Agustos 2015 bebisleri

Hosgeldin canim bazen bu gibi durumlar yasaniyor kimisi gebeligine devam ederken kimiside kaybedebiliyor bende ilk gebeligimde yasadim ama doktorum hep düser felan dedi hic ilgilenmedi hastaneye yatirma surda dursun düsecekse yapacak birsey yok dedi ve ben üzüntüden kaybettim bunu sana sakin üzülp kendini harap etme diye yaziyorum sakin kanama geldi diye takma ben yaptim canim benim Allah yavrunu size bagislasin :)

Amin canim çok teşekkür ederim inşallah herşey normal devam eder de birdaha böyle bi sorunla karşilaşmam senin için çok üzüldüm çok zor bi durum gercekten Rabbim kimseye yaşatmasin bunu inşallah hayirlisiyla sağlıkli birsekilde bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur

Buarada hoşbulduk canim ilginiz için teşekkür ederim

kizlar nasilsiniz benim bugun cok halsizligim bulantim var ama kusamiyorum sadece midem kayniyo bide hic halim yok sizler ne durumdasiniz?

ahhhh arkadaşım hiç sorma benim bir haftadır midem bulanıyor
belki kussam rahatlayacam sabah başlıyor yatana kadar sürüyor
ne yesem nafile oldu bir haftada 1 kilo verdim
cuma doktoruma danışayım bakalım mide bulantısını engelleyecek
ama ikizlerime zarar vermeyecek bi ilaç yazarsa daha rahatlayacam

hoşgeldin canım inşallah hep birlikte hamileliklerimizi doğuma kadar yaşarız
hoşbulduuukkkk :) inşallah canım. ama şuan korku ve endişeden sevincimi yaşayamıyorum ya bebeğim bana tutunamazsa diye. sen kalp atışını duydun mu?

cnm ben kilo aldim aksine cok acikiyorum ben ya

Hosbulduk...
bugun itibariyle midem bulantilarim basladi.cok kotuydu gercekten.bir de bitmek tukenmek bilmeyen akintilarim var...
hosgeldin cnm ilk olarak bulantin basladiysa bebek kalp atislari baslamis demekmis benim kalp atislarini duydugum hafta bulantilarim baslamisti nettede okudugumda ole oldugunu gordum ins.

hosgeldin cnm ilk olarak bulantin basladiysa bebek kalp atislari baslamis demekmis benim kalp atislarini duydugum hafta bulantilarim baslamisti nettede okudugumda ole oldugunu gordum ins.
Yaaa cok sevindim bunu duyduguma.cunku cuma ilk kontrolum.o zaman hem bebisi gorebilirim hem de kalbini duyabilirim insallah...

kizlarr bu korkulari nasil yok etcem ben ya agrim oluyo ara ara acaba bebek iyimi kalbi atiyomu die korkuyorum 1 hafta var doktora gtmeme kasiklarimda gerilme var rahim buyuyodur heralde ama genede ilk olunca bi sorun olcak die korku var icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…