yok cnm tup bebekte disarda dolluyolar yumurtalari asilamada spermleri yikiolar en kalitelileri rahime enjekte ediolarr o daha kolay:)aşılama tüp bebek mi oluyo canım? Rabbim sağlık versin bebişine inş. sana da tabii..
hmm anladım canım çok şükür tutmuş ne güzell gerçi galiba bunun tutmuşluğu kesin oluyoryok cnm tup bebekte disarda dolluyolar yumurtalari asilamada spermleri yikiolar en kalitelileri rahime enjekte ediolarr o daha kolay:)
evet cnm sukur tuttu 2.asilamam tuttu ilki tutmamisti zamani gelmis demekki zamani gelmeden rabbim bisey nasip etmiyo hayrlisiyla zamani gelmis ins saglikla sihatle aliriz evlatlarimizi kucaklarimiza :)hmm anladım canım çok şükür tutmuş ne güzell gerçi galiba bunun tutmuşluğu kesin oluyor
Bende cok agri cekmistim adet agrisi gibi ama olmadim test yap biran önce stresten kurtulmus olursun canimkarnım sızlıyo ara ara kırmızı mı gelecek yoksa, galiba takvimi kaldırıp aranızdan ayrılıcam kızlar
bugün eşim test aldı ırmakcım yarın sabah yapabilirim ama korkuyorum erkense diye döngüm 26 27 28 yarın 31. günüm olacak çıkar mı senceBende cok agri cekmistim adet agrisi gibi ama olmadim test yap biran önce stresten kurtulmus olursun canim
hoşgeldin canımm hayirli olsunn maşaallah kaçıncı günde öğrenmiş oldun?Merhaba herkese. Bizde geldik aranıza. . Bugun ogrendik kan tahlili ile varlıgini beta HCG 283 cikti
keyifli paylasimlar diliyorum
Tabiki cikar canim insallah bebis müjdeni alirsinn güzel haberini bekliyoruzzbugün eşim test aldı ırmakcım yarın sabah yapabilirim ama korkuyorum erkense diye döngüm 26 27 28 yarın 31. günüm olacak çıkar mı sence
Hosgeldin canimm hayirli olsunn tebrik ederim Allah güzel gebelik gecirmenizi nasip etsinMerhaba herkese. Bizde geldik aranıza. . Bugun ogrendik kan tahlili ile varlıgini beta HCG 283 cikti
bende test yapcagim gun adet olcakmisim gibi butun belirtiler vardi cnm ins olmazsin hayrlisiyla hamilesindir ara ara bnm hala oluyo kasiklarimda agri bugun bile agrim vardi hafif hafif .karnım sızlıyo ara ara kırmızı mı gelecek yoksa, galiba takvimi kaldırıp aranızdan ayrılıcam kızlar
hosgeldin cnm allah saglikla sihatla kucaklarimiza almayi nasip eder evlatlarimizi ins :)Merhaba herkese. Bizde geldik aranıza. . Bugun ogrendik kan tahlili ile varlıgini beta HCG 283 cikti
benim pembe lekem geldi canım az önce acaba adet mi oluyorum yerleşme değildir heralde di mibende test yapcagim gun adet olcakmisim gibi butun belirtiler vardi cnm ins olmazsin hayrlisiyla hamilesindir ara ara bnm hala oluyo kasiklarimda agri bugun bile agrim vardi hafif hafif .
hemen bozma cnm moralini yerlesme olabilir doktor bana adet gunu gelince hafif kanamalarin olabilir dedi.benim pembe lekem geldi canım az önce acaba adet mi oluyorum yerleşme değildir heralde di mi
oldu cnm bende hasta oluyorum sandim ama bidaha gelmemisti bnde.sdrktp senin yerleşme kanaman olmuşmuydu cnm?
masallah masallah neguzel rabbim hayrlisiyla kucagina almak nasip etsin insÇoook mutluyummm elhamdülillah mucize bir şekilde tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğimden hamile kaldım Rabbim kolaylık verdi. 7 gün önce yerleşme kanama oldu hatta regli olucam zannettimtedaviye göre erken bi zamandı hatta ama bugün 511 beta değeriyle hamile olduğumu öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?