Ağustos anneleri NERDESİNİZ?

eftelyacım gözün aydııı çok sevindim valla.. allah sağlıkla kucağın alamayı nasip etsin canım. ya ben daha öğrenemedim. çarşamba öğrencem inşallah

selam kızlar benim bebişimde bugün 13+6 oldu haftaya kontrolüm var 14+5 de acaba cinsiyetini gösterirmi :) bir de hareketlerini hisseden varmı ....

hayır ilk bebeğim canım ama bi akşam cok başım ağrıyodu başımı kalarifore dayadım ağrıdan ağlıodum göz seyirmesi gibi bişey hissettim sordum öyle olur dediler cok garip bi duygu idi..............

günaydın kızlar nasılsınız bakayım bende 13+2 oldum hayırlısıyla bebklerımızı kucagımıza almayı nasip etsin allahım herkeze sorunsuz hamıleleık dılerım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

günaydın cnm maşşalh bizde bügün 16 +5 günlük olduk buraya göbüşerin resimlerinide koysak demii artık başlamıştır belli olmaya:CüvCüv:

mrb arkadaşlar ben de 14 haftalık gebeyim ve daha önce 3 düşüğüm var.. şu an günlük iğne kullanıyorum.. benim sizden öğrenmek istediğim yürüyüş, hareket, egzersiz gibi şeyler yapıyormusunuz .ben yürümek istiyorum ama korkuyorumda evdeyim çalışmadığım için de çok hareketsiz kalıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım edin..

canım valla bana doktorum hiç bi sorun olmadı halde dediki evinin işini yap onun dışında fazla hareket etme dedi valla bak benim bi sorunum yok ama hiç hareket emiyorum fazla evimi topluyorum başka yürüyüş yada egzersiz fln yapmıyorum doktorumda önermedi bana...

canım teşekkür ederim ben hareket etmenin daha faydalı olduğunu düşündüğüm için hep kaygı içindeyim bir kaç ay daha beklemeli o zaman..

canım teşekkür ederim ben hareket etmenin daha faydalı olduğunu düşündüğüm için hep kaygı içindeyim bir kaç ay daha beklemeli o zaman..
dediğin gibi an azından şu 4 ayıda atlatalım çünkü duyduğuma göre 3 ayı bittiğinde düşük rikside azalıyormuş ben 16+5 günlüğüm yürüşüde dağuma yakın bi zamanda tavsiye ediolar amaa hani bölee çokta hareketsiz kalma ama seni zorlayacak seler yapma tatlım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…