Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlaaar kızlaaaar gelem mi yanağızdan öpem mi siz ananız koynundaen soğuktan ölem mi teyyyy tey teeey
selam kızlar nasılsınız? beni soracak olursanız dünkü zırvalamam dışında bugün iyiyim. sürekli uyumak istiyorum.

kızlar bende geldım...ben 1.5 yıllık evlıyım ve yazz dogum kontrol hapı kullanıorm kısmetse son hapım ayın 22 sınde bıtıor ve bırdaha almayacagım
sızler ne zaman bıraktınız korunmayı
hapı bırakınca ne kadar sure sonra hamıloe kalınıyor
ve gebe kalmadan once dr a gıdıomusuz
test falan yapılıomus sanırım

Yaş olarak hiçbiri umut vadetmiyo hayırlısı sürprizlere açığım ama....
canımcım acil çıkmam gerekti misafirlerim geldi milli eğitimden

iyiyiz canım kasık ağrım hafifledi yumoş bitiyo herhalde

canım ben hap kullanmadım ama 6 ay istemedik bebiş 6 aydır istiyoruz inşallah bir 6 ay daha bekletmez mevlam

ooooh gelsin bebişler çifter çifter doğur emi

ooooh gelsin bebişler çifter çifter doğur emi
anam herkes takmış ikize burada suriyeden gelmiş bir kadın var köyden birisinin çocuğunu seviyorum çocukta beni sever o suriyeli bile inşallah hocanın ikizi olur demiş(tabi ben anlamadım tercüme ettiler) herkes ikiz deyip duruyor 41 defa söylendimi kabul olurmuş

irmooooooooşzilli gacııııı nerdesin
internetten alışveriş yapıyordur kesin

aferim zırvaladığını farkettin yanii

canım ben kullandım bıraktıktan sonraki 3. ayımda da hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı biraz ona da bağlıyorum aslında vücuttan hemen atılmıyo diyolar bi kaç ay dinlendirilmeliymiş ama ne kadar olur bilemiyorum şuan bıraktıktan sonraki 6. ayım hayırlısı tutturursam 3 ile 6 ay arası denemelere başla

o iki elbiseyi alarak kotamı doldurdum bugün memeurlar hep yatmıyo kızım arada işte yapıyoz

canim basiniz sagolsunnn...allah rahmet eylesinnnn.....

iyiyiz canimmmm....eee bundan sonra artik sen surekli uyuklarsinbebegin olunca zaten uykun azalacakuyu iste simdidenn:)))
ne yaptin canim kan degerine bakktirdinmi tekrar gidisat iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…