Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

amin inş dilemcim ben aret beye gidiyorum ikbalin programına çok çıkıyor kanal 7ye ilk tüpte 6 taneydi şimdi zannetmiyorum 6tane olacağını bende öyle diyorum bari olanlar kaliteli olsun.bugün aradılar klinikten yarın çağırdılar demekki tedaviye başlıycaz inş hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız sen tekrar başlıycakmısın tedaviye

dilemim bende aret beye gitmeseydim enver kurta gitmeyi düşünüyordum hatta araştırdım umuttan kadıköy şifaya geçmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam aret beyi bana teyzem tavsiye etti teyzemin tanıdığı iki kişi ona gitmiş ve ikiside hamileymiş tabiki herşey Allahtan ama başarı oranlarıda önemli sanada tavsiye ederim

aret kamar.
bu sene bu doktora burdan bir arkadas tedavi oldu.basarisizlikla sonuclandi.hic ama hic memnun kalmamisti.her aret kamar diye duydugumda arkadasin tecrübesi geliyor aklima.:)gerci cok memnun kalanda var:26:
sen daha ignelerine baslamadin mi?
ben basladin sandim.o zaman yarin adetinin 4.günü.
artik her ayrintiyi kafana takip stres yapma madem doktoruna güveniyorsan.
Allah nasip edecek önce gerisi hep sebep..dua edelimde her asamada en iyisiyle sonuclansin tedavin.Rabbim nasip etsin olsun..

benim donmus yumurtalar var.8 tane ama kaliteleri tam iyi degildi.
onlar var bir umut bana simdilik.onlarin hepsini cözdürüp eger iyiye yakin embriyom olursa onlari deneyecegim.
yeni deneme yapmam kisa zamanda mümkün degil.
bu sene haziran-kasim arasinda iki taze deneme bir dondurulmus sigdirdim.bu son dondurulmuslarida yapayim bakalim..insaallah bunlardan bir evlat nasip eder Rabbim.
yoksa yeni deneme yakinda yapamayacagim yaparsamda türkiyede.insaallahh gerek kalmazz

dr ların işide zor herkesi memnun edemiyorlar ben daha tedaviye başlamadım yarı adetimin 6.günü yumurta rezervim az olduğu için adetin 3.günü başlamadık tedaviye sen yurt dışındamı yaşıyosun,embriyoların hepsini çözdürme dondurulduklarına göre kaliteliler demekki ziyan etme bebişleri

tubişim ne güzel demişsin öyle, sarılasım geldi sanaaa:))

Ayy ikiz annelerinin en tatlısı sarılmış gibi olduk bence burda en yakınımızla hatta eşimizle bile konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz, kontrollerde heyecanla bekliyoruz, kötü haberlerde destek oluyoruz yaralarımızı sarıyoruz, güzel haberlerde birlikte seviniyoruz, iyiki varsınız arkadaşlarım hiçbirinizin yüzünü görmemiş olsamda yüreğimde yerleriniz çok farklı, artık çok sık yorum yazmıyorum ama takip ediyorum hep sizi, dualarım sizinle, sizde dualarınızı eksik etmeyin...

inş edirne ben bu yumurta işini çok fazla kafama takmak istemiyorum 2-3tane olsun kaliteli olsun inş

tedaviye baslayan yada baslayacak olan arkadaslar Rabbim yuzunuzu guldursun tamamina erdirsin ins.bi arkadasim bana soylemisti bende sizinle paylasmak istedim.transferin 12.gunune kadar 5000 subhanallah yada subhanallahi ve bihamdihi okuyoruz.pozitif olursa(insaallah)3 aya kadar 70 000 e tamamliyoruz.manasini biliyorsunuzdur ben yine hatirlatayim.Allah cc noksan sifatlardan munezzehtir..
O ol derse olur.Ol desin yuzunuzu guldursun ins.hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin..Amiiin..

ayy canım benimm:) bu gruptakilerin destekleri olmasa bu dönemlerde kafayı yerdim heralde diye düşünüyorum:) ama nolur sen de haberlerini eksik etme, havadan sudan bile olsa yaz bize olur muu? inan dualarım hep sizlerle

inş edirne ben bu yumurta işini çok fazla kafama takmak istemiyorum 2-3tane olsun kaliteli olsun inş

cnm yumurta sayısına sakın takılma. benim topu topu 5 tane yumurtam vardı. önemli olan kaliteli olmaları. Rabbim nasip ettiyse bir taneyle bile olur ben buna inanaıyorum:)

:)) ben herzaman burdayım canım arada kaynatalım zaten.muhtemel doğum tarihine ne dedi doktorun? bir de progestan vs kullanıyor musun ?

tahmin edebiliyorum canım. insan bazen tükeniyor gerçekten ama sonra bişey oluyor ve o güç kuvvet yeniden geliyor, yeniden başlıyorsun yola. Rabbim yardımcınız olsun, dualarını boşa çıkarmasın.

ayyy koptummm daha yaratıcı olmak mııııı puahhhhhhh:))) o naıl bişeydi ben onu bile unuttum:)))

:)) ben herzaman burdayım canım arada kaynatalım zaten.muhtemel doğum tarihine ne dedi doktorun? bir de progestan vs kullanıyor musun ?

canim benim doktorum 12.haftada progestani ve climara bant kullaniyordum onlari biraktirdi.sadece kan sulandirci igneyle devam ediyorum suan.en az 7.aya kadar kullanmalisin dedi.kanda pihtilasma sorunu cikmisti cunkudogum tarihi olarak kesin bisey diyemeyiz ama ikizler 36.haftadan sonraya pek kalmiyorlar dedi.sana belli bi tarih verdimi doktorun?

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 kasım test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

benim düşük tehlikem vardı, 3 ay yattım. şuan bile korkumdan hareketlerim kısıtlı. bir dönem iğne kullandım şuan hala progesteron fitil kullanmaya devam ediyorum. benim doktorum da 37. haftayı bulabilirsen süper demişti o da 1 mayısa geliyor. ama ben pek sanmıyoruum:)

Günaydın uğurlu topiğimin uğurlu kızları, gününüz güzel, hüzünsüz, dertsiz, tasasız, telaşsız, huzurlu geçsin inşallah, bebişleri kucağa alacak günler hepimiz için çabuk geçsin, tedavi sürecinde olan canım arkadaslarım bir an önce hayallerine kavuşsun , göbişleri ikiz üçüzlerle dolsun, Rabbim bu yaşadığımız zorlu süreci görsün, yardımını esirgemesin bizden....

aslinda dr bana dusuk tehlikesi var dememisti ama bende 3 ay yattim.4 kez kimyasal gebelik yasadim.keseyi gormeyi beklerken kan degerlerim dusmeye basladibunu yasayan arkdaslari okudukca tekrar yasamis gibi kotu oluyorum ama insanin elinden birsey gelmiyo.negatif sonucta oyle.Onlar icinde hep dua ediyorum.
birde yemek yiyemedigim icin asiri halsizdim.ayaga kalkinca basim donuyordu.bir kac kez bayilmisim.ateslendim kanimda mikrop cikti 10 gun antibiyotik igne kullandim. derken kalkmaya pek firsatimda olmadi.suan icinde kendime guvenemiyorum.cunku normalde cok hareketli bi insanim.unutup yanlis bi hareket yaparim diye korkuyorum.dr dusuk tehlikesi var demedi sadece biri daha kucuktu bu durmayabilir demisti.son haftalarda oda digerine yetisti cok sukur.ayy ne kadar uzattim yaaa

Günaydın uğurlu topiğimin uğurlu kızları, gününüz güzel, hüzünsüz, dertsiz, tasasız, telaşsız, huzurlu geçsin inşallah, bebişleri kucağa alacak günler hepimiz için çabuk geçsin, tedavi sürecinde olan canım arkadaslarım bir an önce hayallerine kavuşsun , göbişleri ikiz üçüzlerle dolsun, Rabbim bu yaşadığımız zorlu süreci görsün, yardımını esirgemesin bizden....

günaydin canimm
dualarina amiinn..saglikli,huzurlu ve bebisli günlerimiz olsuun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…