Kızlar moralim çok bozuk, keseyi görmeye gittik, kese göründü ama içinde bebek yok dedi, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir dedi :-( herşeye hazırlıklı ol dedi, haftaya bi daha gideceğim, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyormuş, ne hissedeceğimi bilemiyorum ağlıyorum sabahtan beri...
Kızlar moralim çok bozuk, keseyi görmeye gittik, kese göründü ama içinde bebek yok dedi, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir dedi :-( herşeye hazırlıklı ol dedi, haftaya bi daha gideceğim, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyormuş, ne hissedeceğimi bilemiyorum ağlıyorum sabahtan beri...
menac canim çok üzüldüm. başka bir doktora mi devam ediceksin?
öyle yapmayı düşünüyorum reglimi bekliyorum şimdi, rahim filmi çektirip doktor doktor gezeceğim...
Canım canım canım inşallah bebeğin ordadır ,çok duydum ben böyle sonradan gözüken en iyi arkadasımız keseyi görmeye gittiler kese bile yoktu boş gebelik olabilir dediler bir hafta sonra gittiler hem kese hem kalp atışı duydular, canm dua edelim hepimiz bugün o bebiş orda allahımın izniyle, başka bir doktora daha görünmek saçmamı olur acaba? Sakın hırpalama kendini bebeğin içinde öyle düşün,net ir şey yok ortada olumlusunu düşünelim
Canım canım canım inşallah bebeğin ordadır ,çok duydum ben böyle sonradan gözüken en iyi arkadasımız keseyi görmeye gittiler kese bile yoktu boş gebelik olabilir dediler bir hafta sonra gittiler hem kese hem kalp atışı duydular, canm dua edelim hepimiz bugün o bebiş orda allahımın izniyle, başka bir doktora daha görünmek saçmamı olur acaba? Sakın hırpalama kendini bebeğin içinde öyle düşün,net ir şey yok ortada olumlusunu düşünelim
cnm bebegin inşallah orada dır bazen geç gözükebiliyormuş cnm dua et bol bol allah bebegini sana bagışlasın cnm.aglayıp kendinide bebeginide üzme olurmu?
Üzülmemek elde degilki daha goremedigim biseye bile nasıl alıştım , Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinallak bullak oldum haftaya gideceğim bakalım hayırlısı tabiki ama üzülüyorum ne yapalım dua ediyorum sadece elden bişey gelmiyor y
Canım kaç defa yazdım sana sinir oldum her defasında sorun çıktı özelden yazmaya çalıştım olmadı, canım biliyosun ben de septum ameliyatı oldum bir daha bebek kaybetmeyeyim diye megersem bazen olunan rahim ameliyatlarıda rahim ağzı yetmezliği yapabiliyormuş ben bunu şimdi anladım yani bir ameliyat oluyosun bebek için o olduğun ameliyat şimdide bu bebeğim için riskli ve dikiş zaten atılacaktı ama rahim ağzı yetmezliği çok pis bir şey bebek 18/22 hafta aniden gidebiliyor dikiş belki tutuyo benim yaşadığım tüm korkular ancak gercekten yaşayan bilir sana bunları yazıyorum canını sıkmak yada endişelendirmek için değil gerçi ben doktorların yüzünden iki defada kürtaj olmak zorunda kaldım velhasıl rahme edilen müdahaleler de bazen başka bir hastalığa sebep olabiliyor Rabbim en iş doktorla karşılaştırsın seni, en ufak şüphe duyduğun bir doktor olursa vazgeç diğerini araştır işin en zor kısımlarından biri çünkü kendine göre doktor bulmak, Rabbim yardımcın olsun....
gunaydın kızlar nasılsınz pek sakınmı oldu topıgımız ne hamısler napıyosunuz nasıl gecıyor..hayat kosturmacısana dalıpta unutmayın bızlerı arada gırın yahu=) bu aralar bende pek bı ıyım harhalde tedavının heyecanı basladı sabah sabahta abuk bı ruya gordum cevremdkı herkez hamıle kalecı volkan varya onun esı hamıleymıs bana solemıs aaa yeter be ne bu herkz hamıle bana ne soluysun demısım baslamısım aglamaya=)volkan ne alaka abı ya ruya işte=)
saol canım walla bılemedımkı ne olckaralıkta start vercez dondrıklerıme bakalım sen nasılsın canım nasıl gdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?