- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.981
olebilirmiş canım yumoşda 3 gün geri atar büyük bir ihtimalcanim zaten arada yumurtlamiyormusum ben doktor bir ara oyle dedi ondan klomen kullaniyordum bu ay hsg cektirdim ya onumudeki aya kulanacam sanki...ama arada yine de kendiliginden yumoslarim oluyordu ama 3 gun gecikmeli oldum ya bu ay ilk kezzz ondan olabilir miki?
hadi git ye yemeğini afiyet olsun. kız benim yerime de ye durduramıyorum kendimiben az dışarı çıkcam kızlar yemek molası malum öpüldünüz
olebilirmiş canım yumoşda 3 gün geri atar büyük bir ihtimal
hadi git ye yemeğini afiyet olsun. kız benim yerime de ye durduramıyorum kendimi
no stres canım no stres hemen eve gelir gelmez adamı çileden çıkarrtın di mi...baş sağlığı için teşekkürler kızlar...
Iwanttobaby hamileymiş.çok mutlu oldum.İnşallah sıradakiler de güzelce yumurtlar,bebişini göbişine alırbiz bu ay benimkiyle ilişkiye bile girebilir miyiz bilmiyorum..dün akşam eve gelir gelmez kavga ettik..bıktım artık her akşam aynı sorunu yaşamaktan.çocuk gibi,koca adam...bu gidişle bebek yapmayı bile ertelerim ben..bir yerde çeki düzen vermesi lazım kendine.
havadan mıdır nedir bilmem ye ye doymuyo insan.şimdi kısır yapıp yiyecem canım onu çekti. İnşallah bu ay bebişin seninle olur canım şurada bir halay daha çekeriz....insallhh oyledir canim yaaa simdi hsg cekince ilk ay sans biraz artiyormus yaa hamile kalmak icin.az tikaniklik varsa bile o ilac aciyormus yaa...insalllh yumurtluyorumdur belki de ben anlamiyorumdurrr insallhhh
kiizzz cok yeme kilolari ne yaparsin sonraaa
İnşallah gelecek ay hamiş kalır eşine de en güzel hediyeyi verirsin...meltemcim oncelikle başınız sağolsun tatlımmm...kızlarrrrrrrrrrrrrr ben düzeni bozmak istemezdım ama ben bugun kırmızı kartı yedımmmm umarımmm diğer aya kocacıma doğum gunu hediyesi olarak veririmmm inşş adet olmayı bekleyen tum arkadaşlarım hamiledir batları takipteyimmm... :)
no stres canım no stres hemen eve gelir gelmez adamı çileden çıkarrtın di mi...
meltemcim oncelikle başınız sağolsun tatlımmm...kızlarrrrrrrrrrrrrr ben düzeni bozmak istemezdım ama ben bugun kırmızı kartı yedımmmm umarımmm diğer aya kocacıma doğum gunu hediyesi olarak veririmmm inşş adet olmayı bekleyen tum arkadaşlarım hamiledir batları takipteyimmm... :)
klasik türk erkeği canım sen de ilgilenme hiç ben öyle yapıyorum bazen kapıyı bile açmam kendi anahtarı ile girsinayy delirtiyor beni ya...benimki bilgisayarda online oynuyor yıllardır böyleymiş zaten.yurtdışından falan arkadaşları var oyun sayesinde bilmem ne..gece 11 gibi bir oturur, 3-4 gibi kalkar başından..ben salonda,o bilgisayar odasında..neyse..
dün yoldan geldik, valizi yukarı yatakodasına çıkarttı, ardından gitti bilgisayarın başına oturdu.ben valizi boşalttım,çamaşır yıkadım,serdim,evi temizledim...adam anca kalktı yapılacak bişey var mı diye bile sormuyor.bir de geldi sarılmaya çalıştı falan.tam çıldırdım."sen kendine çekidüzen verene kadar konuşmucam seninle" dedim."şımarıkmışım" ben...çekidüzeni ben vermeliymişim.bıktım!
hı o dilini:104:
sakın oynatma hııı durumun nasıl
olebilirmiş canım yumoşda 3 gün geri atar büyük bir ihtimal
hadi git ye yemeğini afiyet olsun. kız benim yerime de ye durduramıyorum kendimi
insallhh oyledir canim yaaa simdi hsg cekince ilk ay sans biraz artiyormus yaa hamile kalmak icin.az tikaniklik varsa bile o ilac aciyormus yaa...insalllh yumurtluyorumdur belki de ben anlamiyorumdurrr insallhhh
kiizzz cok yeme kilolari ne yaparsin sonraaa
klasik türk erkeği canım sen de ilgilenme hiç ben öyle yapıyorum bazen kapıyı bile açmam kendi anahtarı ile girsin
kendini dinleme canım bebişin inşallah seninledir sen de güzel haberleri patlatıverirsin inşallah...bende durum azıcık şişkinliğim vardı ve sık tuvalete çıkıyodum şişkinlikte bugün itibariyle gitti hiç bilmiyom ki bekleyip görcez :26::26::26: ama birazcık ....
kararsızlık ne kız kırarım kafanıumutlu birazcık umutsuzum kararsızım be serooo :18: aman nolursa olsun neşemiz yerinde olsun....
yok yaw ben havadan zannedersem. belki çok şiddetli çarpmışımdırhayırdır inşallah bu iştah nedendir acep adamı 2 gün önce çarp hemen etkiler mi ki....
aynı taktik bazen de hususi zile basar suçlu olduğunu bilir ya bende gıcıklığına açmam uyuyo numarası yaparım hemenhayın garı nolcakkkk, gerçi bende sinirlenince kapının arakasına anahtarı takcam bigün içeri bile giremeycen diyom
hadi canım kolay gele sana inşallah bebişin seninle olacak bu aykızlar netten aldığım ovuluasyon testim az önce geldi hemen birini açtım yaptım ve ikinci çizfi belirgin gözle görülebilir şekilde ama daha tam koyu değil sanırım bir ikin gün içinde gıdaklama günüm şans dileyin bana
kendini dinleme canım bebişin inşallah seninledir sen de güzel haberleri patlatıverirsin inşallah...
Kararsızlık ne kız kırarım kafanı
Yok yaw ben havadan zannedersem. Belki çok şiddetli çarpmışımdır
Aynı taktik bazen de hususi zile basar suçlu olduğunu bilir ya bende gıcıklığına açmam uyuyo numarası yaparım hemen
hadi canım kolay gele sana inşallah bebişin seninle olacak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?