Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Bu arada yarın tedavimin sekizinci günü kontrole gideceğim büyük ihtimalle opu günüm belli olacak dua edin kızlar inşallah yumurta sayım iyidir dondurmayı düşünüyor doktorumuz umarım yeterince ve kaliteli yumurtam vardır...

inşallah Allah gönlüne göre versin.gönlünde olanı da hayırlı etsin.hepimiz birbirimize dua edelim...bende 3,günümdeyim yarın kontrole gidicem...........

canım çok sevindim senin adına, bende çikolata kisti mağduru olduğumdam bu kadar yumurtanın oluşmuş olması gerçekten çok güzel inşallah sonuna kadar böyle iyi gider tedavin :)))

Hem de nasil korkuyorum, bir hafta ne iyiydim ya, dün kahverengi lekelenmeyi gördüm butun moral alt üst doktorum implantasyon kanamasidir inşallah dedi, nette felanda yerleşmedir diyor gecen seferde olmustu ama sonu kimyasal olmustu ya,aman ne bileyim iste, hormonlarımız tavan yaptı, kocama saldırıyorum, zirt birt agliyom :)) rahatlıyorum,sigara bu sefer ilkine göre daha az zorladı, kahve çay icmeyince tetiklemiyor, ama çay içmişsek çıldırıyorum paso sakız çiğnedim durdum...canım benim bu gece dualarım seninle,hic korkma transfer isin en kolay kısmı; tup bebek doktoru transferden bes dk önce basımda oturdu ve beni oflarken görünce bana söyle dedi: biliyorum cok zor ama su an bu masaya yatmak isteyen ama yaramayan hic yumurtası spermi olmayan ve hayatı boyunca bu şansı bile yakalayamayacak insanlar var dedi ben de şükrettim gözlerimi kapadım ve transfer sırasında kendimi Deniz'de yuzerken hayal ettim...:)) kendini serbest ve rahat bırakman hem cok zor hem de cok önemli canım, bunu unutma...

AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YS88[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]reglyni bekliyor[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]transferini bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[TD]test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugbasinop[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nisanhayalim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]irenbe[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cancanım[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul medicana[/TD]
[TD]22 agustos test tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

merhaba kızlar, nasılsınız bakalım geriye dönük okudum şimdide bir kaç şey yazmak istedim...

öncelikle liste için bilgi veriyim beni tedavi bahçecide değil ege ünv.de ve 28 ağt.da belli olucak:)
arkadaşlar yanlış bir bilgi dikkatimi çekti kaç embriyo transfer edileceği denemeyle ilgili değil bu konuda yeni bir yönetmelik yayımlanmış buna göre 35 yaş altı 1 35 yaş üstü iseniz 2 emb.transfer ediyorlar, benim ilk denemem ama 2 emb.transfer edildi yaşımdan ötürü :)
kabızlık sorunu olanlar varsa kayısıyı az suyla biraz pişiripde yemelerini şiddetle öneriyorum birbir geliyor :))) test ettim
kafama takılan bişey var tranferden sonra 8. gün için bana ovitrelle verdiler benim bildiğim bu çatlatma iğnesi, sizede verdiler mi??? aaa birde kötü haberim var diğer 2 emb. gelişmemiş yani şuan itibariyle dondurulmuş emb. yok...bende transfer edilenleri motive etmeye çalışyorum onlarla konuşarak.. umarım işe yarar :)))

yaren cnm transferın olmus hayırlı olsun sana sormak ıstdgm bısey var bu gece catlatma ıgnem var onu kendımız vurabılyrz dımı soncta hazır yanı karna enjekte edysun bıtıo esım pımpırıklendıde hastanade vrdrlım dıe hmsırede kendın vrbılrsın demstı

ben kendim vurdum ama ovitrelle karından değil koldan vuruluyor kendin vurabilirsin demişlerdi bana daha öncede vurdurduğum için görmüştüm kendim vurdum

Yarın büyük gün heyecanlımıyım değlim yani bu sefer beklediğim gibi olmadı ama inşallah çıkacak 2yumurtam iyi olur embriyo oluşur.Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Yarın büyük gün heyecanlımıyım değlim yani bu sefer beklediğim gibi olmadı ama inşallah çıkacak 2yumurtam iyi olur embriyo oluşur.Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Olacak canım inşallah olacak dualarımız seninle...

yarın transferim var Allahın izniyle, bebişler çok nazlı geliyor napalım :))

Aaaa senin yarın transferin var ha..Çok sevindim. inşallah bebişler kardında baş köşeye kurulur da 9 ay kalkmazlar oradan...Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah...12 ün sonra horon tepcez inşallah burada...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…