- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
Aa ne güzell böyle cok duymustum rabbim vermis mucizeyi Allah sana bagislasin bebegini canimmÇoook mutluyummm elhamdülillah mucize bir şekilde tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğimden hamile kaldım Rabbim kolaylık verdi. 7 gün önce yerleşme kanama oldu hatta regli olucam zannettimtedaviye göre erken bi zamandı hatta ama bugün 511 beta değeriyle hamile olduğumu öğrendik
Insallah caniim tek temennimiz bu :))
Aman canim kanama olmasin insallah olmazz ..bence normaldir bendede bu sabah oldu sol tarafimda batmalar artik normal olacak onlar gitgide rahim büyüyor oda agri yapabiliyor ben bulantidan hareket dahi edemiyorum ne zormus yaakizlar nasilsiniz bisey soliycem benim 2 gundur kasiklarimda hafif hafif agrilarim oluyor sag tarafta kistim vardi ama sol taraf agriyo 2 gundur tecrubeli arkadaslar normalmi bu agrilar siddetli degil ama tedirgim oldum kanama yok.
cnm hayrlisi boleymis uzulme diycem ama elde degil ben seni en iyi anlayanlardan biriyimdir 2 sene her ay husran yasadim cok agladim cok uzuldum ama bos rabbim zamani gelince nasip edio hic beklemedigin anda allahim nasip etsin ins.size bu yolda Rabbimden kolaylık diliyorum güzel anne adayları. Benim zannım doğru çıkmadı gecikmeli adet oldum..Bu gruba dahil olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. Allaha emanet olun..
hosgeldin cnm amin inssss alirz bebislerimizi kucagimiza hayirlisiyla.kızlar bende geldim inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi göz açıp kapayıncaya kadar alırız kucağımıza
teşekkür ederim tatlım, hayırlısı tabii...benim de 15-16. ayım falan. İnan bu konuda doktorlara gitmek peşinde koşmak çok zor geliyor bana nasip artık..cnm hayrlisi boleymis uzulme diycem ama elde degil ben seni en iyi anlayanlardan biriyimdir 2 sene her ay husran yasadim cok agladim cok uzuldum ama bos rabbim zamani gelince nasip edio hic beklemedigin anda allahim nasip etsin ins.
Saol canim üzülme insallah sende en kisa zamanda bu güzel duyguyu tadarsin hayirlisi senin icin ne zamansa o zaman olur stress yapma ben 4 yil bekledim hersey gönlünce olsun canimsize bu yolda Rabbimden kolaylık diliyorum güzel anne adayları. Benim zannım doğru çıkmadı gecikmeli adet oldum..Bu gruba dahil olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. Allaha emanet olun..
Hosgeldin canimm insallah hep birlikte güzel gebelik yasariz :)kızlar bende geldim inşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi göz açıp kapayıncaya kadar alırız kucağımıza
4 yıl mııı maşaallah doğrudur canım teşekkür ederim...sizleri çok sevmiştim ama nasip değilmiş aynı kaderi paylaşmak Rabbim sağlıkla doğurtsun bebişlerinizi inş.Bana acil yardimmm!!!
Bu hafta
Saol canim üzülme insallah sende en kisa zamanda bu güzel duyguyu tadarsin hayirlisi senin icin ne zamansa o zaman olur stress yapma ben 4 yil bekledim hersey gönlünce olsun canim
Evet canim sen daha yeni evli sayilirsin olur insallah acele etme benm bir tane oldu kalbi durdu 2 sene sonrada bu bebis oldu asilama ile insallah rabbim bize bagislar istedigin zaman yaz bize kendine iyibak üzülme :)4 yıl mııı maşaallah doğrudur canım teşekkür ederim...sizleri çok sevmiştim ama nasip değilmiş aynı kaderi paylaşmak Rabbim sağlıkla doğurtsun bebişlerinizi inş.
amin canım bu benim ilk bebişim okadar çok istiyorum ki onu kaybetmekten çok ama çok korktum hastanede yatmak berbat bir duyguydu Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah şimdi çok iyiyim şükür kanamam bitti şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla bi atlatsak herşey düzene girer inşallah sende kendine çok dikkat et sakın yorma bırak kocişin yapsın her işi biraz naz yapmak hakkımız benceMeraba canim oncelkkle hem tebrik hem gecmis olsun diliyorum.bende 5 haftalik hamisim benimde dun az bi lekelenmem oldu hemen dr.a gittim ve progeston verdi yerlesme kanamasi olabilir dedi dusukte olabilir hazirlikli ol dedi baya bi korktum fakat daha sonra leke kahverengiye donerek bitti hamdolsun bu gun pek yok ins. Da olmaz bebislerimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz benimde dogum yapacagim tarih 12 agustos nasipse rabbim bizleri bebislerimizi korusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?