Agustos 2015 bebisleri

kizlarr bu korkulari nasil yok etcem ben ya agrim oluyo ara ara acaba bebek iyimi kalbi atiyomu die korkuyorum 1 hafta var doktora gtmeme kasiklarimda gerilme var rahim buyuyodur heralde ama genede ilk olunca bi sorun olcak die korku var icimde
canım bence korkulacak hiçbir durum yok kasıklarının ağrıması kadar doğal bir olay yok bu süreçte rahimde büyüme var çünkü içinde kendine yer yapmaya çalışan bi bebiş var var annesi doktorun bu durumdan sana bahsetmiş olması gerek bu dönemde kasık ve bel ağrıların akıntılarının olması çok normal sadece fazla ayakta kalmamaya ve uzun süreli yürüyüşlere çıkmamaya özen göster hmm tabi ayaklarnı da çok sıcak tutmaya çalış sen gönlünü ferah tut
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin yavrularımızı

amin cnm ins benim kistim car sag tarafta yok oldugunu hissediyorum ama iste korku birazda bole bi karakterim her ne olursa olsun en kotusunu dusunurum allahim ins endiselerimi bosa cikarsin rabbim hayrlisiyla bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin :)

hımm anlıorum cnm cok gecmiş olsun anlaşılan sende benim gibi vesveselisin bende hep bişeylerin kötü gideceğini düşünüp kendime durduk yere sıkıntı yaratırım ama inan bu bebişlerimize çok daha fazla zarar veriyo bak çok şükür ki Rabbime onları bize nasip etmiş ve şuan bizim içimizde hayata tutunuyolar biz güçlü olalım ki onlarda bizden destek alıp sımsıkı bağlansınlar bu hayata Allahın izniyle bu 9 ayı burada konuşarak güzel bi şekilde geçircez ve ağustos annesi olarak minik meleklerimizi kucağımıza alcaz

aynen cnm vesveseliyim aminnn cnm insss insss bebislerimiz ii olsunlar

Kızlar ben anasinifi öğretmeniyim
okula devam etmede zorlaniyorum öğrencilerim. 4 yaşında sürekli halsizlik ve midem de yanma eşime oluyo acaba rapor mu alsam

cnm senin randevun bugundu diimu hadi hayrlisiyla iyi haberlerle gel ins
Evet canimm yeni geldim hersey yolundaa henüz cok kücük yarin 7. Haftaya girecekmis kalp atisinida gördük :)) senin gibi bende de su toplanmasi olmus ben hep bebegi sagda saniyordum megersem soldaymis o kist rahatsizlik veriyormus ama takilma o kaybolur dedi doktor insallah canim bu mutlu günü tattim Rabbim herkeze yasattsin darisi doguma insallah

Kızlar ben anasinifi öğretmeniyim
okula devam etmede zorlaniyorum öğrencilerim. 4 yaşında sürekli halsizlik ve midem de yanma eşime oluyo acaba rapor mu alsam
Bende ögretmenm canim Bana bugün doktorum bulanti icin ilac verdi eger doktorun uygun görürse al dinlen rahat gecirirsin ilk aylarini

ayy masallah rabbime ins saglikla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi bnmde ara ara agrim oluyo kistten oda inss gider cnm bnmki buyumustu gecen sefer ins carsamba gttigimde kuculmus olur bebegimde buyumustur :))

ayy masallah rabbime ins saglikla kucaklarimiza aliriz yavrularimizi bnmde ara ara agrim oluyo kistten oda inss gider cnm bnmki buyumustu gecen sefer ins carsamba gttigimde kuculmus olur bebegimde buyumustur :))
Benim 4 cm miş insallah kücülmüstür % 80 inin de bu oluyormus bebisinde büyümüstür insallah annesi

Benim 4 cm miş insallah kücülmüstür % 80 inin de bu oluyormus bebisinde büyümüstür insallah annesi
insss cnm hepimizinki saglikla buyusun kucaklarimiza alalim ins hayaller simdiden basladi esimle odasini nezaman yapariz nasil yapariz die konusuyoruz ins rabbim ogunleri gosterir bizlere :)

Ben de yeni katildim araniza Almanya'da kaliyorum 25 yasinda ögretmenim cok Sükür rabbim bize bu sevinci yasatti insallah bir aksilik olmadan da hepimize kucagina vermeyi nasip eder rabbim

Merhaba kizlar.bugun ilk muayenem vardi.6+2yiz.kese gorundu ama bebis gozukmedi10 gun sonra tekrar gidicez.insallah gozukur o zmn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…