Agustos 2015 bebisleri

Aleyküm selam canim insallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin :)

Aramıza yeni katılan annelerimizin aramıza hoşgeldiniz inşallah doğuma kadar birlikte oluruz bebek haberi bekleyen arkadaşlarımız şans sizlerden yana olsun.yeni hamile olduğunu öğrenen annelerimizin hayırlı olsun diyorum ve allahım isteyen bekleyen herkese bu güzel duyguları nasip etsin inşallah

Yok canım allahtan 2 kese var kesenin biri birinden 4-5gün küçük dedi biri aşılamayla olmuş diğeride bizim emegimizle olmuş zaten ikizleri 8 ayın bitiminde alıyorlarmış
Ay ne güzel ya ben asilama yaptigimda sadece cok büyümüs 1 yumurtam vardi digeride ondan 5 6 milim mi oluyor kücükmüs benim aklim hep ikincisinde acaba oda tuttumu diye ama az kaldi safak 3 sonra doktora insallaaah hayirli haberlerle gelirimm

inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni bende cumaya giderim artık ondan sonrada ayda 1 gidecem

günaydın kızlar

hoşbulduk canım kimse cevap vermemiş heralde herkes ilk bebişini bekliyor
canım içlerinde benim 3. hamileliğim ama ilk kızım vafat edince 2. çocuğum tüp bebekle oldu bir oğlum var şimdide 7 haftalık hamileyim ve ikizlere hamileyim
senin sorun emzirirken hamile kalan varmıydı yoksa öylemi hatırlıyorum
öyle duyguları yaşamadım tedaviyle oldu hepppp

sağlıkla kucağına al inşallah evet öyleydi sorum neyse yarın gitcem dr a artık ne derse

sağlıkla kucağına al inşallah evet öyleydi sorum neyse yarın gitcem dr a artık ne derse
merhaba, bebişin hayırlı olsun tatlımm...nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik? ben de hamile haberimi almayı bekliyorum, günüm geçti henüz test yapmadim bekledim bakalım yarın öbür gün yaparım belki...ama çok heyecanlandım umarım haklı bir heyecandır sen nasıl öğrendin hamişliğini?

hadi cnm guzel haberlerle inss :)

iyi dayanmissin cnm test yapmadan hayrlisiyla ins ii haberlerini bekliyoruZ

daha bikaç gün geçti çünkü canım..sen nezaman yapmıştın?
ben 2.asilama sonrasi hamile kaldim cnm test gunun ilaclari biraktiktan 4 gun sonraydi ilaclari brktm 4 gun gecti butun belirtiler hastalancak gibiydi yapmiycam hastalaniyom dedim aksama kadar hastalanmayinca cevremdekilerin zoruyla test yaptim ama ben yok die bekliyodum pozitif gorunce 2 saat elim ayagim titredi soktan cikamadim rabbim herkese yasatsin ins bu duyguyu

ben geciktim bi hafta üstüne test yaptım pek ihtimal vermiyordum ama sürpriz yumurta geldi benim ilk hamileliğimde şükür sorunlu değildi bundada bi değişiklik yok henüz tek belirtim adet olmamam

amin canım cümlemizin inş. sen nezaman öğrendin canım...sanırım bulantıların varmış nezaman başladı merak ettim
Ben asilama ile oldu ilkinde tuttu doktor asilamadan 14 gün sonra test yapin diyor ben dayanamadim 10. Gün yaptim negatif die attim ama pozitifmis 13. Gün gördüm 13. 14. Ve 15. Gün yine tekrarladim testi hep pozitifti adetimede 2 gün vardi simdi 1,5 aylik oldu bulantim genel olarak araara hafif vardi ama gecen cumadan belli bayagi cogaldi birde sabah oluyor diyorlarya benim gün boyu oluyor kisiden kisiye degisiyor galibaa

aşılama tüp bebek mi oluyo canım? Rabbim sağlık versin bebişine inş. sana da tabii..

Allah yardımcın olsun güzelim inş. geçer sıkıntın hayırlısıyla içini bastıracak bişeyler yemeye çalış bulantın varken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…