Agustos 2015 bebisleri

kizlar nasilsiniz bisey soliycem benim 2 gundur kasiklarimda hafif hafif agrilarim oluyor sag tarafta kistim vardi ama sol taraf agriyo 2 gundur tecrubeli arkadaslar normalmi bu agrilar siddetli degil ama tedirgim oldum kanama yok.

Aa ne güzell böyle cok duymustum rabbim vermis mucizeyi Allah sana bagislasin bebegini canimm

kizlar nasilsiniz bisey soliycem benim 2 gundur kasiklarimda hafif hafif agrilarim oluyor sag tarafta kistim vardi ama sol taraf agriyo 2 gundur tecrubeli arkadaslar normalmi bu agrilar siddetli degil ama tedirgim oldum kanama yok.
Aman canim kanama olmasin insallah olmazz ..bence normaldir bendede bu sabah oldu sol tarafimda batmalar artik normal olacak onlar gitgide rahim büyüyor oda agri yapabiliyor ben bulantidan hareket dahi edemiyorum ne zormus yaa (

size bu yolda Rabbimden kolaylık diliyorum güzel anne adayları. Benim zannım doğru çıkmadı gecikmeli adet oldum..Bu gruba dahil olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. Allaha emanet olun..

size bu yolda Rabbimden kolaylık diliyorum güzel anne adayları. Benim zannım doğru çıkmadı gecikmeli adet oldum..Bu gruba dahil olmayı çok istedim ama nasip değilmiş. Allaha emanet olun..
cnm hayrlisi boleymis uzulme diycem ama elde degil ben seni en iyi anlayanlardan biriyimdir 2 sene her ay husran yasadim cok agladim cok uzuldum ama bos rabbim zamani gelince nasip edio hic beklemedigin anda allahim nasip etsin ins.

cnm hayrlisi boleymis uzulme diycem ama elde degil ben seni en iyi anlayanlardan biriyimdir 2 sene her ay husran yasadim cok agladim cok uzuldum ama bos rabbim zamani gelince nasip edio hic beklemedigin anda allahim nasip etsin ins.
teşekkür ederim tatlım, hayırlısı tabii...benim de 15-16. ayım falan. İnan bu konuda doktorlara gitmek peşinde koşmak çok zor geliyor bana nasip artık..

Bana acil yardimmm!!!
Bu hafta
Saol canim üzülme insallah sende en kisa zamanda bu güzel duyguyu tadarsin hayirlisi senin icin ne zamansa o zaman olur stress yapma ben 4 yil bekledim hersey gönlünce olsun canim

Bana acil yardimmm!!!
Bu hafta

Saol canim üzülme insallah sende en kisa zamanda bu güzel duyguyu tadarsin hayirlisi senin icin ne zamansa o zaman olur stress yapma ben 4 yil bekledim hersey gönlünce olsun canim
4 yıl mııı maşaallah doğrudur canım teşekkür ederim...sizleri çok sevmiştim ama nasip değilmiş aynı kaderi paylaşmak Rabbim sağlıkla doğurtsun bebişlerinizi inş.

4 yıl mııı maşaallah doğrudur canım teşekkür ederim...sizleri çok sevmiştim ama nasip değilmiş aynı kaderi paylaşmak Rabbim sağlıkla doğurtsun bebişlerinizi inş.
Evet canim sen daha yeni evli sayilirsin olur insallah acele etme benm bir tane oldu kalbi durdu 2 sene sonrada bu bebis oldu asilama ile insallah rabbim bize bagislar istedigin zaman yaz bize kendine iyibak üzülme :)

Merhaba kızlar ben de usg 'de 6+2 göründü bugün ama sat 'e göre 7+2. ben de aranızdayım hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah

kizlar nasilsiniz benim bugun cok halsizligim bulantim var ama kusamiyorum sadece midem kayniyo bide hic halim yok sizler ne durumdasiniz?

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugüne kadar okadar cok konuda siz arkadslarımın paylasımlarından bilgi edindim ki en sonunda aranıza katılmak istedim eğer Rabbim nasip ederse ben de ağustos annesi olcam ve tahmini olarak 8 ağustos gibi bebişimi kucağıma alcam yalnız bu hafta sonu hiç hoş şeyler yaşamadım herşey yolunda mükemmel giden bi hamileliğim varken gectiğimiz haftasonu ortada hiçbir sebep yokken kanama geçirdim ve haftasonunu hastanede yatarak geçirdim hemde sıradan bir kanama değil bildiğiniz parçalar geliyodu tam bebişimi kaybettim derken yapılan testler ve ultrason sonucunda onun hala bana sımsıkı tutunduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu gördüm Rabbim kimseye böyle bir korkuyu yaşatmasın inşallah suan progestana başladım bir hafta yerimden hiç kalkmadan yatcakmışım haftaya da nasip ederse bebişimin kalp atışlarını duycam sizler arasında da benimle aynı durumu paylaşanlar var mı acaba merak ediyorum hepinize sevgilerle Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın

bugüne kadar okadar cok konuda siz arkadslarımın paylasımlarından bilgi edindim ki en sonunda aranıza katılmak istedim eğer Rabbim nasip ederse ben de ağustos annesi olcam ve tahmini olarak 8 ağustos gibi bebişimi kucağıma alcam yalnız bu hafta sonu hiç hoş şeyler yaşamadım herşey yolunda mükemmel giden bi hamileliğim varken gectiğimiz haftasonu ortada hiçbir sebep yokken kanama geçirdim ve haftasonunu hastanede yatarak geçirdim hemde sıradan bir kanama değil bildiğiniz parçalar geliyodu tam bebişimi kaybettim derken yapılan testler ve ultrason sonucunda onun hala bana sımsıkı tutunduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu gördüm Rabbim kimseye böyle bir korkuyu yaşatmasın inşallah suan progestana başladım bir hafta yerimden hiç kalkmadan yatcakmışım haftaya da nasip ederse bebişimin kalp atışlarını duycam sizler arasında da benimle aynı durumu paylaşanlar var mı acaba merak ediyorum hepinize sevgilerle Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın[/QUOTE]

Son düzenleme:
Meraba canim oncelkkle hem tebrik hem gecmis olsun diliyorum.bende 5 haftalik hamisim benimde dun az bi lekelenmem oldu hemen dr.a gittim ve progeston verdi yerlesme kanamasi olabilir dedi dusukte olabilir hazirlikli ol dedi baya bi korktum fakat daha sonra leke kahverengiye donerek bitti hamdolsun bu gun pek yok ins. Da olmaz bebislerimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz benimde dogum yapacagim tarih 12 agustos nasipse rabbim bizleri bebislerimizi korusun :)

amin canım bu benim ilk bebişim okadar çok istiyorum ki onu kaybetmekten çok ama çok korktum hastanede yatmak berbat bir duyguydu Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah şimdi çok iyiyim şükür kanamam bitti şu 3 aylık dönemi hayırlısıyla bi atlatsak herşey düzene girer inşallah sende kendine çok dikkat et sakın yorma bırak kocişin yapsın her işi biraz naz yapmak hakkımız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…