Agustos 2015 bebisleri

Merhaba
Ben de aranıza yeni katıldım bugün doktora gidip ultrasonda kesemizi gördük ama haftasını vermedi, kese boyutu 0.73 cm çıktı, doktorumuz haftaya kontrole çağırdı. heyecanla haftayı bekliyorum kalp atışı için. Önceki gebeliğimde kalp atışları duyulmadığı için sonlandırılmıştı gebeliğim

gozun aydin cnm rabbim busefer saglikla sihatle hayrlisiyla kucagina almak nadip etsin

Geçmiş olsun canım yaaaa,valla hiç başlamayacak gibi.Kız bebek sahibi olacakların bulantısı erken başlar diyorlar,benimki başlamadı daha erkek filan mı ki acaba :)
ahh cnm hayrlisi ins benmde bugun mide bulantim cok 2 paket cubuk kraker yedim eksi eksi yemek istiyom bastirsin die ama bastirmiyo gene bebisler ii olsunda biz raziyiz bulantilara

ahh cnm hayrlisi ins benmde bugun mide bulantim cok 2 paket cubuk kraker yedim eksi eksi yemek istiyom bastirsin die ama bastirmiyo gene bebisler ii olsunda biz raziyiz bulantilara
Ya ben kati yiyemiyorum kabizlik sorunumda cok hatta acile gittim dün aksam surup verdi onla rahatim simdi aynen bebisler iyi olsunda artik napalim 1 kac ay cekecez :)

Hosgeldin canimm insallah kalp atisinida duyarsin bende ilkini öyle kaybettim cok zor biliyorum ama güzel düsünelim güzel olsun bende persembe gidicem kalp atisini dinlemek icin insallah duyarim :)

Canim 3. Keseyi gördümü doktor?

Geçmiş olsun canım yaaaa,valla hiç başlamayacak gibi.Kız bebek sahibi olacakların bulantısı erken başlar diyorlar,benimki başlamadı daha erkek filan mı ki acaba :)
Saol canim valla bilmiyorum ki ilk olacak ya kiz yada erkek farketmez saglikli olsun da rabbim bize bagislasin insallah

Selamun aleykum güzel anne adaylarıı...Benim adetim geçti şüphem de var ama bekliyorum daha belli olmaz diye. İçimden bir his oldu diyor ama Rabbim bilir elbette. Takvimi şimdiden ekledim bile. Hayırlısı ise inşallah da kaldırmam :)

Merhaba güzel anneler.Ben 2014 ağustos annesiyim.kızım 4 aylık oldu.Geçen sene 4 haftalıkken öğrenmiştim hamileliğimi.Allahım ne karmaşık duyguydu.Şimdi sizin yazdıklarınızı görünce o günlere gittim.Geçen sene aynı heyecanlar kapımdaydı.Bir garip dıugular içindeydim.Günler nasıl geçiyordu anlamak mümkün değil.İçimde bir can gitgide bana tutunup benimle yaşıyordu.Ben mide bulantısı filan çekmedim şükür herşeyden de yedim.Kendimi kısıtlamadım kendimi şartlamadım hiç.En önemlisi hamileliğimi mümkün mertebe stressiz hep mutlu geçirmeye çalıştım.Sonuç olarak uyandığında bana gülümseyen,gülümsemek için bahane arayan bir bebeğe anne oldum çok şükür maşallah benim kızıma.Unutmayın siz ne kadar iyi olusanız bebeğinizde o kadar mutlu olur içinizde.Huzurlu mutlu günler dilerim hepinize. Allah sizi meleğinizi korusun..

teşekkür ederiz, Allah razı olsun...Rabbim kızınızı size bağışlasın, hayırlı evlat etsin inş.

Tsk ederizz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…