Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

canım malesef ben hala ıcıyorum aynen transfer zmnında ıctım sonrasıda ıctım ama en fazla 5 tane tabı o bıle sorun o zmn bılmyoduk ıste pıhtılasma oldugunu sımdı transferde bırakmayı dusunuyrum demek sende kımyasal yasadın cok uzuldum canım rabbbım ınş.bu sfer cok aratmadan getırır doktor sıgarayla ılgılı bısey demedı ben ztn demedım sıgara ıctıgımı=) bıde benım ınanılmaz bacaklarım agrıyor pıhtılaşmayla ılgsıı varmı bılmyrm ama 15 gndur gecmedı bu hafta doktora bı gorunım bıde amelıyatlık durum cıkarsa o zmn yandım

Arkadaşım inşallah bir olumsuzluk yaşamazsın. Rabb'im yardımcı olsun. Bir sonraki gidişinde güzel haberler alırsın inşallah...

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Doktora diye güveniyoruz emeklerimizi, zamanımızı harcıyorlar. benim daha önceki akıllı(!!!) doktorum kapalı tüplere aşılama yaptı 2 kere... neyse Rabb'im büyük. İnşallah güzel günler yakında gelecek. Doğunca "amma da nazlandın" diye bebişin poposunu ısırırsın bütün sıkıntıların uçaaaar gider inşallah...

Selam kızlar, keyifler iyidir inşallah... Maşallah muhabbet alımış yürümüş. Hızınıza yetişmek imkansız....

ben varım canım aralıkta donmuslarlaa baslıcam kısmetse

Hayırlı olsun tedavin canım. İnşallah bu kez yüzün güler. Senin ne güzel dondurulmuşun varmış. ben sürece taaaaaaaaaaaaaaa en başından başlayacağım. Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın...

bende factor 5 leiden varmis.clexane igne kullanacagim hamile kaldiktan sonra da.sigara kan pihtilasmasini cogaltiyor birde aldigimiz hormonlarda cogaltiyor birde hareketsizlesiyoruz tedavi sürecinde.sen gene söyleme sigara kullandigini:)mümkün oldugunca azalt.azaltalim..insaallah bu sefer gene hamile kalip sonuna kadar yasariz sevincimizi:))
bacak agrisi dondurulmus tedavimde benimde oldu.sag bacagimin arkasi agriyordu cekiliyordu bide.kisalmis gibi hissediyodum bacagimi.bilmemki pihtilasmadanmiydi:26:sonra gecti gerci.:26:

ülkemizin acı gerçekleri poposunu ısırmaz mıyım onun ne diyorsun, bir kere de senin için ısırırım sen de yeğeniminkini ısır benim yerime tez zamanda gelir inşallah

aynen canım ya benımde ole 2 bacagımında dız kapagımın arkası fena agrıyor..sen ıcıyomusun sıgara bıde cnm transfer zamanı kullanılck dıe bılıyorum ıgneyı hos ben hala ıgne vuruluyorum dodeks vıtamın eksıklıgide cıktı ya bende ıgnelerden hala kurtulamadım anlıcgn=)ben gecen gun tarot baktırdım kadın dedıkı sen bebegını kaybetmısın ama eylul ekım gıbı bebegını kucagına alıcan kız cocugun olucak sapsarı saclı ay dedım ınş.içimden tabı aslında ınanmamda maksat muhabbet olsun ama bıldı valla yanı kadın dusugu falan hatta dedıkı bı takım aksılıkler yasıcan ama onlara cok takılma hakıkattende ole oldu pıhtılasma vıtamınsızlık cıktı ay valla bılmyrm ben dondurıklerıme cok guvenıyrm nedense allhım yuzumu kara cıkarmaz ınş.sımsıkı tutunurlar anacıklarına=)

Arkadaşım inşallah bir olumsuzluk yaşamazsın. Rabb'im yardımcı olsun. Bir sonraki gidişinde güzel haberler alırsın inşallah...

Sağol arkadaşım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bol bol dua ediyorum, elden başka bişey gelmiyor, haftaya netleşecek ve inşallah güzel haberler verebilirim size, hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin Rabbim dualarımızı geri çevirmesin...

Sağol canım inşallah.. Bugünümüze de çok şükür...

Kızlar çok şükür test sonuçları olumlu çıktı. 3'lü ve 4'lü testler de yapılacak Aralık başı gibi... Bir iğne daha oldum, yarın bir seyahatim daha var. Ama genel durumlar normalmiş çok şükür...

Doktorum hastane değiştiriyormuş, gitmeyi düşünen olursa diye söylüyorum, Medicana'dan Bayındır'a geçiyormuş.

Baş ağrım bugün epey azaldı. Kan şekerimin oynamasından dolayı olabilirmiş, hiç aç kalmamam gerekiyormuş... Sizlere de tavsiyem ağzınıza bir şey atın, benim gibi yapmayın :)) Tavsiyeler için teşekkürler tekrar...

Herkesi öpüyorum çok!

pıt falan yok ya bide 2. de daha çabuk hissedersin diyorlar his falan yok yani bende ece gibi bir ultrason arıyorum haftalık ama eşim beni durduruyor sanki bir şey olmuş gibi geliyor 2 hafta geçince bana çalışmak bile yetmiyor hormonlar hayatımı esir aldı patlayacak bomba gibiyim:)))kilodanda patlayacam da 52 ile tedaviye başladım 58 oldum:))))bu hızla 9 ay a ne olurum acaba forumu ve grubu takip ediyorum ama çogu zaman yazacak halim kalmıyo kızlar amasizi çok seviyorum...

hadi inş. hayırlısı olsun canım tedavinde başarılar dualarımda senide söylüyorum geç olsun güç olmasın

hadi inş. hayırlısı olsun canım tedavinde başarılar dualarımda senide söylüyorum geç olsun güç olmasın

Allah razı olsun canım... Rabb'im yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada bizim organik bebiş kızmış galiba... Ne güzel ya, bayılırım kız çocuklarına...

Allah razı olsun canım... Rabb'im yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada bizim organik bebiş kızmış galiba... Ne güzel ya, bayılırım kız çocuklarına...

inş. cnaım sağol rabbim tez zamanda seninde meleğini göndersin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…