Agustos 2015 bebisleri

hmm anladım canım çok şükür tutmuş ne güzell gerçi galiba bunun tutmuşluğu kesin oluyor
evet cnm sukur tuttu 2.asilamam tuttu ilki tutmamisti zamani gelmis demekki zamani gelmeden rabbim bisey nasip etmiyo hayrlisiyla zamani gelmis ins saglikla sihatle aliriz evlatlarimizi kucaklarimiza :)

karnım sızlıyo ara ara kırmızı mı gelecek yoksa, galiba takvimi kaldırıp aranızdan ayrılıcam kızlar

Bende cok agri cekmistim adet agrisi gibi ama olmadim test yap biran önce stresten kurtulmus olursun canim
bugün eşim test aldı ırmakcım yarın sabah yapabilirim ama korkuyorum erkense diye döngüm 26 27 28 yarın 31. günüm olacak çıkar mı sence

karnım sızlıyo ara ara kırmızı mı gelecek yoksa, galiba takvimi kaldırıp aranızdan ayrılıcam kızlar
bende test yapcagim gun adet olcakmisim gibi butun belirtiler vardi cnm ins olmazsin hayrlisiyla hamilesindir ara ara bnm hala oluyo kasiklarimda agri bugun bile agrim vardi hafif hafif .

bende test yapcagim gun adet olcakmisim gibi butun belirtiler vardi cnm ins olmazsin hayrlisiyla hamilesindir ara ara bnm hala oluyo kasiklarimda agri bugun bile agrim vardi hafif hafif .
benim pembe lekem geldi canım az önce acaba adet mi oluyorum yerleşme değildir heralde di mi

Çoook mutluyummm elhamdülillah mucize bir şekilde tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğimden hamile kaldım Rabbim kolaylık verdi. 7 gün önce yerleşme kanama oldu hatta regli olucam zannettim tedaviye göre erken bi zamandı hatta ama bugün 511 beta değeriyle hamile olduğumu öğrendik

masallah masallah neguzel rabbim hayrlisiyla kucagina almak nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…