Hayirli olsun canim doktorlar genelde 6. Haftadan sonra kontrole cagiriyorlar insallah belli olur Allah sana bagislasin bebegini :)Selam kızlar bende ağustos annesiyim inşallah benim ki ikinci bebeğim olacak bide 2 yaşında oğlum var perşembe günü kan testimi yaptım beta hgc 1259 çıktı pazartesi günü doktora gidecem sizce kese belli olurmu herkeze hayırlı hamilelikler Hayırlısı yla herkez bebeğini ve bebeklerini kucağına alır inşallah
Hayirli olsun canimmselamm bende ağostosta ilk defa anne olacağım
Öncelikle hayirli olsun bebegin normalde 6 haftalik ken birazcikta olsa gözüküyor senin gözükmüstür insallah haberini bekliyoruz canim :)Kızlar merhaba, benim adetim 3 gün geçince kanda beta hgc 226 çıktı. Bugün ultrasında gözükmedi. Rahim duvarları kalınlaşmış. erken diye gözükmemiş olabilir dedi. Son regl tarihim 23 Kasımdı. Sizde kese ne zaman gözüktü?
Sağol canim amin cumlemizin ki ni bağışlasin inşallah geçen çarşamba gittim doktora 5 haftalik dedi kese yi gördü :) 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez inşallahHayirli olsun canim doktorlar genelde 6. Haftadan sonra kontrole cagiriyorlar insallah belli olur Allah sana bagislasin bebegini :)
Hadi insallah canim çok güzel bir duygu onu görmek rabbim dileyen herkezee yasatsin o duyguyu henüz duyulmaz ama görülür :)Sağol canim amin cumlemizin ki ni bağışlasin inşallah geçen çarşamba gittim doktora 5 haftalik dedi kese yi gördü :) 2 hafta sonra kalp atışları için gidecez inşallah
Canım burayı okurken gördüm ne güzel Rabbim mucizeni tedaviden önce vermişÇoook mutluyummm elhamdülillah mucize bir şekilde tüp bebek tedavisi sırasında kendiliğimden hamile kaldım Rabbim kolaylık verdi. 7 gün önce yerleşme kanama oldu hatta regli olucam zannettimtedaviye göre erken bi zamandı hatta ama bugün 511 beta değeriyle hamile olduğumu öğrendik
çoookk sevindim ya maşallah benim 2 senedir olmuyodu hem eşimde morfoloji sıkıntımız vardı hemde bende pco ama benim asıl sıkıntım hamileliği öğrendikten sora başladı önce dış gebelik alıcaz dediler sonra kese çok şükür göründü 5 hafta 4 günken kese var embryo yok boş gebelik dediler sora doğru dürüst bi doktor buldum beklicez dedi şimdi inşallah çarşamba doktora gidicem inşallah görürüz bebişimi ama çok bunaldım bu süreçte artık hiç bi doktora güvenmiyorumCanım burayı okurken gördüm ne güzel Rabbim mucizeni tedaviden önce vermişsizde sorun neydi de tüp bebek yaptıracaktınız? Ben de geçen pazartesi 3 . Tüp bebek tedavisi ile ilgili Görüşmek için merkeze gittim. Pco olduğumdan adetlerim düzensizdir, ilaçla adet olacaktım. Doktor önce bir kan alalım ne olur ne olmaz bi bakalım dedi. Biraz. Geç bi vakitti, yarın haber veririm dedi, sonra ilaç alırsın dedi. Ertesi sabah bir aradı ki, tebrikler, diyor. Ne ,diyorum, anlamadım. Sonuç 5607 diyor, nasıl yani olur mu ki diyorum, kadın Güldü, siz evli değil misiniz dedi bir gelin muayene edelim, dedi. 6+2 günlük mucizem kendiliğinden gelmiş, benim de. Şimdi 8 ocakta kalp atışı için gideceğiz. Inş onu da sorunsuz atlatırız
Hadi inş sağ salim görürsün Bebeğini, hem de kalp atışlarını duyarsın. Ben de Perşembe gideceğim inş doktora. Sen nasıl öğrendin gebeliğini canım? Bizde 3,5 senelik evliyiz, ilk defa kendiliğinden gebe kaldımçoookk sevindim ya maşallah benim 2 senedir olmuyodu hem eşimde morfoloji sıkıntımız vardı hemde bende pco ama benim asıl sıkıntım hamileliği öğrendikten sora başladı önce dış gebelik alıcaz dediler sonra kese çok şükür göründü 5 hafta 4 günken kese var embryo yok boş gebelik dediler sora doğru dürüst bi doktor buldum beklicez dedi şimdi inşallah çarşamba doktora gidicem inşallah görürüz bebişimi ama çok bunaldım bu süreçte artık hiç bi doktora güvenmiyorum
Benimde ilk gebeligim .once 10 gun primolutn adet duzenleyici sonra lucrin igne kullandim 10 gun doktor kontrole cagirdi yeni igne vermek icin hala adet olmamissin bi test yapalim dedi sok olduk farkina bile varmadim.onca hormona ragmen Rabbim nasip etti. birkac zamandir kokular cok geliyodu burnuma ama hic ihtimal vermemistim hatta kirpiklerim uzadi dedim folikasit kullandigim icindir birde hep sag kasigim agridi hastalancam heralde diye dusundum ama hamilelik mucize oldu benim icin oyuzden insllah Rabbim uzun hayirli omur verir evladima.Hadi inş sağ salim görürsün Bebeğini, hem de kalp atışlarını duyarsın. Ben de Perşembe gideceğim inş doktora. Sen nasıl öğrendin gebeliğini canım? Bizde 3,5 senelik evliyiz, ilk defa kendiliğinden gebe kaldım
Ay gerçekten korumuş Allah, inş kucağımıza almayı da nasip eder allah. Değerin kaç çıkmıştı o zaman kanda canım?Benimde ilk gebeligim .once 10 gun primolutn adet duzenleyici sonra lucrin igne kullandim 10 gun doktor kontrole cagirdi yeni igne vermek icin hala adet olmamissin bi test yapalim dedi sok olduk farkina bile varmadim.onca hormona ragmen Rabbim nasip etti. birkac zamandir kokular cok geliyodu burnuma ama hic ihtimal vermemistim hatta kirpiklerim uzadi dedim folikasit kullandigim icindir birde hep sag kasigim agridi hastalancam heralde diye dusundum ama hamilelik mucize oldu benim icin oyuzden insllah Rabbim uzun hayirli omur verir evladima.
SAĞOL TATLIMMHayirli olsun canimm
540 çıkmıştıAy gerçekten korumuş Allah, inş kucağımıza almayı da nasip eder allah. Değerin kaç çıkmıştı o zaman kanda canım?
Merhaba çok geçmiş olsun sanırım bende mantar oldu bugün aile hekimi Travazol krem yazdı bana ancak kullanamıyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye sana hangi kremi verdi Dr unKızlar nasılsınız kimseler görünmüyo nasil geçiyo hamileliğniz bakalım güzel anne adaylarıvala ben 11. haftamadayim ama son 3-4 haftadır okadar kötüydüm ki sürekli mide bulantısı hep hasta gibiydim yataktan dogrulamiyodum bile aşiri bas dönmesi sürekli tansiyonum düsüyodu cok sükür ki dünden buyana biraz toparladim kendimi ama bu seferde hijyene cok dikkat etmeme ragmen vajinal mantar olustu gebelige bagli olarak ortaya cikmis gercekten cok sinir bozucu bir durum doktorum suan icin bir krem verdi 12. Haftadan sonra fitilde vercekmis sizin aranizda da var mi bu durumla karsilasanlar...?
Tesekkürler tatlim sanada cok geçmis olsun bana da doktorum travogen adinda bir krem verdi iki gündür kullaniyorum biraz hafifleme oldu diyebilirim benim kadin dogum uzmanim bu kremi öneren üstüne basa basa sordum zarari olup olmadigini hicbir sakincasi yok dedi bence ilerlemeden sende bir caresine bak bence canim arti olarak birde eczaneden genital bölge hijyeni için bi şampuan aldim onuda günde 3 kez felan kullaniyorum tamamen bitkisel birseyMerhaba çok geçmiş olsun sanırım bende mantar oldu bugün aile hekimi Travazol krem yazdı bana ancak kullanamıyorum korkuyorum bebeğe bişey olur diye sana hangi kremi verdi Dr un
Benim ilk oğlumda da Başıma gelmişti gebelikte çoğunlukla olan bişeymişTesekkürler tatlim sanada cok geçmis olsun bana da doktorum travogen adinda bir krem verdi iki gündür kullaniyorum biraz hafifleme oldu diyebilirim benim kadin dogum uzmanim bu kremi öneren üstüne basa basa sordum zarari olup olmadigini hicbir sakincasi yok dedi bence ilerlemeden sende bir caresine bak bence canim arti olarak birde eczaneden genital bölge hijyeni için bi şampuan aldim onuda günde 3 kez felan kullaniyorum tamamen bitkisel birsey
İnşallah canım Allah bize de bebişlerimize de sağlıklı bir dönem geçirmeyi nasip eylesin inşallahBenim ilk oğlumda da Başıma gelmişti gebelikte çoğunlukla olan bişeymiş
Yarın zaten kendi Dr Uma gideceğim o beni aydınlatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?