Agustos 2015 bebisleri

Ben de yeni katildim araniza Almanya'da kaliyorum 25 yasinda ögretmenim cok Sükür rabbim bize bu sevinci yasatti insallah bir aksilik olmadan da hepimize kucagina vermeyi nasip eder rabbim
hosgeldin cnm ins cumlemiz saglikla aliriz yavrularimizi kucaklarimiza

Kızlar doktordan geldim. ..
hemen acil gittik eşimle kan ve idrar tahlili ve detaylı ultrason aldılar
sonuç olarak idrarda lökosit çıktı
Ultrason da her şey normal bebek 7+2 görünüyor kalp atışı normal dedi
Prolatan diye bi ıgne vurdu
progestan diye bi ilaç verdi bunu sabah akşam al dedi kanama kesilir merak etme dedi ama düşük olacaksa da olur buna birsey yapamayız dediler

Kizlar yasadigim kanamaya rağmen bugün doktor kontrolümde herşeyin normal olduğunu öğrendim ve bebişimin kalp atislarini duydumm ilk defa okadar mutluyum ki doktorum bir buçuk ay boyunca dikkatli davranmami ve kendimi çok yormamami istedi progestrona devam etcez benimle ayni durumu yasayan arkadaslarim lütfen ümitsiz olmayin Rabbimin izniyle yavrularimizi sağlıklı bisekilde kucagimiza alcaz inşallah sıkıntı stres yapmayin kendinize iy bakin dualarim sizlerle Allah yavrularimizi bizlere bağışlasın...

Canim kalp atisi varya Allahin izniyle hic birsey olmaz dinlen bol bol agir bi is yapma progestan jel vermistir onuda uygula bol bol dua et Allah size bagislasin insallah bebisi :)

Canim kalp atisi varya Allahin izniyle hic birsey olmaz dinlen bol bol agir bi is yapma progestan jel vermistir onuda uygula bol bol dua et Allah size bagislasin insallah bebisi :)
Cok sukur kalp atışı var
inş allahın izniyle her şey güzel olur
jel demişsin öyle bi sey vermedi hap verdi onu kullancam

Arkadaşlar mide bulantım vardı 10 günden beri doktora perşembe gittim allaha şükür ikizlerinin kalbi atıyor çok şükür.ama bulantı için hap veremem dedi ve hastaneye yatış yaptırdık ve serum verildi hem bulantına iyi gelir hem de bol c vitamini olur dedi.o yüzden bulantım için birşey kullanmıyorum.ırmakcımsende içme bence.

Sonrada 4 boyutlu ultrasuna girdim herşey güzeldi ikizlerin arasında 1 gün var dedi büyük olan bebek sağda 1 gün sonra döllenen bebekte sağda dedi

Kızlar ben yeni üye oldum...bende Ağustos sonu bekliyorum ama henüz çok yeni 4 haftalık ultrasondada Alttanda görülmedi...iki hafta sonra randevum insan gerçekten korkuyor

Sonrada 4 boyutlu ultrasuna girdim herşey güzeldi ikizlerin arasında 1 gün var dedi büyük olan bebek sağda 1 gün sonra döllenen bebekte sağda dedi
Canim doktorum bebege hic bir zarari yok sabah aksam al dedi ama ben cok zorda kalinca aliyorum mecbur almak zorundayim ben yurtdisindayim ve hiic kimsem yok ev isi okul derken ayakta kalmaliyim doktor verdikten sonra insallah birsey olmaz sanada tablet olarak degil serum olarak vermis oda ayni aslinda hayirlisi olsun hakkimizda canimm

Ne guzek kalp atislarini duymussun.daridi bizeeee

Kizlar benimde dun idrardan sonra peceteyle silerken kahverengilik oldu.korktum.simdi de adet olcakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…