zaten atılacaktı ama rahim ağzı yetmezliği çok pis bir şey bebek 18/22 hafta aniden gidebiliyor dikiş belki tutuyo benim yaşadığım tüm korkular ancak gercekten yaşayan bilir sana bunları yazıyorum canını sıkmak yada endişelendirmek için değil gerçi ben doktorların yüzünden iki defada kürtaj olmak zorunda kaldım velhasıl rahme edilen müdahaleler de bazen başka bir hastalığa sebep olabiliyor Rabbim en iş doktorla karşılaştırsın seni, en ufak şüphe duyduğun bir doktor olursa vazgeç diğerini araştır işin en zor kısımlarından biri çünkü kendine göre doktor bulmak, Rabbim yardımcın olsun....

Üzülmemek elde degilki daha goremedigim biseye bile nasıl alıştım , Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinallak bullak oldum haftaya gideceğim bakalım hayırlısı tabiki ama üzülüyorum ne yapalım dua ediyorum sadece elden bişey gelmiyor y

cnm bebegin inşallah orada dır bazen geç gözükebiliyormuş cnm dua et bol bol allah bebegini sana bagışlasın cnm.aglayıp kendinide bebeginide üzme olurmu?

Belirsizlik iyle kötü bişey ki hamileyim bile diyemedim tam olarak, hakkımızda hayırlısı sizde dualarınızi eksik etmeyin...

tubısım canım cok uzuldum ama arkdslrın dedıgı gıbı gec dollenmede olabılr luften 1 hafta boyunca sakın rahat ol bılıyorum cok zor ama elden malesef beklemekten baska bısey gelmıyor canım belırsızlık cok kotu bısey dualrımdasın bıtanem baska bı doktora falan gtmeyı dusnymusn belkı o farklı bısey der

canım ya kötü düşünmeyelim inş. haftaya bebeğpinde kalp atışlarıda duyulur dua edicem senin için ağlama desemde elinde olmadan ağlıycaksın en azından çok yıpratmamaya çalış kendini ve oluşmakta olan bebeğini allahım sizi korusun inş.

Canım, dualarımda olacaksın. Allah'ın izniyle haftaya gittiğinde bebeği göreceğini ümit ediyorum. Önceden görünmeyip sonra ortaya çıkan bebekler var, umalım ki onlardan olsun...

Evet wallahi elde değil, âmin canım Rabbim kimseyi böylesine sınamasın, böyle durumlarda bir tek dua insanı rahatlatıyor, ben ve annem bu gece senin için bol bol dua edicez, önümüzdeki haftada inşallah birlikte sevinecez canım benim

Tubisch canım yeni gördüm yazdıklarını. ne olur haftaya gidene kadar iyisini düşünmeye çalış.bu şekilde olan bir kaç kişi biliyorum çünkü. Rabbim inşallah miniğini sana bağışlasın, haftaya yüzünü güldürsün. Dualarımdasın

seni yakından takip ediyorum, sağol canım benim herkesin derdine ortak olmaya çalışıyorsun, dilerim rabbim güzel gönlüne keder düşürmesin, her şeyin farkındayım doğabilecek sorunları biliyorum çünkü bizim gibi sıkıntısı olan arkadaşların çoğu malesef rahim ağzı yetmezliği yaşıyor, rahim filmine gerek yok dedi ex doktorum, ama ben mutlaka çektireceğim onu ve ameliyat öncesi rahim filmini alıp türkiyenin en uzman doktorlarına gideceğim bu sefer, ev araba dünya malı umrumda değil ne kadara mal olursa olsun, önce sağlığım sonra bebek ve diğer şeyler... hormon dengem alt üst eşime sokulmak bile istemiyorum tüm hayatımı etkiliyor bu hormonal sorunlar önce bunları halledeyim, sonra bakalım mevlam neyler...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLEERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

gunaydın kızlar nasılsınz pek sakınmı oldu topıgımız ne hamısler napıyosunuz nasıl gecıyor..hayat kosturmacısana dalıpta unutmayın bızlerı arada gırın yahu=) bu aralar bende pek bı ıyım harhalde tedavının heyecanı basladı sabah sabahta abuk bı ruya gordum cevremdkı herkez hamıle kalecı volkan varya onun esı hamıleymıs bana solemıs aaa yeter be ne bu herkz hamıle bana ne soluysun demısım baslamısım aglamaya=)volkan ne alaka abı ya ruya işte=)

Son düzenleme:

hayır olsun inş. yoksa bebiş futbolcumu olcak bak bi işaret olmasın tedavin hayırlı olsun bu arada

saol canım walla bılemedımkı ne olck aralıkta start vercez dondrıklerıme bakalım sen nasılsın canım nasıl gdıyor

günaydin fistik anneler ve minikler
bugün kontrolüm vardi.cok sükür 8 tane yumosum var.pazartesi opu yapilacak kismetse.gene kismetse haftaya benim miniklerimde aramizda olacak insaallah..Allaha emanet olun..

saol canım walla bılemedımkı ne olck aralıkta start vercez dondrıklerıme bakalım sen nasılsın canım nasıl gdıyor

canim günler gecti aylar gecti gene ayni heyecanlari yasiyoruz.insaallah sonumuz mutlu olur.dondurulmuslarinla yüzün gülsün insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…