seni yakından takip ediyorum, sağol canım benim herkesin derdine ortak olmaya çalışıyorsun, dilerim rabbim güzel gönlüne keder düşürmesin, her şeyin farkındayım doğabilecek sorunları biliyorum çünkü bizim gibi sıkıntısı olan arkadaşların çoğu malesef rahim ağzı yetmezliği yaşıyor, rahim filmine gerek yok dedi ex doktorum, ama ben mutlaka çektireceğim onu ve ameliyat öncesi rahim filmini alıp türkiyenin en uzman doktorlarına gideceğim bu sefer, ev araba dünya malı umrumda değil ne kadara mal olursa olsun, önce sağlığım sonra bebek ve diğer şeyler... hormon dengem alt üst eşime sokulmak bile istemiyorum tüm hayatımı etkiliyor bu hormonal sorunlar önce bunları halledeyim, sonra bakalım mevlam neyler...
saol canım walla bılemedımkı ne olckaralıkta start vercez dondrıklerıme bakalım sen nasılsın canım nasıl gdıyor
canim günler gecti aylar gecti gene ayni heyecanlari yasiyoruz.insaallah sonumuz mutlu olur.dondurulmuslarinla yüzün gülsün insaallah.
günaydin fistik anneler ve minikler
bugün kontrolüm vardi.cok sükür 8 tane yumosum var.pazartesi opu yapilacak kismetse.gene kismetse haftaya benim miniklerimde aramizda olacak insaallah..Allaha emanet olun..
gunaydın kızlar nasılsınz pek sakınmı oldu topıgımız ne hamısler napıyosunuz nasıl gecıyor..hayat kosturmacısana dalıpta unutmayın bızlerı arada gırın yahu=) bu aralar bende pek bı ıyım harhalde tedavının heyecanı basladı sabah sabahta abuk bı ruya gordum cevremdkı herkez hamıle kalecı volkan varya onun esı hamıleymıs bana solemıs aaa yeter be ne bu herkz hamıle bana ne soluysun demısım baslamısım aglamaya=)volkan ne alaka abı ya ruya işte=)
günaydin fistik anneler ve minikler
bugün kontrolüm vardi.cok sükür 8 tane yumosum var.pazartesi opu yapilacak kismetse.gene kismetse haftaya benim miniklerimde aramizda olacak insaallah..Allaha emanet olun..
mimoza ksmetse aralıkta canım senın nasıl gıdıyo bebeler rahat duruyomulymerdın anacım allahım duysun sesını dualrını kabul etsın sız bı cırpıda catır catır dogurun bızde bı jet hızıyla hamıle kalalım
canım ya kötü düşünmeyelim inş. haftaya bebeğpinde kalp atışlarıda duyulur dua edicem senin için ağlama desemde elinde olmadan ağlıycaksın en azından çok yıpratmamaya çalış kendini ve oluşmakta olan bebeğini allahım sizi korusun inş.
Canım, dualarımda olacaksın. Allah'ın izniyle haftaya gittiğinde bebeği göreceğini ümit ediyorum. Önceden görünmeyip sonra ortaya çıkan bebekler var, umalım ki onlardan olsun...
Evet wallahi elde değil, âmin canım Rabbim kimseyi böylesine sınamasın, böyle durumlarda bir tek dua insanı rahatlatıyor, ben ve annem bu gece senin için bol bol dua edicez, önümüzdeki haftada inşallah birlikte sevinecez canım benim
Canım canım canım inşallah bebeğin ordadır ,çok duydum ben böyle sonradan gözüken en iyi arkadasımız keseyi görmeye gittiler kese bile yoktu boş gebelik olabilir dediler bir hafta sonra gittiler hem kese hem kalp atışı duydular, canm dua edelim hepimiz bugün o bebiş orda allahımın izniyle, başka bir doktora daha görünmek saçmamı olur acaba? Sakın hırpalama kendini bebeğin içinde öyle düşün,net ir şey yok ortada olumlusunu düşünelim
cnm bebegin inşallah orada dır bazen geç gözükebiliyormuş cnm dua et bol bol allah bebegini sana bagışlasın cnm.aglayıp kendinide bebeginide üzme olurmu?
tubısım canım cok uzuldum ama arkdslrın dedıgı gıbı gec dollenmede olabılr luften 1 hafta boyunca sakın rahat ol bılıyorum cok zor ama elden malesef beklemekten baska bısey gelmıyor canım byolun elırsızlık cok kotu bısey dualrımdasın bıtanem baska bı doktora falan gtmeyı dusnymusn belkı o farklı bısey der
edirne prensesin boga burcu olacak demek.benim burcumdan.güller acarken gelecek dünyaya güllerden daha mis kokacak insaallah..
slm kızlar günaydın nasılsınız? ben yine erknciyim erken yatan erken kalkıyo napcaksam bu saatte kalkıpherkese hayırlı cumalar olsun güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah.
kızlar listede son durumları güncelleyelim bu aralar ben 2-3 gün nete giremeyebilirim biliyosunuz uzun zamandır annemde kalıyodum bu hafta hayırlısıyla kendi evime geçicem inşallah allah izin verirse.leptopum bi kaçgün daha annemlerde kalıcak ama en fazla 2-3 gün yine burdayım ben cepten takip ederim sizleri.bide facebook grubumzda 12 kişi olduk diğer kızlar nerelerde acaba siz bizi merak etmiyomusunuz hiç hıııııı? facebook grubunun adresini tekrardan vereyim ben sizlere arama motorundan ' degerli anne' yazıyoruz.profil resminde bir kadın ve kucagında bebegi var .hepinizi çok öptüm.
Tubisch dualarımdasın.... Biraz rahatladın mı canım? Hayırlısıyla güzel haber alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?