Agustos 2015 bebisleri

[QUOTEyerleşmeyealakalidiostre: 38205404, member: 448903"]yatiyom canim doktorda yat dedi zaten devamli yatiom sanirim kusarken zorladim[/QUOTE]
Canim yerlesmeyle alakalıdır benim şükür agrılarım geçti kusma degilde bulantım halsizligim uyku halim var eşki yeme alışkanlıgım devam ediyor sen kusmayı engelleyici ilaç yazdır doktoruna sonra problem olmasın

Cuma yine doktor kontrolüm var yazarım bebeklerimizle tatlı günler

[QUOTEyerleşmeyealakalidiostre: 38205404, member: 448903"]yatiyom canim doktorda yat dedi zaten devamli yatiom sanirim kusarken zorladim
Canim yerlesmeyle alakalıdır benim şükür agrılarım geçti kusma degilde bulantım halsizligim uyku halim var eşki yeme alışkanlıgım devam ediyor sen kusmayı engelleyici ilaç yazdır doktoruna sonra problem olmasın[/QUOTE]
cnm bnm bulantim oluyo bide halsizlik bendede uyku yok benim kist olusmustu sanirim agrilar ondan yrn bnmde kontrolum var dun agrim olunca kanda bthcg ye baktirdik korktum acikcasi 16 bin kusur cikti inss yarn guzel seyler duyariz hayrlisiyla bende hamilelik takvimini eklim istiyorum artik hayrlisiyla :)

kizlarr bebegim buyumus ve ufacik kalbi atmaya bile baslamis kuzumun alahim cok tuhafff allahim isteyen herkese nasip etsin insss

kizikizlerinin kalbinim buyumus ve ufacik kalbi atmaya bile baslamis kuzumun alahim cok tuhafff allahim isteyen herkese nasip etsin insss
Ayy ne güzel arkadaşım bende inşallah cuma duyarım ikizlerimin kalbini.benim betada kaçtır bilmiyorum yarın baktırsammı acaba

cnm bnm bulantim oluyo bide halsizlik bendede uyku yok benim kist olusmustu sanirim agrilar ondan yrn bnmde kontrolum var dun agrim olunca kanda bthcg ye baktirdik korktum acikcasi 16 bin kusur cikti inss yarn guzel seyler duyariz hayrlisiyla bende hamilelik takvimini eklim istiyorum artik hayrlisiyla :)[/QUOTE]
Kizlar ben gece hic uyuyamiyorum sürekli gaz sancim var otururken araba kullanirken felan hep k
kizlarr bebegim buyumus ve ufacik kalbi atmaya bile baslamis kuzumun alahim cok tuhafff allahim isteyen herkese nasip etsin insss
Ayy ne güzell bak bosuna stress yaptinn Rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi bana insallah

Kizlar ben gece hic uyuyamiyorum sürekli gaz sancim var otururken araba kullanirken felan hep k

Ayy ne güzell bak bosuna stress yaptinn Rabbim kucaginada almayi nasip etsin darisi bana insallah[/QUOTE]
canim benimm inss sendende guzel haberler aliriz cok tedirgindim sukurler olsun rabbime kuzumu gorduk kalbini duyduk darisi tum isteyenlere insss

Selamm canim cok sükûr hersey yolunda bir hafta sonra doktor var ve haftayada yolculuk var istanbula gidiyoruzz cokk mutluyummm sizler nerde yasiyorsunuz?

Kizlar bende araniza katilirim insallah size birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik veidrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum

Merhaba kizlar.. bu topige yeni geldim.. 3 sene oncede burdaydim... Şimdi yine burda olmak çok güzel. .. hala eski grubumdan arkadaşlarımla görüştüklerim var.. I kadar guzel ki... beraber hamilelik gecirdik.. simdi beraber büyütüyoruz... hepinize selam... umarım hepimizin bebislerini sag salim kucağımiza almak nasip olur

OTE="essil13, post: 38260816, member: 644335"]Kizlar bende araniza katilirim insallah size birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik veidrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum[/QUOTE]
Mer

Kizlar bende araniza katilirim insallah size birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik veidrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum
Hosgeldin canimm insallah sende en kisa zamanda aramiza katilirsin normal yollami gebelik bekliyorsunuz? Adet gününüze ne kadar var?

Hosgeldiniz topigimize güzel dilekleriniz icin tesekkür ederiiizz siz dogum yaptiniz galiba yoksa hamilemisiniz?

Hosgeldin canimm insallah sende en kisa zamanda aramiza katilirsin normal yollami gebelik bekliyorsunuz? Adet gününüze ne kadar var?
adet gunumu gecti 9 unda olmam gerekiyodu ama olmadm normalde adet gunlerim yaklastiginda cok fena oluyotum bayildigim bile vardir kasik agrisindan ama bu ay tik yok bende ne bi sizlama ne agri adet gunumde gectigi icin umutlandim yarin test yaptircam insallah hamileyimdir canm

N
o
Normal yolla evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…