merhaba kızlar benım bugun yumoslarım toplandı .. 29 tanebu oldukca benım moralımı bozdu kalıtelerı dusuk olabılır sabırsızlıkla yarın gelecek haberı beklıyorum ınsallah kalıtelılerdır ve guzel bır sekılde dollenırler lutfen bana da dua edın .....
cnm dualarımız seninle sıkıntı yok ya karamsar olma az deil 29 taneeeee illaki 2 tanesi iyidir kesinlikle çok kalitelidir..sende mi pkolusun cnm?merhaba kızlar benım bugun yumoslarım toplandı .. 29 tanebu oldukca benım moralımı bozdu kalıtelerı dusuk olabılır sabırsızlıkla yarın gelecek haberı beklıyorum ınsallah kalıtelılerdır ve guzel bır sekılde dollenırler lutfen bana da dua edın .....
cnm senin tutmadı mıkötü düşünme canım 29 tane az değil ki elbet senin bile tahmin edemeyeceğin kadar kaliteli yumurta vardır bende 4 tane toplanmıştı ve doktor hepsi boşta olabilir derken hepside kaliteli çıkmıştı yani Allahtan ümit kesilmez
kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar allah dualarımızı kabul eylesin bu son tedavilerimiz olsun inşallah....bebeklerimiz gelir bu tedavimizde
cnm kusura bkma ben yanlış anladım...allah korusun tabiyki...hadi hayırlısı olsun topikte yeniyim ondan gerideyim biraz..sorun neydi sizde?yaşın kaç nerde tedavi gördün bende bu hafta başlıcam inşallah tedavimehayır canım Allah korusun daha ilk denemem ve transferimin 4. günü
sen olması gerekeni yapıyorsun canım böyle devam et heyecan yok stres yok karnındaki miniği strese sokma belki sana sesleniyo anneeeeeeee ben buydayımmmmm kasma kendini die :)) ben aşılama tedavilerimde heyecandan ölüyodum uyuyamıyordum ama şimdi olumsuzluk yaşamaktan duygusuz biri olmuşum bu hafta tedavime başlıcam tık yok bende sıradan kontrol gibi geliyo...boş yere stres yapma içini ferah tut allah kimsenin emeğini illaki boşa çıkarmaz..bizi kadın olarak yarattıysa illaki annelik duygusunu tattırır yaradan o kdr yüce ki...yeterki biz tedavimizi olalım tedbirimizi alalım...Bugün transferimin 4. günü ve ben o kadar rahatım ki normal bir şekilde hayatımı sürdürüyorum hiç heyecan falan yok hatta bazen o kadar acayip ki unutuyorum bile :) bi tek test gününü sayıyorum sizce normal mi arkadaşlar yoksa bitek ben mi öyleyim içimde hiç kötü bi duygu yok yani heycanlanmamı sağlayacak
Canım bu mübarek akşamın sabahında olacak ne güzel, hiç merak etme Allah yardımcın olacak inşallah dualarımız seninle...
Mimoza,inşallah güzel olur sonu,çünkü bu son denemem,moralimi hep yüksek tutmaya çalışıyorum ama bugün hic iyi hissetmiyorum, arada kalkıyorum ama genellikle yatıyorum çünkü son iki gündür kasık ağrısı cok oluyor...ama yinede ayaklandık diyebilirim...bir hafta oldu bugün her gun kabizlik olmasın diye mücadele ettim ama bugün ona yenik düştüm,ikinmamak icin elimden geleni yapıyorum ama mecbur kaldığım icin kendimi cok kötü hissediyorum,doktor ozelikle kabiz olma demişti ama elimden geleni yaptım...
lilymeredin daha önce kaç kez denemiştin o kısmı atladım heralde ben. ben de kabız olmamak için çok uğraşmıştım. nefret ettiğim halde her gün sabah akşam hoşaf içtim, sürekli kuru kayısı vs yedim, çok su içtim. olmamıştım ama olursam diye sürekli strese girmiştim çok fenaydı kabusum olmuştu resmen. tüp bebek merkezi çok mecbur kalırsan duphalac şurup kullanabilirsin demişti. çünkü ıkınmak daha kötü.
Bugün transferimin 4. günü ve ben o kadar rahatım ki normal bir şekilde hayatımı sürdürüyorum hiç heyecan falan yok hatta bazen o kadar acayip ki unutuyorum bile :) bi tek test gününü sayıyorum sizce normal mi arkadaşlar yoksa bitek ben mi öyleyim içimde hiç kötü bi duygu yok yani heycanlanmamı sağlayacak
vayyyyy ne kalabalığız bugün
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah hepimizin bebişleri olacak,temmuz,ağustos hamileleri,mayıs anneleri,çocuklar kulübü (kendimiz kurarız artık :))) bu gibi yerlerde de uzun yıllar birlikte yola devam edeceğiz.Bu mübarek günde akraba ziyaretleri yerine hepimiz için dua edeceğim.Herkese hayırlı kandiller...
lilymeredin daha önce kaç kez denemiştin o kısmı atladım heralde ben. ben de kabız olmamak için çok uğraşmıştım. nefret ettiğim halde her gün sabah akşam hoşaf içtim, sürekli kuru kayısı vs yedim, çok su içtim. olmamıştım ama olursam diye sürekli strese girmiştim çok fenaydı kabusum olmuştu resmen. tüp bebek merkezi çok mecbur kalırsan duphalac şurup kullanabilirsin demişti. çünkü ıkınmak daha kötü.
Herkesin Kadir gecesi mübarek,duaları kabul olsun...mimoza bu ikinci denemem,5 ay önce kimyasal gebelik oldu,ondan oncede 5 aylık normal hamileliğimde erken dusuk dogumla gitti, bu olmazsa dedim, son denemem gerçi söyle son bir tüpüm var dondurulmuslarla ama ona dokunmuyucam, bes seneye kadar saklatiliyor...neyse 3 sene sürekli uğraşmak bana yetti son bir yıldır tup bebek tedavisi icin evdeyim,öğretmenliği bıraktım vs. Ondan öyle yazmıştım artık olmazsa normal hayatıma devam etme zamanım geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?