tabiki dua ederim ben isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ederim zaten ,bazen isimler vererek yapıyorum İNŞALLAH kabul eder Allahım dualarımızıSaol canim hayirli olsun bebegin zaten pek kendimi dinlemedim bu sefer diyerleri gibi tek olan sey goguslerim buyudu agri var ins bu sefer tutmustur hakkimizda hayirlsi artik dua ediyoruz sizdende dua bekliyorum carsambaya belli olur heralde ins olur bu sefer
AYYY BEN SANA KIYAMAM CANIM ARKADAŞIM,BENDE KAÇ KERE AYNI HAYAL KIRIKLIĞINI YAŞADIM AMA İNAN ALLAHIM SABRINI VERİYOR,DAHA HİÇBİRŞEY BİTMİŞ DEĞİL BELKİDE GELECEK BEBEĞİN İÇİN GÜN DOLDURUYORSUN BÖYLE BÖYLE MUTLAKA BİR ZAMANI VAR.BEN YÜREKTEN İNANIYORUM BENİM Kİ DÜNYAYA GELMEDEN ALLAHIM SANADA NASİP EDİCEK,YİNE BU SAYFADAN TAKİP EDİCEM SENİ MÜJDELİ HABERLERİNİ BURDAN YAZACAKSIN BİZEGelecektin gelmez oldun
Halimi hiç sormaz oldun
Yaralarımı sarmaz oldun
Yokluğundan öldü gönlüm
Aramızda karlı dağlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm
Gözlerimde kanlı yaşlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm.Canlarım bebeğim beni terk etti gitti uzaklara.Bu sabah adet oldum.
Allah razı olsun bitanem.İnsanın içini rahatlatıyorsun.
AYYY BEN SANA KIYAMAM CANIM ARKADAŞIM,BENDE KAÇ KERE AYNI HAYAL KIRIKLIĞINI YAŞADIM AMA İNAN ALLAHIM SABRINI VERİYOR,DAHA HİÇBİRŞEY BİTMİŞ DEĞİL BELKİDE GELECEK BEBEĞİN İÇİN GÜN DOLDURUYORSUN BÖYLE BÖYLE MUTLAKA BİR ZAMANI VAR.BEN YÜREKTEN İNANIYORUM BENİM Kİ DÜNYAYA GELMEDEN ALLAHIM SANADA NASİP EDİCEK,YİNE BU SAYFADAN TAKİP EDİCEM SENİ MÜJDELİ HABERLERİNİ BURDAN YAZACAKSIN BİZE
Gelecektin gelmez oldun
Halimi hiç sormaz oldun
Yaralarımı sarmaz oldun
Yokluğundan öldü gönlüm
Aramızda karlı dağlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm
Gözlerimde kanlı yaşlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm.Canlarım bebeğim beni terk etti gitti uzaklara.Bu sabah adet oldum.
canım öğleden sonra mutlaka beni bilgilendir çok merak ediyorum anlaşıldımısemcannnnn yapma ama boyle ... sen iyi olacaksin ki gelecek bebislerde iyi olsun ... onlar simdi meleklerin yaninda seni izliyorlar hic aglayan anne isterler miiiiyapma kuzucum cok zor biliyorum rabbim sabir versin hepimize ... bak bende hic umutlu degilim Sabah gittim verdim kan testi oglene kadar haber vereceklermis ama hic umutlu degilim bende ... ama sunu da unutma bak Navizade de ayni seyi demis ... her gecen 1 ay seni bebegine yaklastiriyor ... bol bol konus onunla ruhlar aleminden cagir dualarinla gelicek / gelicekler ... dur bakalim daha ilk asilamamiz pes etmek yokkk
hiç akmasın o göz yaşları ben de hatırlıyorum adet olduğumla beraber nasıl üzülmüştük,ben nasıl çaktırmadan ağlamıştım,ama ne oldu Allahım dualarımı kabul etti ŞÜKÜRLER olsun.Şimdi tek duam kendimle ilgili onun sağlık la dünyaya gelmesi.Sende bol bol dua et enerjik ol ki hormonlar tavan yapsınAllah razı olsun bitanem.İnsanın içini rahatlatıyorsun.İşyerindeyim ve ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Gözyaşlarım adeta içime akıyor.
Cok tesekkur ederim rabbim tum isteyenlere tez vakitte kismet etsin inss hamile olanlarida tez vakitte saglikli sihatli kucaklarina almayi nasib etsin inss cuma gunu bugun ins dualarimiz kabul olurtabiki dua ederim ben isteyen herkese nasip et Allahım diye dua ederim zaten ,bazen isimler vererek yapıyorum İNŞALLAH kabul eder Allahım dualarımızı
Gelecektin gelmez oldun
Halimi hiç sormaz oldun
Yaralarımı sarmaz oldun
Yokluğundan öldü gönlüm
Aramızda karlı dağlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm
Gözlerimde kanlı yaşlar
Hasretin bağrımda kışlar
Başa geldi olmaz işler
Yokluğundan öldü gönlüm.Canlarım bebeğim beni terk etti gitti uzaklara.Bu sabah adet oldum.[/uuQUOTE]herseyde vardir bir hayir rabbimin bildigi bisey vardir mutlaka uzme kendini daha ilk asin umudunu hic kesme sen rabbim gununu biliyor beklettigi kuluna ogle bi mukafat verirmiski bekledigime deydi dermis insan ve sukredelim ki cok sukur tedavisi olan bi sorunumuz var bi gun olacak bi sekilde ins ya tedavisi olmayan insanlar ne yapsin sukredelim dua edelim ins bi gun olacak ve cok guzel olacak pes etmeden yola devam olacak diyecegiz ins olacak
Zozitoscum gözümüz kulağımız sende.Allahım Yarabbim sen arkadaşlarımızın bebeğini koru.
canım öğleden sonra mutlaka beni bilgilendir çok merak ediyorum anlaşıldımı
hiç akmasın o göz yaşları ben de hatırlıyorum adet olduğumla beraber nasıl üzülmüştük,ben nasıl çaktırmadan ağlamıştım,ama ne oldu Allahım dualarımı kabul etti ŞÜKÜRLER olsun.Şimdi tek duam kendimle ilgili onun sağlık la dünyaya gelmesi.Sende bol bol dua et enerjik ol ki hormonlar tavan yapsın
Kuzum semcana da dediğim gibi bu sonuç sadece şimdilik beklemenize neden olucak,eminim hakkınızda hayırlı olan vakitte bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız,size yine dua edicem bana bilgi verirseniz sevinirim,benim ilk aşılamam dı MAŞALLAH SUBHANALLAH benim için nasip buymuş iki tarafta da çikolata kisti vardı tüp deneyecektik ama bizim kaderimizde bu varmış herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım hakkımızda çookk öpüyorumbu arada nevizade sana hic sormadin sen ne kadar zamandir deniyorsun ??? tedavin olmus muydu daha onceden yada tespit edilen birsey var miydi sende yoksa sebepsiz miydi onceden canikooommmm
Kuzum semcana da dediğim gibi bu sonuç sadece şimdilik beklemenize neden olucak,eminim hakkınızda hayırlı olan vakitte bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız,size yine dua edicem bana bilgi verirseniz sevinirim,benim ilk aşılamam dı MAŞALLAH SUBHANALLAH benim için nasip buymuş iki tarafta da çikolata kisti vardı tüp deneyecektik ama bizim kaderimizde bu varmış herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım hakkımızda çookk öpüyorum
İnşallah canım hamilenin duası kabul olurmuş inşallah senin duanı rabbim duyarda bizleri de sevindirir.ikinci aşılamam ekim ayında olacak bu ay dinlenmek istedim çok yıprattım kendimi bu durumda da sağlıklı verim alamayız diye düşündüm bugünde druma gittik anlattık o bile şoka girdi olacağına benden daha çok kaptırmış kendini bazen hiç sıkıntı yokkende bu tür durumlar oluyor dedi.bu ay kendimi rahatlatma ve dinlenme ayı sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz.hiç canını sıkma canım,Allahım zamanını ayarlamıştır onun İNŞALLAH en kısa zamanda hayırlı haberi alacaksın
Canım bende kisttten şüphelendim çünkü ilk gün nerdeyse olmadım ikinci gün biraz arttı anladım ki aşılamam tutmadı.kist varsa hemen soğan kürüne başla kist yok ama vücudum çok yorgun düştü kendimi kasmaktan bu ay soğan kürü içeceğim ki ekim ayında aşılamam olacak kist oluşmasın diyeAnca girebildim isyerindennnnHiccccc gozun kullagin bende olmasinnnnnn .... Napiyoruzzzzz mendilleri bir kenara birakiyoruzzzz dimiiii almiyoruz bi daha onlari yanimizaaaa veeeeeeeeeeeeeee direk moral depoluyoruzzzzz derin derin nefes allll ve verrrr
doktorum pazartesi gunune randevu verdi kocaman bir negativ cikinca dedi gel pazartesi erkenden bakalimmm kist mist bisey var mi ... kan degerlerime gore de pazar gunu regli olmami bekliyormussssss ....
Hadi bakalim Semcan cimmmm ikinci asilamalarimiz hayirlara vesile olsun insallah .. Yine kol kola beraberizzz
Canım benim şimde yazabildim çok üzüldüm gülüm ya.Ama ben inanıyorum birbirimize destek olup bu süreci atlatıp anne olacağız.yarına randevu aldım doktordan.eşim henüz bilmiyor akşam söyleyecem adet olduğumu.İlki bize tecrübe oldu güzel arkadaşım.İkincide bazı şeylere dikkat edeceğim.Bu arada işyerinde rahat yazamıyorum en rahat evde oluyorum.Eve geçince bazı şeyler yazmak istiyorum sana.şimdilik hoşçakal çok öptüm seni güzel arkadaşım.AYNEN OYLEEEE ALLAH DE OTESINI BIRAK ... RABBIM HERSEYI BILIYOR ZAMANINI VAKTINI ... SENINKININ GELMIS COK SUKUR ... SIMDI BIZDE VAKTIMIZE DOGRU HIZLA ILERLICEZ SEMCANIMLAAA ... DUALARINI EKSIK ETME MIS KOKULU ANNEEEECIK ..
Canımsın yaaa...Kuzum semcana da dediğim gibi bu sonuç sadece şimdilik beklemenize neden olucak,eminim hakkınızda hayırlı olan vakitte bebişlerinizi kucağınıza alacaksınız,size yine dua edicem bana bilgi verirseniz sevinirim,benim ilk aşılamam dı MAŞALLAH SUBHANALLAH benim için nasip buymuş iki tarafta da çikolata kisti vardı tüp deneyecektik ama bizim kaderimizde bu varmış herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım hakkımızda çookk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?