Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım ıns bu sfer ıstedgn gıbı olur sen gecen ay denememısmydın dondrulmuslarla benmı yanlıs htrlyrm acaba:26:

Sende sağol canm benim, inşallah hamile kaldığında bu sorunların hiç birini yaşamadan ferah bir gebelik geçirirsin canım, seni ve duygularını çok iyi anlıyorum, bu süreçte inşallah etrafındaki insanlarda sana hep destek olsun inş, dediğin gibi en önemli senin sağlığın , boşuna demiyorlar önce anne sonra bebek, her zaman en iyi doktorla karşılaşman için ve ikinci kez ameliyata gerek kalmaması için sana hep dua edicem canem, hep birliktede bu pis hormonların :) üstesinden gelecez, mevlam hep güzel şeyler eylesin artık yoluna...şans seninle olsun.

saol canım walla bılemedımkı ne olck aralıkta start vercez dondrıklerıme bakalım sen nasılsın canım nasıl gdıyor

hadi inş. dondrıklerım dedinya çok hoşuma gitti.iyiyim bende allahıma şükür lekelenmelerim bitti inş. bidaha yaşamam bebeğimi mayısta kucağıma alırım.haftaya 3lü test için gidicem

canim günler gecti aylar gecti gene ayni heyecanlari yasiyoruz.insaallah sonumuz mutlu olur.dondurulmuslarinla yüzün gülsün insaallah.

Canlar diemim ve as89 Rabbim artık yüzünüzü güldürsün dondurulmuşlarla , her zaman dualarımdasınız, sayılı günler geçiyor bir şekilde inşallah yeni yıla yavrularınızla girmeyi nasip eyler Yarabbim .............

günaydin fistik anneler ve minikler
bugün kontrolüm vardi.cok sükür 8 tane yumosum var.pazartesi opu yapilacak kismetse.gene kismetse haftaya benim miniklerimde aramizda olacak insaallah..Allaha emanet olun..

Geldin yumoşlar birer ikişer tutunsunlar annelerineee yaaa, kış geldi zaten üşüdüler orda hemencecik ısınıp yerleşsin pompitipontikolar:))) bu arada bizimkilere bazen espirik yapıyorum diyorum ki 5 ay tüpte yaşadı oğluş, şimdi 4 ayım bitti ahanda 9 ay etti, :)) tövbeler tövbesi şakaaaa yapıyorum diyorum sonra Yarabbi zamanında gelsinnnnn bu sefer :)))

canlarim donmuslarimi eylülde ugurladim gittilersifirdan tedavi oluyorum simdi.
eski bebek söyle dursun can kurban yeni bebege diyorum
insaallah bu sefer benimle kalirlar

edirne prensesin boga burcu olacak demek.benim burcumdan.güller acarken gelecek dünyaya güllerden daha mis kokacak insaallah..

merhaba canım burdayız burdayız bz hiiiçç sizleri unutur muyuz:) haberlerinizi dört gözle bekliyoruz. ne zaman başlıyosun tedaviye?

mimoza ksmetse aralıkta canım senın nasıl gıdıyo bebeler rahat duruyomu lymerdın anacım allahım duysun sesını dualrını kabul etsın sız bı cırpıda catır catır dogurun bızde bı jet hızıyla hamıle kalalım

Son düzenleme:

ayy inşallah canımm. tedavine az kalmış, inşallah yeni yıla bebiş(ler)inle girersin:) benim bebeler şimdilik rahat, daha hareketlerini hissetmiyorum bakalım sonra nasıl olacaklar??

Canım, dualarımda olacaksın. Allah'ın izniyle haftaya gittiğinde bebeği göreceğini ümit ediyorum. Önceden görünmeyip sonra ortaya çıkan bebekler var, umalım ki onlardan olsun...

cnm bebegin inşallah orada dır bazen geç gözükebiliyormuş cnm dua et bol bol allah bebegini sana bagışlasın cnm.aglayıp kendinide bebeginide üzme olurmu?

Kızlar hepinize tek tek ayrı ayrı çok tsk ederim bugün biraz daha iyiyim ama belirsizlik çok kötü bişey Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin moralim bozuk olduğu için pek girmiyorum internete ama aradaokurum yazdıklarımızı ve umarım güzel haberler verebilirim size...

Son düzenleme:
dilemim ve as kızlar inşallah bu sefer yüzünüz gülecek ben buna inanıyorum dualarımız bebek için uğraşan aileler için allahım isteyen herkesin kucağını doldursun...

tubish canım inşallah senden de güzel haberler gelecek öpüyorum

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]afelis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurcan1980[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kasım veya aralıkta yeni tedavisine başlıcak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]destina[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir smryna art[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zynpo[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]endometriosiz[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]yumurta faktörü[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]ege üniversitesi[/TD]
[TD]28 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]bilinmeyen inf[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]izmir kent hastanesi[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]bir dahaki sefere insallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLEERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği [/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yelkenay[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]göztepe medikal park hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]venema[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bursa jinemed[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

slm kızlar günaydın nasılsınız? ben yine erknciyim erken yatan erken kalkıyo napcaksam bu saatte kalkıpherkese hayırlı cumalar olsun güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah.
kızlar listede son durumları güncelleyelim bu aralar ben 2-3 gün nete giremeyebilirim biliyosunuz uzun zamandır annemde kalıyodum bu hafta hayırlısıyla kendi evime geçicem inşallah allah izin verirse.leptopum bi kaçgün daha annemlerde kalıcak ama en fazla 2-3 gün yine burdayım ben cepten takip ederim sizleri.bide facebook grubumzda 12 kişi olduk diğer kızlar nerelerde acaba siz bizi merak etmiyomusunuz hiç hıııııı? facebook grubunun adresini tekrardan vereyim ben sizlere arama motorundan ' degerli anne' yazıyoruz.profil resminde bir kadın ve kucagında bebegi var .hepinizi çok öptüm.

Erkenci Ece harikasın erken uyanmak zinde uyanmak demektir ben de sen tam tersinim en erken 9 9 buçuk gibi uyuyorum ,geç uyanıyorum diye annem gece hafif bir şeyler yediriyor bana bide bebek acıkır diye:))) sana ve herkeslerede hayırlı cumalar....benim kontrol Pazartesi o gün 4 lü test var ve kan alınacak, dikişime bakılacak ve inşalahhhhh artık alttan muayene olmammmm geçen yine olmuştum çünkü, oğlumu görmek için can atıyorum, çünkü hareketlerini hissetmiyorum belki daha erken ama geçen sefer 13. Haftada hissediyodum 17 e doğruda çok kuvvetliydi, bide diyorlar ikinci gebelikte daha erken hissedilir, oğluş hep uyuyomu yaw? Acaba gecen hamileliğimde hep ayaktaydım, sınıfta öğrenimlerime bağırırken çok oynardı zavallım şimdi acaba ben hep yatıyorum sakinim diye bu oğluşta sakin miki? Aman orda kalbi atsında varsın ben daha hissetmiyim ama eceee 10 gün oldu görmedim sen beni anlarsın:))

Tubisch dualarımdasın.... Biraz rahatladın mı canım? Hayırlısıyla güzel haber alıcaz

Canım benim çok tsk ederim, daha iyiyim çalışıyorum, işyeri daha iyi kafam dağılıyor en azından, haftaya çarşamba başka bir doktora gideceğim, perşembe de merkeze gideceğim, doktora bile gitmeye korkuyorum inanir mısın

Kızlar hayırlı cumalar, bu mübarek günde ettiğimiz dualar kabul olsun, Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın, benim dualarım sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin, inşallah bebeğim benimledir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…