Aleyküm selam canim insallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin :)Selamun aleykum güzel anne adaylarıı...Benim adetim geçti şüphem de var ama bekliyorum daha belli olmaz diye. İçimden bir his oldu diyor ama Rabbim bilir elbette. Takvimi şimdiden ekledim bile. Hayırlısı ise inşallah da kaldırmam :)
Yok canım allahtan 2 kese var kesenin biri birinden 4-5gün küçük dedi biri aşılamayla olmuş diğeride bizim emegimizle olmuş zaten ikizleri 8 ayın bitiminde alıyorlarmışCch vb NVH 3. Keseyi gördümü doktor?
Hosgeldin canimm insallah kalp atisinida duyarsin bende ilkini öyle kaybettim cok zor biliyorum ama güzel düsünelim güzel olsun bende persembe gidicem kalp atisini dinlemek icin insallah duyarim :)
Canim valla benim felaket bulantim var gece gündüz hep var sabahlari ayilip bayiliyorum..kizlarrr gunaydinn nasil gidiyor??
Ay ne güzel ya ben asilama yaptigimda sadece cok büyümüs 1 yumurtam vardi digeride ondan 5 6 milim mi oluyor kücükmüs benim aklim hep ikincisinde acaba oda tuttumu diye ama az kaldi safak 3 sonra doktora insallaaah hayirli haberlerle gelirimmYok canım allahtan 2 kese var kesenin biri birinden 4-5gün küçük dedi biri aşılamayla olmuş diğeride bizim emegimizle olmuş zaten ikizleri 8 ayın bitiminde alıyorlarmış
hoşbulduk canım kimse cevap vermemiş heralde herkes ilk bebişini bekliyorHosgeldin canm tebrikler benim ilk bebis hic deneyimim yok :)
inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni bende cumaya giderim artık ondan sonrada ayda 1 gidecemAy ne güzel ya ben asilama yaptigimda sadece cok büyümüs 1 yumurtam vardi digeride ondan 5 6 milim mi oluyor kücükmüs benim aklim hep ikincisinde acaba oda tuttumu diye ama az kaldi safak 3 sonra doktora insallaaah hayirli haberlerle gelirimm
canım içlerinde benim 3. hamileliğim ama ilk kızım vafat edince 2. çocuğum tüp bebekle oldu bir oğlum var şimdide 7 haftalık hamileyim ve ikizlere hamileyimgünaydın kızlar
hoşbulduk canım kimse cevap vermemiş heralde herkes ilk bebişini bekliyor
amin canım cümlemizin inş.Aleyküm selam canim insallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin :)
merhaba, bebişin hayırlı olsun tatlımm...nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik? ben de hamile haberimi almayı bekliyorum, günüm geçti henüz test yapmadim bekledim bakalım yarın öbür gün yaparım belki...ama çok heyecanlandım umarım haklı bir heyecandırsağlıkla kucağına al inşallah evet öyleydi sorum neyse yarın gitcem dr a artık ne derse
hadi cnm guzel haberlerle inss :)Ay ne güzel ya ben asilama yaptigimda sadece cok büyümüs 1 yumurtam vardi digeride ondan 5 6 milim mi oluyor kücükmüs benim aklim hep ikincisinde acaba oda tuttumu diye ama az kaldi safak 3 sonra doktora insallaaah hayirli haberlerle gelirimm
iyi dayanmissin cnm test yapmadan hayrlisiyla ins ii haberlerini bekliyoruZmerhaba, bebişin hayırlı olsun tatlımm...nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik? ben de hamile haberimi almayı bekliyorum, günüm geçti henüz test yapmadim bekledim bakalım yarın öbür gün yaparım belki...ama çok heyecanlandım umarım haklı bir heyecandırsen nasıl öğrendin hamişliğini?
daha bikaç gün geçti çünkü canım..sen nezaman yapmıştın?iyi dayanmissin cnm test yapmadan hayrlisiyla ins ii haberlerini bekliyoruZ
ben 2.asilama sonrasi hamile kaldim cnm test gunun ilaclari biraktiktan 4 gun sonraydi ilaclari brktm 4 gun gecti butun belirtiler hastalancak gibiydi yapmiycam hastalaniyom dedim aksama kadar hastalanmayinca cevremdekilerin zoruyla test yaptim ama ben yok die bekliyodum pozitif gorunce 2 saat elim ayagim titredi soktan cikamadim rabbim herkese yasatsin ins bu duyguyudaha bikaç gün geçti çünkü canım..sen nezaman yapmıştın?
ben geciktim bi hafta üstüne test yaptım pek ihtimal vermiyordum ama sürpriz yumurta geldimerhaba, bebişin hayırlı olsun tatlımm...nasılsın, nasıl gidiyor hamişlik? ben de hamile haberimi almayı bekliyorum, günüm geçti henüz test yapmadim bekledim bakalım yarın öbür gün yaparım belki...ama çok heyecanlandım umarım haklı bir heyecandırsen nasıl öğrendin hamişliğini?
Ben asilama ile oldu ilkinde tuttu doktor asilamadan 14 gün sonra test yapin diyor ben dayanamadim 10. Gün yaptim negatif die attim ama pozitifmis 13. Gün gördüm 13. 14. Ve 15. Gün yine tekrarladim testi hep pozitifti adetimede 2 gün vardi simdi 1,5 aylik oldu bulantim genel olarak araara hafif vardi ama gecen cumadan belli bayagi cogaldi birde sabah oluyor diyorlarya benim gün boyu oluyor kisiden kisiye degisiyor galibaaamin canım cümlemizin inş.sen nezaman öğrendin canım...sanırım bulantıların varmış nezaman başladı merak ettim
aşılama tüp bebek mi oluyo canım? Rabbim sağlık versin bebişine inş. sana da tabii..ben 2.asilama sonrasi hamile kaldim cnm test gunun ilaclari biraktiktan 4 gun sonraydi ilaclari brktm 4 gun gecti butun belirtiler hastalancak gibiydi yapmiycam hastalaniyom dedim aksama kadar hastalanmayinca cevremdekilerin zoruyla test yaptim ama ben yok die bekliyodum pozitif gorunce 2 saat elim ayagim titredi soktan cikamadim rabbim herkese yasatsin ins bu duyguyu
Allah yardımcın olsun güzelim inş. geçer sıkıntın hayırlısıyla içini bastıracak bişeyler yemeye çalış bulantın varken..Ben asilama ile oldu ilkinde tuttu doktor asilamadan 14 gün sonra test yapin diyor ben dayanamadim 10. Gün yaptim negatif die attim ama pozitifmis 13. Gün gördüm 13. 14. Ve 15. Gün yine tekrarladim testi hep pozitifti adetimede 2 gün vardi simdi 1,5 aylik oldu bulantim genel olarak araara hafif vardi ama gecen cumadan belli bayagi cogaldi birde sabah oluyor diyorlarya benim gün boyu oluyor kisiden kisiye degisiyor galibaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?