- 9 Temmuz 2014
- 156
- 178
- 133
Canım yavaş hareket et ve hemen doktora git ilaç veriyor düşük önleyici güzel haberlerle gel inşallah.Insallah birsey olmaz cunku cogaldi kahverengi akintim.her tuvalete gittigimde oluyor.
kizlar nasil gidiyo kimseler yok
tek cnm benm bugun 8+1 oldu ins 2 ayimiz doldu sukur ama bnm korkularim hala azalmadisenin ultrasunda bebekler kaç hafta gösterdi doktoruna sordunmu
benimkiler bugün ikizin biri 7 haftayı bitirdi diğeri yarın bitirecek
benim biraz kafam karıştı şimdi o zaman seninkisi 8artı 1 yani 8. haftayı doldurdu 9. haftadan 1 gün aldı demek degilmitek cnm benm bugun 8+1 oldu ins 2 ayimiz doldu sukur ama bnm korkularim hala azalmadi
evet cnm 8 haftamiz bitti 9. haftaya girdik kismetse.benim biraz kafam karıştı şimdi o zaman seninkisi 8artı 1 yani 8. haftayı doldurdu 9. haftadan 1 gün aldı demek degilmi
evet cnm 8 haftamiz bitti 9. haftaya girdik kismetse.
cnm benim bulandim yemek yedikten sonra oluyo ac karnina olmuyo cok sukur iyiyim okadar cok bulantim olmuyo bnm kasigimda agrilar oluyor o rahatsiz ediyo biraz.biraz zorlanıyorsun değilmi
işte kimi kolaylıkla hamileliğini geçiriyor kimide zorlanıyor
ben iyiyimde bulantı beni mahfediyor hapta vermedi uygun görmüyorum dedi
çekiyoruz işte
Cok tesekkur ederim canim.evt hemen doktora gittim.progestan verdi ama herhangi bir problem yok dedi. Ayrica gecen gittigimde kese bostu.bu defa bebisimi de gordumCanım yavaş hareket et ve hemen doktora git ilaç veriyor düşük önleyici güzel haberlerle gel inşallah.
ayy masallah cnm allahim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizCok tesekkur ederim canim.evt hemen doktora gittim.progestan verdi ama herhangi bir problem yok dedi. Ayrica gecen gittigimde kese bostu.bu defa bebisimi de gordum
Amin hepimiz sagsalim saglikla hayirlisiyla alalm kucagimiza insallah.ayy masallah cnm allaim saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimiz
Canimm ben yurtdisinda tatildeyim arada bir bakabiliyorum tatile geldigimden belli biraz daha iyiyim sabah simit bana cok iyi geliyor migdeyi bos hic birakmamak lazimmis benim bulantim böyle geciyor sizlerede tavsiye ederim aksam yatmadanda yiyorum cok oda sabaha kadar tok tutuyor gebelik cook sükür iyi arada aldim jel kahverengi olarak geliyor endiselenmemeye gayret ediyorum :)kizlar nasil gidiyo kimseler yok
Hosgeldin canim hayirli olsun daha kücük 6 haftada bile cok az görünüyor normaldir insallah en kisa zamanda görürsün miniginiKızlar ben yeni üye oldum...bende Ağustos sonu bekliyorum ama henüz çok yeni 4 haftalık ultrasondada Alttanda görülmedi...iki hafta sonra randevum insan gerçekten korkuyor
Gözün Aydın canım 5 gün yat dinlen oh ne güzelBugün sonunda kalp atışını duyduk ve gördük bebişimizi çok mutluyum. Geçen hafta benimde kahverengi lekelenmem oldu, doktor bu zamanlarda plasenta oluşuyor olabilir normal dedi ve her ihtimale 5 gün istirarat verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?