Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

vitamin ilacımın adı elevit değil megadayn canım ama onuda bir haftadır içmiyorum çünkü bu hafta sonu dr. göremedim bide bana cok kilo aldırdı

menteş canım bişe sorabilir miyim ben folik asit le birlikte vitamin ve demir ilaçlarını da kullanuyorum bir sorun olma zheralde varmı bir fikrin canım ya.

mrb arkadaşlar bende ikili testi yaptıramadım malesef yaşadığımız şehirde yapılmadığı için.. ama doktorum en azından ense ölçümü yapalım dedi, çok şükür ense normal çıktı bende 13 haftalığım ve folikasiti bıraktım şu an sadece elevit kullanıyorum benim doktor neden başka ilaç vermedi önemsemiyormu acaba kaygılandım şimdi.:uhm:

menteş canım bişe sorabilir miyim ben folik asit le birlikte vitamin ve demir ilaçlarını da kullanuyorum bir sorun olma zheralde varmı bir fikrin canım ya.

canım kusura bakma calıştığım için sürekli giremiyorum evet ben de hepsini birlikte kullanıyorum dr bişey demedi

merhaba kızlar bende 12+3 oldum folık asıtı doktorum bıraktırdı 3, aydan sonra içilmiyormuş elevıte başladım bırde mıdem yandıgı için başka bır ilaç da verı silerın nasıl gıdıyor hamıleligi

canım soda içiolarmış midesi yananlar amaa maden suyu hani meyveli soda deil cnm haberin olsun baya rahatlatıomuş

canım soda içiolarmış midesi yananlar amaa maden suyu hani meyveli soda deil cnm haberin olsun baya rahatlatıomuş

canım benım normalde çok içerdim maden suyunu şimdi agzıma koyamıyorum daha kötü yapıyor beni ama doktorun verdıgı şurup zaten o ıyı geldı bana şimdi sen ne kadarlıksın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ii bari cnm aman ii olda benimde cizelgemdeki yanlış doktor bir hafta yanılmış cizelgemde 15+2 çıkıo ama bizim ki şimdi 16+2 günlük teyzesi:):teytey:

ii bari cnm aman ii olda benimde cizelgemdeki yanlış doktor bir hafta yanılmış cizelgemde 15+2 çıkıo ama bizim ki şimdi 16+2 günlük teyzesi:):teytey:

maşallah canım şu dogum çizelgesini bende istiyorum ama yapamdım bır turlu yaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ah canım ben de icemiyorum ama içmeliyiz süt önceden cok severdim ama şimdi kokusuna tahammül edemiyorum sıcak cikolata ile falan denedim nafile içemiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…