Bu arada yarın tedavimin sekizinci günü kontrole gideceğim büyük ihtimalle opu günüm belli olacak dua edin kızlar inşallah yumurta sayım iyidir dondurmayı düşünüyor doktorumuz umarım yeterince ve kaliteli yumurtam vardır...
kızlar bu aralar sadece bakınmak için arada girebildim maşaalllah hepinizde de güzel haberler var yumurtalar toplanmış transferlerede başlanmış bilee
bende de durumlar fena değil doktor umduğumdan daha fazla yumurtan oluşmuş dedi ona çok sevindim
benim kist ve rezev de çok iyi olmayınca12-13 tane falanmış iğnenin dozunu düşürdü cumartesi gel dedi ona göre opu ya karar vercek.tahmini pazartesi veya salı olabilir dedi şimdilik herşey yolundaymış inşallah hep böle devam eder
Eminim hem sonucu öğrenmek istiyorsun hem de negative olursa diye de korkuyorsundur, ben de sigara olayına nasıl dayanacağım bilmiyorum hani senin dediğin gibi zaten gerginiz sigarayı bırakınca da gerginlik oluyor o yüzden seni her konuda çokkkk iyi anlıyorum, dilerim Allahtan 2 gün sonra halayını çekelim hep beraber sevinelim :))
Yarın büyük gün heyecanlımıyım değlim yani bu sefer beklediğim gibi olmadı ama inşallah çıkacak 2yumurtam iyi olur embriyo oluşur.Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
hadi hayırlıs canım inş. yumurtaların iyi çıkar döllenir
slim kızlar kontrolden geldım 18 folıkulum olusmus bu gece catlatma ıgnemı yapıp cumartesı opum var
Yarın büyük gün heyecanlımıyım değlim yani bu sefer beklediğim gibi olmadı ama inşallah çıkacak 2yumurtam iyi olur embriyo oluşur.Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
çok değişik bir ruh halindeyim şu anda ilginç...alınganlık ve hassaslıkta var gerçekten.sen hangi aşamadasın şu anda?
yarın transferim var Allahın izniyle, bebişler çok nazlı geliyor napalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?