maşşalah canımm allah tamamına erdirsinhayır canım demir ilacı kullanıyorum 13 haftalığım
menteş canım bişe sorabilir miyim ben folik asit le birlikte vitamin ve demir ilaçlarını da kullanuyorum bir sorun olma zheralde varmı bir fikrin canım ya.
canım soda içiolarmış midesi yananlar amaa maden suyu hani meyveli soda deil cnm haberin olsun baya rahatlatıomuşmerhaba kızlar bende 12+3 oldum folık asıtı doktorum bıraktırdı 3, aydan sonra içilmiyormuş elevıte başladım bırde mıdem yandıgı için başka bır ilaç da verı silerın nasıl gıdıyor hamıleligi
canım soda içiolarmış midesi yananlar amaa maden suyu hani meyveli soda deil cnm haberin olsun baya rahatlatıomuş
ii bari cnm aman ii olda benimde cizelgemdeki yanlış doktor bir hafta yanılmış cizelgemde 15+2 çıkıo ama bizim ki şimdi 16+2 günlük teyzesi:):teytey:canım benım normalde çok içerdim maden suyunu şimdi agzıma koyamıyorum daha kötü yapıyor beni ama doktorun verdıgı şurup zaten o ıyı geldı bana şimdi sen ne kadarlıksın :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ii bari cnm aman ii olda benimde cizelgemdeki yanlış doktor bir hafta yanılmış cizelgemde 15+2 çıkıo ama bizim ki şimdi 16+2 günlük teyzesi:):teytey:
merhaba kızlar ben 15 haftalığım ama hala folik aist kullanıyorum.
evet bende yatmadan içiyorumda baya ii gelio ama onuda nadir içiommerhaba kızlar nasılsınız mide yanması için önerim soğuk süt arkadaşlar............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?