Kızlar moralim çok bozuk, keseyi görmeye gittik, kese göründü ama içinde bebek yok dedi, belki küçük olduğu için görülmemiştir yada boş gebeliktir dedi :-( herşeye hazırlıklı ol dedi, haftaya bi daha gideceğim, 6+2 haftalık ama 5,5 haftalık görünüyormuş, ne hissedeceğimi bilemiyorum ağlıyorum sabahtan beri...
doktordan geldim şimdi, ameliyat sonrası rahim filmi çektirmedi akıllı doktorum, tüp bebeğe başlattı sonuç negatif ve bugün öğreniyorum ki rahimde yapışıklık oluşmuş- yapışıklık olmaz mı hocam neden spiral ya da balon uygulamıyorsunuz demiştim, yapışıklık olmaz demişti :)))))- şimdi 2.ameliyat şart diyor yapışıklık var ve septumu tam alamadık, gülsem mi ağlasam mı, ehil kişi olsun diye prof. olsun dedik paramızla rezil olduk, 2 sene kaybettik, yine de isyan etmiyorum, sen büyüksün Allahım sen büyüksünnn...
ben varım canım aralıkta donmuslarlaa baslıcam kısmetse
canım malesef ben hala ıcıyorum aynen transfer zmnında ıctım sonrasıda ıctım ama en fazla 5 tane tabı o bıle sorun o zmn bılmyoduk ıste pıhtılasma oldugunu sımdı transferde bırakmayı dusunuyrum demek sende kımyasal yasadın cok uzuldum canım rabbbım ınş.bu sfer cok aratmadan getırır doktor sıgarayla ılgılı bısey demedı ben ztn demedım sıgara ıctıgımı=) bıde benım ınanılmaz bacaklarım agrıyor pıhtılaşmayla ılgsıı varmı bılmyrm ama 15 gndur gecmedı bu hafta doktora bı gorunım bıde amelıyatlık durum cıkarsa o zmn yandım
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Doktora diye güveniyoruz emeklerimizi, zamanımızı harcıyorlar. benim daha önceki akıllı(!!!) doktorum kapalı tüplere aşılama yaptı 2 kere... neyse Rabb'im büyük. İnşallah güzel günler yakında gelecek. Doğunca "amma da nazlandın" diye bebişin poposunu ısırırsın bütün sıkıntıların uçaaaar gider inşallah...
Arkadaşım inşallah bir olumsuzluk yaşamazsın. Rabb'im yardımcı olsun. Bir sonraki gidişinde güzel haberler alırsın inşallah...
canım birşey yiyememek etkiliyor baş ağrısını bir de susuzluk. tansiyonun düşük olabilir. benim de bulantı zamanlarımda başım dönüyordu. neyseki son 1 haftadır azaldı bulantılar. inşallah bir an önce geçsin
edırne canım senın kızınmı oluyor kacırmısm ben=)
Mimoza nasılsın canım uğramadın bugün? Ece yerleştin mi eve? Edirne ne yapıyon? gitensu oğluş pıt pıt yapıyo mu? Menac nasıl gidiyor araştırma , menac bu arada ben bazen rahim ağzı yetmezliği grubuna giriyorum oradaki kızlar doktorasını yapmış gibiler sanki o kadar acılar yasamışlarki septum olanlar, dikişi atılanlar , çok geç düşük doğum yapanlar... Premature bebekler bölümünde rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yapan ar bölümündeki ilk link, doktor konusunda isim yazdıkları birde listeleri var, belki bir göz atar, fikir alabileceğin bir doktor olur..hepinizi öperim
Hayırlı olsun tedavin canım. İnşallah bu kez yüzün güler. Senin ne güzel dondurulmuşun varmış. ben sürece taaaaaaaaaaaaaaa en başından başlayacağım. Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasın...
hadi inş. hayırlısı olsun canım tedavinde başarılar dualarımda senide söylüyorum geç olsun güç olmasın
Allah razı olsun canım... Rabb'im yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bu arada bizim organik bebiş kızmış galiba... Ne güzel ya, bayılırım kız çocuklarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?