Hosgeldin canimm hadi hayirli olsun :)Merhaba kızlar ben de usg 'de 6+2 göründü bugün ama sat 'e göre 7+2. ben de aranızdayım hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah
Hosgeldin canim bazen bu gibi durumlar yasaniyor kimisi gebeligine devam ederken kimiside kaybedebiliyor bende ilk gebeligimde yasadim ama doktorum hep düser felan dedi hic ilgilenmedi hastaneye yatirma surda dursun düsecekse yapacak birsey yok dedi ve ben üzüntüden kaybettim bunu sana sakin üzülp kendini harap etme diye yaziyorum sakin kanama geldi diye takma ben yaptim canim benim Allah yavrunu size bagislasin :)merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bugüne kadar okadar cok konuda siz arkadslarımın paylasımlarından bilgi edindim ki en sonunda aranıza katılmak istedimeğer Rabbim nasip ederse ben de ağustos annesi olcam ve tahmini olarak 8 ağustos gibi bebişimi kucağıma alcam yalnız bu hafta sonu hiç hoş şeyler yaşamadım herşey yolunda mükemmel giden bi hamileliğim varken gectiğimiz haftasonu ortada hiçbir sebep yokken kanama geçirdim ve haftasonunu hastanede yatarak geçirdim hemde sıradan bir kanama değil bildiğiniz parçalar geliyodu tam bebişimi kaybettim derken yapılan testler ve ultrason sonucunda onun hala bana sımsıkı tutunduğunu ve herşeyin yolunda olduğunu gördüm Rabbim kimseye böyle bir korkuyu yaşatmasın inşallah suan progestana başladım bir hafta yerimden hiç kalkmadan yatcakmışım haftaya da nasip ederse bebişimin kalp atışlarını duycam sizler arasında da benimle aynı durumu paylaşanlar var mı acaba merak ediyorum hepinize sevgilerle Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın
Hosgeldiniz insallah canim :)Merhabalar..ben de geldim...henuz 5 haftalik cuma doktora gidecegiz.insallah hersey yolundadir...
Amin canim çok teşekkür ederim inşallah herşey normal devam eder de birdaha böyle bi sorunla karşilaşmam senin için çok üzüldüm çok zor bi durum gercekten Rabbim kimseye yaşatmasin bunu inşallah hayirlisiyla sağlıkli birsekilde bebislerimizi kucagimiza almak nasip olurHosgeldin canim bazen bu gibi durumlar yasaniyor kimisi gebeligine devam ederken kimiside kaybedebiliyor bende ilk gebeligimde yasadim ama doktorum hep düser felan dedi hic ilgilenmedi hastaneye yatirma surda dursun düsecekse yapacak birsey yok dedi ve ben üzüntüden kaybettim bunu sana sakin üzülp kendini harap etme diye yaziyorum sakin kanama geldi diye takma ben yaptim canim benim Allah yavrunu size bagislasin :)
Buarada hoşbulduk canim ilginiz için teşekkür ederimHosgeldin canim bazen bu gibi durumlar yasaniyor kimisi gebeligine devam ederken kimiside kaybedebiliyor bende ilk gebeligimde yasadim ama doktorum hep düser felan dedi hic ilgilenmedi hastaneye yatirma surda dursun düsecekse yapacak birsey yok dedi ve ben üzüntüden kaybettim bunu sana sakin üzülp kendini harap etme diye yaziyorum sakin kanama geldi diye takma ben yaptim canim benim Allah yavrunu size bagislasin :)
kizlar nasilsiniz benim bugun cok halsizligim bulantim var ama kusamiyorum sadece midem kayniyo bide hic halim yok sizler ne durumdasiniz?
bende geldim bende geldim, yetiştik bebeğimle size
hoşbulduuukkkk :) inşallah canım. ama şuan korku ve endişeden sevincimi yaşayamıyorumhoşgeldin canım inşallah hep birlikte hamileliklerimizi doğuma kadar yaşarız
hosgeldin cnm allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi:)bende geldim bende geldim, yetiştik bebeğimle size
cnm ben kilo aldim aksine cok acikiyorum ben yaahhhh arkadaşım hiç sorma benim bir haftadır midem bulanıyor
belki kussam rahatlayacam sabah başlıyor yatana kadar sürüyor
ne yesem nafile oldu bir haftada 1 kilo verdim
cuma doktoruma danışayım bakalım mide bulantısını engelleyecek
ama ikizlerime zarar vermeyecek bi ilaç yazarsa daha rahatlayacam
amin canım inşallah,hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallahhosgeldin cnm allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi:)
Hosbulduk...Hosgeldiniz insallah canim :)
hosgeldin cnmm amin insssss :)Mrb lar allah hayırlı hamilelik ler nasip etsin hepimize
hosgeldin cnm ilk olarak bulantin basladiysa bebek kalp atislari baslamis demekmis benim kalp atislarini duydugum hafta bulantilarim baslamisti nettede okudugumda ole oldugunu gordum ins.Hosbulduk...
bugun itibariyle midem bulantilarim basladi.cok kotuydu gercekten.bir de bitmek tukenmek bilmeyen akintilarim var...
Yaaa cok sevindim bunu duyduguma.cunku cuma ilk kontrolum.o zaman hem bebisi gorebilirim hem de kalbini duyabilirim insallah...hosgeldin cnm ilk olarak bulantin basladiysa bebek kalp atislari baslamis demekmis benim kalp atislarini duydugum hafta bulantilarim baslamisti nettede okudugumda ole oldugunu gordum ins.
cuma günü duyacaz allah izin verir inşallahhoşbulduuukkkk :) inşallah canım. ama şuan korku ve endişeden sevincimi yaşayamıyorumya bebeğim bana tutunamazsa diye. sen kalp atışını duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?