canim sen hangi doktordasin?ben artik doktorlari izleyecegim tr.deki..
5-6 yumurtan cikacaksa cok iyi..dua edelimde ne kadar cikarsa hepsi kaliteli olsun önemli olan o.15 tane olsa kalitesiz olsa neye yarar..
insaallah bebegin seni bekliyordur bu tedavinin sonunda.Allah yüzünü güldürsün..
Günlere takılma internetteki bilgileri hep sorgula doktoruna sor cevabı senin tatmin etsin ve nihai güven ona, insAllahta her şey gönlünce olsun
amin inş dilemcim ben aret beye gidiyorum ikbalin programına çok çıkıyor kanal 7ye ilk tüpte 6 taneydi şimdi zannetmiyorum 6tane olacağını bende öyle diyorum bari olanlar kaliteli olsun.bugün aradılar klinikten yarın çağırdılar demekki tedaviye başlıycaz inş hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız sen tekrar başlıycakmısın tedaviye
tubişim ne güzel demişsin öyle, sarılasım geldi sanaaa:))
canım benimde 2dendi 1i boş çıktı 1 tek yumurtayla hamile kaldım inş. rabbim yeterki nasip etsin herşekilde olur benimde aynıydı durumum benim yaşım bde senden daha gençti yumurtalarımın sayısı çok düşüktü dua ediyorum inş. olacak seninde
Ayy ikiz annelerinin en tatlısısarılmış gibi olduk bence burda en yakınımızla hatta eşimizle bile konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz, kontrollerde heyecanla bekliyoruz, kötü haberlerde destek oluyoruz yaralarımızı sarıyoruz, güzel haberlerde birlikte seviniyoruz, iyiki varsınız arkadaşlarım hiçbirinizin yüzünü görmemiş olsamda yüreğimde yerleriniz çok farklı, artık çok sık yorum yazmıyorum ama takip ediyorum hep sizi, dualarım sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin...
inş edirne ben bu yumurta işini çok fazla kafama takmak istemiyorum 2-3tane olsun kaliteli olsun inş
bende sut urunlerine yeni basladim.hala soganli yemekte yapamiyorum.aglama krizlerimde oluyordu depresyonda gibiydim.su animiza cok sukur.dahada iyi olacagiz ins.biraz sabir gerekiyor demekki.ama ayni durumlari yasayan biriyle paylasmak cok iyi geldi bana.tesekkur ederim..
canim tesekkür ederim.
3 deneme bir dondurulmus transferi elde var sifir.yas 35..dogru düzgün doktor bulmaya umudum yok..maddi manevi yiprandik..neresinden tutup neresinden baslayacagimi bilemiyorum su an.sürekli kafami kemiriyor ne yapmaliyim diye.dinlenmek istiyorum aslinda ama yasim geciyor iyice.hem artik sabirsizlaniyorum anne olmak icin.denemek istiyorum dedigim gibi ne yapacagimi sasirdim..dua edin cok ihtiyacim var Allah bir yol göstersin.
Cinsel ilişki sırasında daha farklı pozisyon denemek felan filan diyo dilemim:)))))) çok güldüm , cinsel ilişki nasıl bişey onu bile hatırlayamazken :)))) birde diyo değişik position :))))))) ulen adamın eli elime değmiyor bebeğe dikişime bir şey olacak diye bu çizelgem ne diyo ya:) çok sinirim bozuldu :)))) kahkaha atıyom walla, kocişle kanka olduk beş aydır, sadece oğlum diyo karnımı seviyo arada:)))) ben sade taşıyıcı :)))))))) dilemim her zaman yanınızdayım canım benim, sen neden face grubuna gelmiyon, kaynatırdık arada
:)) ben herzaman burdayım canım arada kaynatalım zaten.muhtemel doğum tarihine ne dedi doktorun? bir de progestan vs kullanıyor musun ?
canim benim doktorum 12.haftada progestani ve climara bant kullaniyordum onlari biraktirdi.sadece kan sulandirci igneyle devam ediyorum suan.en az 7.aya kadar kullanmalisin dedi.kanda pihtilasma sorunu cikmisti cunkudogum tarihi olarak kesin bisey diyemeyiz ama ikizler 36.haftadan sonraya pek kalmiyorlar dedi.sana belli bi tarih verdimi doktorun?
benim düşük tehlikem vardı, 3 ay yattım. şuan bile korkumdan hareketlerim kısıtlı. bir dönem iğne kullandım şuan hala progesteron fitil kullanmaya devam ediyorum. benim doktorum da 37. haftayı bulabilirsen süper demişti o da 1 mayısa geliyor. ama ben pek sanmıyoruum:)
Günaydın uğurlu topiğimin uğurlu kızları, gününüz güzel, hüzünsüz, dertsiz, tasasız, telaşsız, huzurlu geçsin inşallah, bebişleri kucağa alacak günler hepimiz için çabuk geçsin, tedavi sürecinde olan canım arkadaslarım bir an önce hayallerine kavuşsun , göbişleri ikiz üçüzlerle dolsun, Rabbim bu yaşadığımız zorlu süreci görsün, yardımını esirgemesin bizden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?