gerçektenmi bende 3. veya 5.gün embriyosu daha kaliteli diye düşünüyodum sana doktormu söyledi bunu yanlış anlama merakeettim sadece cvpladığın sağol allah razıolsun sizdev olmasanız
hıımm:44:
microenjeksiyonmu olcak senin, tüp bebekmi
slm canım öncelikle geçmiş olsun..ben yeni katıldım bilgi toplamak amaçlı Allah herşeye kadirdir ona sığın..
neler duyuyoruz..
bi akrabam var. daha yenilerde oldu bu..
2yumurtalığınıda kist kaplamış kaç dr gezdi. hepside olmaz senin çocuğun dedi..
en son kisti aldırdığı dr.,alıyorum kistini ama tüp bebekle bile çok az şansın var. tüplerde tıkanmış demiş..
halini düşüneblyomusun.. çok dua ettik..
ameliyat sonrası tüp bebek tedavisine başlamak için adetini beklerken olmadı ve hamiş olduğunu öğrendi
Allah nelere kadir şükret umutsuz durumda değilsin bebişim
Sözleşme imzaladığım kağıtta yazıyordu yanlis hatırlamıyorsa kesin böyle bir yazı okuduğumdan emin'in ama yanlış hatırlamıyorsam sözleşme kağıdında okudum yani bozma moreli stres yapma ama
Aynı şey bunlar canım tek fark normele fark ile sperm'i yumurta içine enjekte ediyorlar yani onun dışında tüm aramalar aynı canım yani microenjeksiyon olur büyük ihtimal fiyat aynı bu işlemi de embriyoloji uzmanı yapıyor
imzaladığın sözleşmeede 3.gün embriyosu çoğul gebelikleri önlemek içinmi koluacak yazıyodu ben izlamıştım ama okumadım fazla
evet canım aynı aşama ama microenjeksiyon daha fazla tutma ihtimali vermiyomu..
araştırmalarıma göre microenjeksiyon morfoloji ve sperm sayısının çok çok düşük olduğu durumlarda yapılıyo
evet...Şöyle microenjeksiyon'u kaliteli spermleri seçip her yumurtaya bir sperm enjekte ediyorlar normelde işe yumurtanın yanına spermleri bırakıp onun kendisinin bulup döllenmesini bekliyorlarmiş fark bu yani
evet...
bizim yaptrcğmız yerde microenjeksiyon yok sanırım.
ben öyle olmasını isterdim ama
tıp fakültesinde olcak galibaa..
hayırlısı bakalım hakkımızda
asm hast. neresi cnm nerde..Ben asm hastanesinde yaptırıcam orda yapıyorlarmış ayrıca heran gibi bir fiyat farkı da odemicem
Hastane 4ve 5gün ebriyosu transver ediyormuş bunun nedeni de çoğul geçeliğı önlemek için yazıyordu ben okumadan hiç bir yere imza atmam hatta kağıdı alıp eve getirdim okuyup imza atıp kontrole gidince götürdüm
asm hast. neresi cnm nerde..
ben hast.pek araştırmadım daha..
yakında olanlar izmir 9eylül ve antalya memorıal da buranın fiyatları çok uçuk
senin devletmi karşılıyo
selam kızlar
ben temmuz topiğiden :))
Nasıl gidiyor tedaviniz . Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllll hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım . ... canım ben böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü embriyo tutunduktan sonra bölünmeler başlıyor . tutunma ise 5. günden sonra oluyor . bence bu kağıtta bir yanlışlık var . neticede herhangi bir günde transfer ettiği embriyo ile çoğul gebeliği engelleyemez .burada bir yanlışlık var bence .
Anadolu sağlık merkezi gebze çıkışı tuzla sınırında kalıyor fiyat 4.960tl devlet ile anlaşması yok
çoğul gebelik neden önlenmek isteniyo?? sağlıklı hamilelik olmaz diyemi yada düşerler diyemi:26:
bıraksınlar olsun 3er 5er
Riske atmamak için sanırsam hem bana seçenek sunsalar tek olsun derim hem maddi hem de manevi olsak zorlanmamak adına çünki tek çocuğa bile bakmak zor iken ikisine birde bakamam herhalde yani elbet bakılır ama çok zor olur büyüyene kadar ben çocuğumu doğurup ona buna baktırmak istemiyorum ben kendim bakmak istiyorum her anına her dakkasina şahitlik etmek istiyorum ama 2tane olursa istediğim gibi ilgilenemem bebeğimle
Sağol güzel dileklerin için ben orda okuduğumu düşünüyorum ama emin değilim belki başka biryerde okumuşumdur yani kesin orda okudum demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?