canım benım gonlunu ferah tut ınankı bu gıdısnde goruceksın hem kesesını hemde kalp atıslarını duyucaksın allahın ıznıyle bısey olmucak bebegın sana sımsıkı tutunmustur
Canım benim çok tsk ederim, daha iyiyim çalışıyorum, işyeri daha iyi kafam dağılıyor en azından, haftaya çarşamba başka bir doktora gideceğim, perşembe de merkeze gideceğim, doktora bile gitmeye korkuyorum inanir mısın
Ya kızlar, ben baş ağrısından çıldırıcam artık, sizde de oluyor mu? Bulanıyorum hala bazen hiçbir şey yiyemiyorum, başım dönüyor filan. Baş ağrısı da bununla mı alakalı acaba? Aaaa zonk zonk zonk yeter :)) Başka yaşayan var mı bunu? Ne yapmak lazım acaba?
Canım ben de de 13. Hafta başladı baş ağrısı hamilelikte olan bir şey, ama ben de hiç bir şey yiyemezlik durumu olmadı , iştahım hep açık , baş dönmesi ise sıkça olan bir şey ben de de genel gebeliktede başın dönünce çok yavaş kalk otur yat, baş ağrın içinde buz torbası, yada buzu poşete sar ağrıyan bölgeye koy 10-15 dk ben de işe yarıyor eğer çok şiddetli olup hala geçmez ise en son minoset alabilirsin minoset plus değil ama gebelikte kullanılabilir ama mutlaka doktoruna sor izin verirse al...öptüm
Kesesini gördüm ama içi boşinşallah dediğin gibi olurda sadece bebeği gormekle kalmaz kalp atışını da duyarım, ayy hayal etmek bile muhteşem...
Çok sağol Lilişko :) Yarın doktora gideceğim, ilacı bir sorayım dediğin gibi... Yarın ikili test sonuçları da belli olacak, inşallah güzel haberle dönerim.
canim insaallah bu üzüntünün sonu mutlu bitecek.göreceksin bebegini Allahin izniyle..Allahtan umudunu kesme..haftaya carsamba persembeye kadar bekleme bence.pazartesi 7 haftan doluyor.pazartesi git baktir diyorum kendimce..
İnşallahhhh dilemim inşallah emanetleriniz gelecek, bizlerin dualarıda hep sizinle canım....
Atta geçti mi başağrın buz kompleksi iyi geldi mi, bebişinle yarın güzel haberlerini bekliyorum canım
Mimoza nasılsın canım uğramadın bugün? Ece yerleştin mi eve? Edirne ne yapıyon? gitensu oğluş pıt pıt yapıyo mu? Menac nasıl gidiyor araştırma , menac bu arada ben bazen rahim ağzı yetmezliği grubuna giriyorum oradaki kızlar doktorasını yapmış gibiler sanki o kadar acılar yasamışlarki septum olanlar, dikişi atılanlar , çok geç düşük doğum yapanlar... Premature bebekler bölümünde rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yapan ar bölümündeki ilk link, doktor konusunda isim yazdıkları birde listeleri var, belki bir göz atar, fikir alabileceğin bir doktor olur..hepinizi öperim
sağol bebekim :) bir göz atayım oraya, bu arada ben biraz psikolojik destek almaya karar verdim, bunalıma girdim de azcıkama toparlanacağım :))))) öptümmmmmm
Canım 3322. Sayfada doktor isimleri ve hastahane adları var o linki yollayan kişinin nikide duyaydın
Mimoza nasılsın canım uğramadın bugün? Ece yerleştin mi eve? Edirne ne yapıyon? gitensu oğluş pıt pıt yapıyo mu? Menac nasıl gidiyor araştırma , menac bu arada ben bazen rahim ağzı yetmezliği grubuna giriyorum oradaki kızlar doktorasını yapmış gibiler sanki o kadar acılar yasamışlarki septum olanlar, dikişi atılanlar , çok geç düşük doğum yapanlar... Premature bebekler bölümünde rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yapan ar bölümündeki ilk link, doktor konusunda isim yazdıkları birde listeleri var, belki bir göz atar, fikir alabileceğin bir doktor olur..hepinizi öperim
Ya kızlar, ben baş ağrısından çıldırıcam artık, sizde de oluyor mu? Bulanıyorum hala bazen hiçbir şey yiyemiyorum, başım dönüyor filan. Baş ağrısı da bununla mı alakalı acaba? Aaaa zonk zonk zonk yeter :)) Başka yaşayan var mı bunu? Ne yapmak lazım acaba?
sağol bebekim :) bir göz atayım oraya, bu arada ben biraz psikolojik destek almaya karar verdim, bunalıma girdim de azcıkama toparlanacağım :))))) öptümmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?