- 9 Temmuz 2014
- 156
- 178
- 133
hemen doktora git düşük önleyici ilaç veriyor doktor daha önce başıma geldi ve fazla hareket etmemeye çalış. güzel haberlerle gel inşallah.Kızlar kahverengi akinti geldi napcammmmm
inss gozukur cnm allahim bu mubarek gunde kalbindekinin en hayrlisini nasip etsin ins.Merhaba kizlar.bugun ilk muayenem vardi.6+2yiz.kese gorundu ama bebis gozukmedi10 gun sonra tekrar gidicez.insallah gozukur o zmn.
cnm normalmis o lekeler bu haftalarda doktorunu ara hemen ins kotu bisey olmayacak yat dinlen.Kızlar kahverengi akinti geldi napcammmmm
hosgeldin cnm ins cumlemiz saglikla aliriz yavrularimizi kucaklarimizaBen de yeni katildim araniza Almanya'da kaliyorum 25 yasinda ögretmenim cok Sükür rabbim bize bu sevinci yasatti insallah bir aksilik olmadan da hepimize kucagina vermeyi nasip eder rabbim
hadi bakalim bugun gelsin ikizlerimizin kalp atislari insarkadaşlar bende geldim
karşınızda ikiz annesi var
Hemen doktorunu araKızlar kahverengi akinti geldi napcammmmm
Canim kalp atisi varya Allahin izniyle hic birsey olmaz dinlen bol bol agir bi is yapma progestan jel vermistir onuda uygula bol bol dua et Allah size bagislasin insallah bebisi :)Kızlar doktordan geldim. ..
hemen acil gittik eşimle kan ve idrar tahlili ve detaylı ultrason aldılar
sonuç olarak idrarda lökosit çıktı
Ultrason da her şey normal bebek 7+2 görünüyor kalp atışı normal dedi
Prolatan diye bi ıgne vurdu
progestan diye bi ilaç verdi bunu sabah akşam al dedi kanama kesilir merak etme dedi ama düşük olacaksa da olur buna birsey yapamayız dediler
Cok sukur kalp atışı varCanim kalp atisi varya Allahin izniyle hic birsey olmaz dinlen bol bol agir bi is yapma progestan jel vermistir onuda uygula bol bol dua et Allah size bagislasin insallah bebisi :)
Canim doktorum bebege hic bir zarari yok sabah aksam al dedi ama ben cok zorda kalinca aliyorum mecbur almak zorundayim ben yurtdisindayim ve hiic kimsem yok ev isi okul derken ayakta kalmaliyim doktor verdikten sonra insallah birsey olmaz sanada tablet olarak degil serum olarak vermis oda ayni aslinda hayirlisi olsun hakkimizda canimmSonrada 4 boyutlu ultrasuna girdim herşey güzeldi ikizlerin arasında 1 gün var dedi büyük olan bebek sağda 1 gün sonra döllenen bebekte sağda dedi
Ne guzek kalp atislarini duymussun.daridi bizeeeeArkadaşlar mide bulantım vardı 10 günden beri doktora perşembe gittim allaha şükür ikizlerinin kalbi atıyor çok şükür.ama bulantı için hap veremem dedi ve hastaneye yatış yaptırdık ve serum verildi hem bulantına iyi gelir hem de bol c vitamini olur dedi.o yüzden bulantım için birşey kullanmıyorum.ırmakcımsende içme bence.
bnmde agrim oluyo cnm adet olcakmisim gibi ama bnm adet tarihim geldi ondan die dusunuyorum sende yat dinlen kalkma allahin izniyle bisey olmaz.Kizlar benimde dun idrardan sonra peceteyle silerken kahverengilik oldu.korktum.simdi de adet olcakmisim gibi kasiklarim ve belim agriyor.
Insallah birsey olmaz cunku cogaldi kahverengi akintim.her tuvalete gittigimde oluyor.bnmde agrim oluyo cnm adet olcakmisim gibi ama bnm adet tarihim geldi ondan die dusunuyorum sende yat dinlen kalkma allahin izniyle bisey olmaz.
doktorunu ara yada git cnm hemen alalhin izniyle bisey olmaz ins.Insallah birsey olmaz cunku cogaldi kahverengi akintim.her tuvalete gittigimde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?