Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Çok şükür hadi gözün aydın, çok sevindim diğer testler de güzel çıkacak inşallah, az az ve sık sık yemek ye, fazla yorma kendini dinlen canım

Boşver tatlım tek derdimiz kilo almak olsun sabirsizlanmakta haklısın ne yapalım merak ediyoruz kiymetlilerimizi, herşey yolunda inşallah merak etme...

Canım ya dikkat et kendine az az da olsa su içmeye çalış, su önemli bebislerin ihtiyacı var öyle düşün, güzel haberlerini bekliyorum....

Canım benim dualarım seninle en başından beri, güzel haberlerini bekliyorum, unutma ihtiyacımız olan tek embriyo, tabi fazla olursa bonusu olur yarın haber ver bize, herşey güzel olacak inşallah...

canim benim cok tesekkür ederim.:))bende senden güzel haber bekliyorum.insaallah senin icinde hersey güzel olacak.hepimiz icin ,böyle dualasa dualasa:))iyiki varsinizz

canlarim ben geldimm:)
15 tane yumosum cikti
cok rahatladim.iyiyim de cok sükür.insaallah güzelce bölünür yumurtalarim.
öpüyorum hepinizi

tesekkür ederim tubisim.benimde dualarim seninle .kizkardesimden de dua istedim senin icin.aklimdan ciktigin inan cok az.Allahima inanarak güvenerek dua ediyorum sürekli.hayal ediyorum surdan sevincini duymayi.Rabbim merhamet etsin üzülmene izin vermesin canimm.

çok sevindim canım inşallah diğer testlerin de iyi çıkacak. cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi? sanırım işle ilgili seyahatlere gidiyorsun amaann dikkat et sakıınn aç kalma anında fenalaşıyor insan

Tubişim nasılsın canım doktora ne zaman gideceksiniz? aklım sende inan..

Daha iyiyim çok şükür yarın başka bir doktora gideceğim perşembe de merkezde randevum var, içim bi tuhaf benden sonra test sonucu öğrenen arkadaşlar çok şükür keseyi görüp kalp atışını bile duydular, ben ise elimde boş bir kese ultrasonu ile bekliyorum, hamilemiyim degilmiyim onu bile bilmiyorum

Günaydın kızlar

Vay benim canım uğurlu topikim 2 sayfa gerilere düşmüş, bir adım öne taşıyalım, forumu boş bırakmaya gelmez, bugün güzel haberler gelsin inşallah foruma, ilk güzel haberde inşallah Tuğba'dan gelir

Ben 4 lü testimi yaptırdım onun sonucunu bekliyorum inşallah oda iyi çıkarsa bi müddet test yok, onun dışında şükürler olsun listenizin ilk hamişi ve bebişi iyi ve her daim duacınız :)

Gününüz güzel geçsinnnn

Canlandırın topiğimizi acık haydeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…