Agustos 2015 bebisleri

tamam o zama benimkiside bugün 7. haftayı bitirdiler 8 haftaya geçtiler

evet cnm 8 haftamiz bitti 9. haftaya girdik kismetse.

biraz zorlanıyorsun değilmi
işte kimi kolaylıkla hamileliğini geçiriyor kimide zorlanıyor
ben iyiyimde bulantı beni mahfediyor hapta vermedi uygun görmüyorum dedi
çekiyoruz işte

biraz zorlanıyorsun değilmi
işte kimi kolaylıkla hamileliğini geçiriyor kimide zorlanıyor
ben iyiyimde bulantı beni mahfediyor hapta vermedi uygun görmüyorum dedi
çekiyoruz işte
cnm benim bulandim yemek yedikten sonra oluyo ac karnina olmuyo cok sukur iyiyim okadar cok bulantim olmuyo bnm kasigimda agrilar oluyor o rahatsiz ediyo biraz.

kizlar nasil gidiyo kimseler yok
Canimm ben yurtdisinda tatildeyim arada bir bakabiliyorum tatile geldigimden belli biraz daha iyiyim sabah simit bana cok iyi geliyor migdeyi bos hic birakmamak lazimmis benim bulantim böyle geciyor sizlerede tavsiye ederim aksam yatmadanda yiyorum cok oda sabaha kadar tok tutuyor gebelik cook sükür iyi arada aldim jel kahverengi olarak geliyor endiselenmemeye gayret ediyorum :)

Hosgel
Kızlar ben yeni üye oldum...bende Ağustos sonu bekliyorum ama henüz çok yeni 4 haftalık ultrasondada Alttanda görülmedi...iki hafta sonra randevum insan gerçekten korkuyor
Hosgeldin canim hayirli olsun daha kücük 6 haftada bile cok az görünüyor normaldir insallah en kisa zamanda görürsün minigini

Kızlar merhaba, benim adetim 3 gün geçince kanda beta hgc 226 çıktı. Bugün ultrasında gözükmedi. Rahim duvarları kalınlaşmış. erken diye gözükmemiş olabilir dedi. Son regl tarihim 23 Kasımdı. Sizde kese ne zaman gözüktü?

Kızlar merhaba,
İnşallah ağustos annesi olacağım bende.
Adetten 3 gün önce idrar testiyle başladı maceramız.Silik 2.çizgi gün geçtikçe koyulaştı.
Adetten 1 gün sonra kan değerim 487.10
Bugün yani adetten 4 gün sonra 1720
Kesemizi bugün gördük çok şükür.Allah yardımcımız olsun.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz...

gunaydin kizlar dun doktora gttim minigimi gorduk buyumus ama kistim saolsun ayni duruyo ama bebek iyi dedi doktor progestoni birak dedi artik idrarda enfeksiyon cikti onun icinde tek icimlik toz ilac verdi allahim isteyen herkese nasip etsin ins

MERHABALAR
KIZLAR BENDE 2015 AĞUSTOS ANNESİ OLACAĞIM İNŞALLAH
AYRICA 2008 AĞUSTOS ANNESİYİM

MERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH

Bugün sonunda kalp atışını duyduk ve gördük bebişimizi çok mutluyum. Geçen hafta benimde kahverengi lekelenmem oldu, doktor bu zamanlarda plasenta oluşuyor olabilir normal dedi ve her ihtimale 5 gün istirarat verdi.

Gözün Aydın canım 5 gün yat dinlen oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…