Aşılama ağustos ayında aşılama yaptıranlar ,yada yaptıracak olanlar gelin beraber bekleyelim..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AHHH SEMCANNN BENDE DE AYNI DURUMLAR ... OGLEN ISYERINDE WC YE GIRDIMM AGLADIM AGLADIM CIKTIM SANKI BISEY OLMUS GIBI ... BENDE GECEN AY 16.08 DE ADET OLMUSTUM NORMALDE 13.09 VEYA 14.09 DA ADET OLMAM LAZIM AMA BENDE DE HICBIR HIS YADA BELIRTI YOKKK ... SADECE SABAHLARI MIDEM BULANIYOR O KADAR ... AMA BENCE ODA PSIKOLOJIKKKK

SENINNN HAMILELIK takvimini yerimmmmm bennnnnn kuzum benimmmmm

maalesef canım adet oldum gününü tutturmuşuz ama aşılamam tutmadı tam 14.gün bugün çok zor inşallah sizden güzel haber alırım
hiç canını sıkma canım,Allahım zamanını ayarlamıştır onun İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı haberi alacaksın

canım benim sağolasınihaklısın artık yavaş yavaş kraker stoğu yapmak gerekiyor,ama öne perşembe günü ultrason bakılıcak İNŞALLAH kesesi oluşmuştur ve hiç bir sorun yoktur

Semcannnn bende hicbir belirtiii yokkk iyimi ozledimmm ben agrilarimi amaa yaaa ... ben hicbirsey hissetmiyorumdaaa . Regli gibi bir agrida yokkk .. haydeee hayirlisiiii

Zozitos ordamısın sana yazdığım mesaj birbirene girdi herhalde.Genişletmek için tıkla yazıyor.

ahhhh semcan cimmm ahhh ... bende ayni sekildeyim senden hic farkim yok inanki ... Yas konusuna gelince sekerrr bende 38 yasindayim butun telasim acelemde sanirim bu yas durumumdan ... bugun Sabah aglayarak uyandim , esimin sesini duydugumda aglama geliyor nedense bugun Sabah karnimda tatli tatli agri basladi sanirim regli agrisi bu semcan . bana doktorum randevu olarak 12.09 Sabah 8 i verdi kan testi icin .. onun disinda kendimden yaptirmiyim diyorum .. eger bu tutmazsa evet bende hic ara vermeden - ki buradaki dr umun tavsiyesi bu sekilde - hemen 2.asilamaya devam edicem .. sansiarttirmak icin .. 3 veya max 4 defa denicez dedi .. eger bunlarda tutmazsa tup bebege gecicez.. asilamada evettt canim cogul gebelik sansi var hatta biz imza attik kabul ediyoruz boyle bir durum olursa diyeeee keskeee olsaaa hic sorun degil ikisine birden bakarimmm ... benim yasi benden daha buyuk 2 arkdasim var biri 42 yasinda digeride 43 yasinda tup bebekle ikiz dogurdularrr nasil tatlilarrr ...

bugun ise gelirken ne dusundum biliyor musun ... Dedi Rabbim neden hayatimin hic bir doneminde herhangi bir seyi kolay yapamadim .. hep bir mucadele hep bir kosturmaca neden yani neden ??? vardir bununda bir sebebi ne diyim ... Hayirlisi insallah bebeklerimiz bizimledir semcan cimmm seni cok opuyorummmm

ÇOK ŞÜKÜR BENDE EKLEDİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZEDE EKLEMEYİ NASİP ETSİN KÜÇÜKTE OLSA GELİŞİMİNİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL MAŞALLAH..

navizadecimmm sende de son test tarihine yakin diyim karin agrilarin olmus muydu ama regli agrisi gibi tatli tatli

ÇOK ŞÜKÜR BENDE EKLEDİM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SİZEDE EKLEMEYİ NASİP ETSİN KÜÇÜKTE OLSA GELİŞİMİNİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL MAŞALLAH..

BIDE SEKERRRR NE SORUCAM SANA SEN CATLATMA IGNENINI NE ZAMAN OLDUN ASILAMAN NE ZAMAN OLDU ??? NE KADAR DINLENDIRDILER VS VS MUSAIT OLDUGUNDA BIR YAZAR MISIN...

CUNKU SIMDI FORMDA BAKIYORUM DA HERKES 36 SAAT SONRA CATLATMA IGNESINDEN SONRA ASILAMA OLMUS BENIMKI OYLE OLMADI ... BEN GECE 21.30 DA GOBEKTEN IGNEMI YAPTIM ERTESI GUN SABAH 10.30 DA ASILAMAMI YAPTILAR EKEN MI OLDUUUU YAAAA

SEMCANNN NASIL SENDE BELIRTILERRRR BENDE REGLI AGRISI GIBI TATLI BIR AGRI VAR ILK ASILAMANIN YAPILDIGI GUN GIBI DIYIMMM...
CANIM BENİM ADET SANCILARI BAŞLADI BENDE HİÇBİŞEY HİSSETMİYORUM ARTIK.BEBEĞİM BENİ TERK ETTİ SANKİ.ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BİZLERE YARDIM ET.

canım ben gece 12 de çatlama iğnesini vurdum,bi gün geçti ertesi gün öğlen 12 de yaptılar,bi buçuk gün yani.sen endişelenme ama doktor onu ayarlamıştır bile bile erken yapmamıştır.yaklaşık 20 dk dinlen dedi ama ben 45 dk yattım 4 gün evde kaldım duş almadım hiç yorulmadım öyle işte

navizadecimmm sende de son test tarihine yakin diyim karin agrilarin olmus muydu ama regli agrisi gibi tatli tatli
evet olmuştu zaten olması normalmiş öyle okudum düzenli adet döneminde benzer sancı yaşanıyomuş,hatta bazen pembesi ara ara lekelenmede olabiliyormuş,üstünü görme diyolarmış ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…