Bence hemeeen test al ve yapp kesin bebis varr bende ilk gebeligimde hic adet belirtisi yasamadim ama bunda asilama ile oldugu icin agri yasadim heyecanla haberini bekliyorumm insallaahh hamissindirN
o
Normal yolla evet
Beni o kadar mutlu ettin ki cok tesekkur ederiiimm :) Insallah haber vericem :)Bence hemeeen test al ve yapp kesin bebis varr bende ilk gebeligimde hic adet belirtisi yasamadim ama bunda asilama ile oldugu icin agri yasadim heyecanla haberini bekliyorumm insallaahh hamissindir
Hadi insallah nesecim bebislerinin kalp atislarini duyarsin dualarimiz bizimle :)İyi akşamlar arkadaşlarım bugün bende beta baktırdım 15.000 çıktı değer güzel bütün aklınıza gelen tahliller herşey yolunda gidiyor allaha şükür yarın doktor kontrolün var kalp atışınıda duyarsan ikizlerinin bir ooooohhhh çekecem dualarımız birbirimizin olsun ben kızım olursa eşim çok istiyor rahmetli kızımın adı zeynep olacak erkek ismi hiç düşünmedim de şunuda söyleyeyim isim koymak çok zor oluyor sana uyan eşine uymuyor eşine uyansana uymuyor ama sonunda ortada buluşuyorsunuz
cnm test yaptinmi hayrli haberlerle insBeni o kadar mutlu ettin ki cok tesekkur ederiiimm :) Insallah haber vericem :)
İyi akşamlar arkadaşlarım bugün bende beta baktırdım 15.000 çıktı değer güzel bütün aklınıza gelen tahliller herşey yolunda gidiyor allaha şükür yarın doktor kontrolün var kalp atışınıda duyarsan ikizlerinin bir ooooohhhh çekecem dualarımız birbirimizin olsun ben kızım olursa eşim çok istiyor rahmetli kızımın adı zeynep olacak erkek ismi hiç düşünmedim de şunuda söyleyeyim isim koymak çok zor oluyor sana uyan eşine uymuyor eşine uyansana uymuyor ama sonunda ortada buluşuyorsunuz[/QUO
cnm bebisler nasilmis gittinmi doktora?İyi akşamlar arkadaşlarım bugün bende beta baktırdım 15.000 çıktı değer güzel bütün aklınıza gelen tahliller herşey yolunda gidiyor allaha şükür yarın doktor kontrolün var kalp atışınıda duyarsan ikizlerinin bir ooooohhhh çekecem dualarımız birbirimizin olsun ben kızım olursa eşim çok istiyor rahmetli kızımın adı zeynep olacak erkek ismi hiç düşünmedim de şunuda söyleyeyim isim koymak çok zor oluyor sana uyan eşine uymuyor eşine uyansana uymuyor ama sonunda ortada buluşuyorsunuz
Hosgeldin canm tebrikler benim ilk bebis hic deneyimim yok :)slm kizlar bende kismetse agustos annesi olacam kismetse emzirirken hamile olan var mi aranizda dr unuz ne dedi acaba
Super canimm yanliz her hafta gidiyorsunn bu bebekler için zararlı değilmi?Evet arkadaşlar doktora gittim 2 keseler çok iyi gelişmekte karından baktı ama kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı herşey yolunda kese içinde bebişler göründü bakalım hayırlısı ikiz hamilelik oldugu için her açıdan dikkat etmeye çalışıyorum
cok sevindim cnm allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin bebislerimizi inss :)Evet arkadaşlar doktora gittim 2 keseler çok iyi gelişmekte karından baktı ama kalp atışı için haftaya cumaya çağırdı herşey yolunda kese içinde bebişler göründü bakalım hayırlısı ikiz hamilelik oldugu için her açıdan dikkat etmeye çalışıyorum
zannetmiyorum zararının olacağını benimki sizler gibi tek olsa ayda bir giderimdeSuper canimm yanliz her hafta gidiyorsunn bu bebekler için zararlı değilmi?
Normalde doktorlar ayda bir kontrol icin cagiriyorlar tabi doktorun daha iyi bilir .
teşekkürler canım biraz zor geçirecegim hamileligi galibacok sevindim cnm allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin bebislerimizi inss :)
allah yardim etsin cnm ins benmde bulantim cok oluyo istahim hala acik bide kilolu hamile kaldim ama genede yemeye dayanamiyom bendede aksine hic uyku yok bebisler ii olsunda dayancaz ins 4 5 ayteşekkürler canım biraz zor geçirecegim hamileligi galiba
diger hamileliklerimde rahattım ama
bunda bulantılarım halsizliğim ve uykum çok oluyor
iştah açıklığı olmuştu başlarda ama şimdi zorla yiyorum
bakalım hayırlısı
Tebrikler canimm insallah böylr rahat gecer ben bugün bulantidan bas dönmesinden bi hall oldumAnnişlerim ben de 5. haftamın içindeyim.Çok şükür hiçbir sorunum yok daha.Bulantım filan da yok.İnşallah hiç olmaz :))
Çocuklarımız için bu zorluklar biz annelere vıızz gelir benallah yab m etsin cnm ins benmde bulantim cok oluyo istahim hala acik bide kilolu hamile kaldim ama genede yemeye dayanamiyom bendede aksine hic uyku yok bebisler ii olsunda dayancaz ins 4 5 ay
Geçmiş olsun canım yaaaa,valla hiç başlamayacak gibi.Kız bebek sahibi olacakların bulantısı erken başlar diyorlar,benimki başlamadı daha erkek filan mı ki acaba :)Tebrikler canimm insallah böylr rahat gecer ben bugün bulantidan bas dönmesinden bi hall oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?