selam arkadaşlar Allah nasip ederse bende ağustosta doğum yapcam
hoşgeldinn:) ne kadarlık bebeişin
15+5 olduk hayırlısıyla. bakalım. normal doğum olursa 13 ağustos. sezaryan olursa temmuz 30 yada 1 Ağustos gibi. senin bebişin ne kadarlık:ecrin_bebek:
hepinize merhaba agustos anneleri...
günaydın cnm maşşalh bizde bügün 16 +5 günlük olduk buraya göbüşerin resimlerinide koysak demii artık başlamıştır belli olmaya:CüvCüv:günaydın kızlar nasılsınız bakayım bende 13+2 oldum hayırlısıyla bebklerımızı kucagımıza almayı nasip etsin allahım herkeze sorunsuz hamıleleık dılerım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım valla bana doktorum hiç bi sorun olmadı halde dediki evinin işini yap onun dışında fazla hareket etme dedi valla bak benim bi sorunum yok ama hiç hareket emiyorum fazla evimi topluyorum başka yürüyüş yada egzersiz fln yapmıyorum doktorumda önermedi bana...mrb arkadaşlar ben de 14 haftalık gebeyim ve daha önce 3 düşüğüm var.. şu an günlük iğne kullanıyorum.. benim sizden öğrenmek istediğim yürüyüş, hareket, egzersiz gibi şeyler yapıyormusunuz .ben yürümek istiyorum ama korkuyorumda evdeyim çalışmadığım için de çok hareketsiz kalıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen yardım edin..
dediğin gibi an azından şu 4 ayıda atlatalım çünkü duyduğuma göre 3 ayı bittiğinde düşük rikside azalıyormuş ben 16+5 günlüğüm yürüşüde dağuma yakın bi zamanda tavsiye ediolar amaa hani bölee çokta hareketsiz kalma ama seni zorlayacak seler yapma tatlım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin cnmcanım teşekkür ederim ben hareket etmenin daha faydalı olduğunu düşündüğüm için hep kaygı içindeyim bir kaç ay daha beklemeli o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?