Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kötü düşünme canım 29 tane az değil ki elbet senin bile tahmin edemeyeceğin kadar kaliteli yumurta vardır bende 4 tane toplanmıştı ve doktor hepsi boşta olabilir derken hepside kaliteli çıkmıştı yani Allahtan ümit kesilmez

cnm dualarımız seninle sıkıntı yok ya karamsar olma az deil 29 taneeeee illaki 2 tanesi iyidir kesinlikle çok kalitelidir..sende mi pkolusun cnm?

cnm senin tutmadı mı ((

Bugün transferimin 4. günü ve ben o kadar rahatım ki normal bir şekilde hayatımı sürdürüyorum hiç heyecan falan yok hatta bazen o kadar acayip ki unutuyorum bile :) bi tek test gününü sayıyorum sizce normal mi arkadaşlar yoksa bitek ben mi öyleyim içimde hiç kötü bi duygu yok yani heycanlanmamı sağlayacak

kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarımızı kabul eylesin bu son tedavilerimiz olsun inşallah....bebeklerimiz gelir bu tedavimizde

hayır canım Allah korusun daha ilk denemem ve transferimin 4. günü
cnm kusura bkma ben yanlış anladım...allah korusun tabiyki...hadi hayırlısı olsun topikte yeniyim ondan gerideyim biraz..sorun neydi sizde?yaşın kaç nerde tedavi gördün bende bu hafta başlıcam inşallah tedavime

sen olması gerekeni yapıyorsun canım böyle devam et heyecan yok stres yok karnındaki miniği strese sokma belki sana sesleniyo anneeeeeeee ben buydayımmmmm kasma kendini die :)) ben aşılama tedavilerimde heyecandan ölüyodum uyuyamıyordum ama şimdi olumsuzluk yaşamaktan duygusuz biri olmuşum bu hafta tedavime başlıcam tık yok bende sıradan kontrol gibi geliyo...boş yere stres yapma içini ferah tut allah kimsenin emeğini illaki boşa çıkarmaz..bizi kadın olarak yarattıysa illaki annelik duygusunu tattırır yaradan o kdr yüce ki...yeterki biz tedavimizi olalım tedbirimizi alalım...

Canım bu mübarek akşamın sabahında olacak ne güzel, hiç merak etme Allah yardımcın olacak inşallah dualarımız seninle...

Çok teşekkür ederim canım.İnşallah hepimizin bebişleri olacak,temmuz,ağustos hamileleri,mayıs anneleri,çocuklar kulübü (kendimiz kurarız artık :))) bu gibi yerlerde de uzun yıllar birlikte yola devam edeceğiz.Bu mübarek günde akraba ziyaretleri yerine hepimiz için dua edeceğim.Herkese hayırlı kandiller...

merhaba kızlar naıslsınız bakalım bugün kadir gecesi dualrım sizlerle kafaya takmak yok hep olumlu düşünelim olumlu olsun

ne güzel cancanim stres yok, bebiş içeride rahat:) hayırlısı ile güzel haberini alacağız.

Merhabalar,

Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.

7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet

umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com

Inşallah canım bizimde hikayelerimiz mutlu sonla bitecek mayıs anneleri olarak toplanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…