canım kıza benzetti doktorum ama kesin değil dedi bu hafta netleşir büyük ihtimal bakalım bekliiyoruz heyecanla
Kızlar çok şükür test sonuçları olumlu çıktı. 3'lü ve 4'lü testler de yapılacak Aralık başı gibi... Bir iğne daha oldum, yarın bir seyahatim daha var. Ama genel durumlar normalmiş çok şükür...
Doktorum hastane değiştiriyormuş, gitmeyi düşünen olursa diye söylüyorum, Medicana'dan Bayındır'a geçiyormuş.
Baş ağrım bugün epey azaldı. Kan şekerimin oynamasından dolayı olabilirmiş, hiç aç kalmamam gerekiyormuş... Sizlere de tavsiyem ağzınıza bir şey atın, benim gibi yapmayın :)) Tavsiyeler için teşekkürler tekrar...
Herkesi öpüyorum çok!
pıt falan yok ya bide 2. de daha çabuk hissedersin diyorlar his falan yok yani bende ece gibi bir ultrason arıyorum haftalık ama eşim beni durduruyor sanki bir şey olmuş gibi geliyor 2 hafta geçince bana çalışmak bile yetmiyor hormonlar hayatımı esir aldı patlayacak bomba gibiyim:)))kilodanda patlayacam da 52 ile tedaviye başladım 58 oldum:))))bu hızla 9 ay a ne olurum acaba forumu ve grubu takip ediyorum ama çogu zaman yazacak halim kalmıyo kızlar amasizi çok seviyorum...
canım birşey yiyememek etkiliyor baş ağrısını bir de susuzluk. tansiyonun düşük olabilir. benim de bulantı zamanlarımda başım dönüyordu. neyseki son 1 haftadır azaldı bulantılar. inşallah bir an önce geçsin
iyi aksamlar kizlar,
yarin yumoslarim toplanacak.dua edin bana yarin güzel haberle geleyim
iyi aksamlar kizlar,
yarin yumoslarim toplanacak.dua edin bana yarin güzel haberle geleyim
Canım benim dualarım seninle en başından beri, güzel haberlerini bekliyorum, unutma ihtiyacımız olan tek embriyo, tabi fazla olursa bonusu oluryarın haber ver bize, herşey güzel olacak inşallah...
Benim dualarım seninle de... Rast gitsin bütün işlerin canım...
biliyorum biliyorumm:)zaten o yüzden dua istiyorum:)dua edildigimi bilmek rahatlatiyor.iyiki varsiniz
canlarim ben geldimm:)
15 tane yumosum cikti
cok rahatladim.iyiyim de cok sükür.insaallah güzelce bölünür yumurtalarim.
öpüyorum hepinizi
15 tane yumosum cikti
öpüyorum hepinizi
15 tane yumosum cikti
öpüyorum hepinizi
Canım ya dikkat et kendine az az da olsa su içmeye çalış, su önemli bebislerin ihtiyacı var öyle düşün, güzel haberlerini bekliyorum....
Kızlar çok şükür test sonuçları olumlu çıktı. 3'lü ve 4'lü testler de yapılacak Aralık başı gibi... Bir iğne daha oldum, yarın bir seyahatim daha var. Ama genel durumlar normalmiş çok şükür...
Doktorum hastane değiştiriyormuş, gitmeyi düşünen olursa diye söylüyorum, Medicana'dan Bayındır'a geçiyormuş.
Baş ağrım bugün epey azaldı. Kan şekerimin oynamasından dolayı olabilirmiş, hiç aç kalmamam gerekiyormuş... Sizlere de tavsiyem ağzınıza bir şey atın, benim gibi yapmayın :)) Tavsiyeler için teşekkürler tekrar...
Herkesi öpüyorum çok!
Tubişim nasılsın canım doktora ne zaman gideceksiniz? aklım sende inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?