- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.941
güzelmiş canım güzelmiş güzel günlerde kullan
yok mu yakın tarihlerde yoksa hevesini yaza sakla çıkar elbet birisimersi canım , geriye kaldı bu elbiseyi giyecek özel günü olan bir akraba bulmakta
yok mu yakın tarihlerde yoksa hevesini yaza sakla çıkar elbet birisi
hemen olaya el at birinin başına bağla canımeşimin tarafında var en yakın ama ona düzenlememi yaptım o kadar abiye benzeri bişey giymiycem, kendi tarafımda bi söz nişan istiyom...........
hemen olaya el at birinin başına bağla canım
canımcım acil çıkmam gerekti misafirlerim geldi milli eğitimdenYaş olarak hiçbiri umut vadetmiyo hayırlısı sürprizlere açığım ama....
iyiyiz canım kasık ağrım hafifledi yumoş bitiyo herhaldekızlaaar kızlaaaar gelem mi yanağızdan öpem misiz ananız koynunda en soğuktan ölem mi teyyyy tey teeey
selam kızlar nasılsınız? beni soracak olursanız dünkü zırvalamam dışında bugün iyiyim.sürekli uyumak istiyorum.
canım ben hap kullanmadım ama 6 ay istemedik bebiş 6 aydır istiyoruz inşallah bir 6 ay daha bekletmez mevlamkızlar bende geldım...ben 1.5 yıllık evlıyım ve yazz dogum kontrol hapı kullanıorm kısmetse son hapım ayın 22 sınde bıtıor ve bırdaha almayacagım
sızler ne zaman bıraktınız korunmayı
hapı bırakınca ne kadar sure sonra hamıloe kalınıyor
ve gebe kalmadan once dr a gıdıomusuz
test falan yapılıomus sanırım
canımcım acil çıkmam gerekti misafirlerim geldi milli eğitimden
iyiyiz canım kasık ağrım hafifledi yumoş bitiyo herhalde
canım ben hap kullanmadım ama 6 ay istemedik bebiş 6 aydır istiyoruz inşallah bir 6 ay daha bekletmez mevlam
anam herkes takmış ikize burada suriyeden gelmiş bir kadın var köyden birisinin çocuğunu seviyorum çocukta beni sever o suriyeli bile inşallah hocanın ikizi olur demiş(tabi ben anlamadım tercüme ettiler) herkes ikiz deyip duruyor 41 defa söylendimi kabul olurmuşooooh gelsin bebişlerçifter çifter doğur emi
internetten alışveriş yapıyordur kesinirmooooooooşzilli gacııııı nerdesin
kızlaaar kızlaaaar gelem mi yanağızdan öpem misiz ananız koynunda en soğuktan ölem mi teyyyy tey teeey
selam kızlar nasılsınız? beni soracak olursanız dünkü zırvalamam dışında bugün iyiyim.sürekli uyumak istiyorum.
kızlar bende geldım...ben 1.5 yıllık evlıyım ve yazz dogum kontrol hapı kullanıorm kısmetse son hapım ayın 22 sınde bıtıor ve bırdaha almayacagım
sızler ne zaman bıraktınız korunmayı
hapı bırakınca ne kadar sure sonra hamıloe kalınıyor
ve gebe kalmadan once dr a gıdıomusuz
test falan yapılıomus sanırım
anam herkes takmış ikize burada suriyeden gelmiş bir kadın var köyden birisinin çocuğunu seviyorum çocukta beni sever o suriyeli bile inşallah hocanın ikizi olur demiş(tabi ben anlamadım tercüme ettiler) herkes ikiz deyip duruyor 41 defa söylendimi kabul olurmuş
internetten alışveriş yapıyordur kesin
canim basiniz sagolsunnn...allah rahmet eylesinnnn.....kızlar merhaba, salı günü sabah dedemin vefat ettiğini öğrendim.hemen yola çıktık ama cenazesine yetişemedim.bir gün kalıp geri dönmek zorunda kaldım.Allah'tan babamın 3 kardeşi var da kalabalıklar.bir sürü yeğen,abla,kardeş...zaten annesi de yoktu.babam çok küçükken ölmüş..babam çok üzüldüğü için yüreğim eridi...çok zor.. Allah dedemden aldığı yıllara daha doğmamış bebeklerimize versin inşallah.
eve geldim şimdi.çok yorgunum.yarın görüşürüz.
kızlaaar kızlaaaar gelem mi yanağızdan öpem misiz ananız koynunda en soğuktan ölem mi teyyyy tey teeey
o iki elbiseyi alarak kotamı doldurdum bugün memeurlar hep yatmıyo kızım arada işte yapıyoz
hangi topiklerde sürtüyonuz sero orki aşifteleriiiii
sana sormak lazım şimdi hangi topiktesin diyehangi topiklerde sürtüyonuz sero orki aşifteleriiiii
orkimmm ate olcme yontemini okuyorrrrr
bizi birakip birakip gidiyorlar bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?