- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.001
aman kapatırsın kapınıkararsızlık şu demekkk : Ya elle tutulur hiç bi değişiklik yok açıkçası hamiş gibi hissetmiyomda çift çizgiyi gördüğümdeki çarpışıma güveniyorum aman olmazsada hayırlısı diyecemde daha ilginç bir sıkıntım var şimdi , bugeye çok gülüyodum durmadan ovu günü misafiri oluyodu ya bu gidişle bu ay olmazsa gelecek ay ovu günüm 23 eylül olacak o gün kpss sınavı için eski ev arkadaşım bana gelecek yandım ki ne yandım öncesi yatar çift çizgi günü muallak :18:.............
inşallah canım inşallah sonrada bebişleri konuşuruz artıkinşallah canım olur bu sefer ve herkesin olsun diliyorum topluca topik halinde hamile patlaması yaşansın
aman kapatırsın kapını
Inşallah canım inşallah sonrada bebişleri konuşuruz artık
saat 2 oldu elektrik gitti hadi gözümüz aydın
ya bulursun canım arada çarpacak zamanı inşallah olmuşturda bunları düşünmezsinBanyo sıkıntı tam odanın yanında eşim hafta sonu çalışmasa o gider göreve diyecektim biz bakarız işimize eşimde 3 hafta tatil yok arkadaşı izne gitmişNeyse inşallah bu ay olmuşturda düşünmeme bile gerek kalmaz , işin ilgince halam erken gelirse diye pedimi bile aldım çantaya erkenden
bu pc de şu an 1 saat 53 dakika gösteriyo diğer laptopta 2 saat idare ediyoşarjın ne kadar gidiyo sen onu de bakalım ...
halan hep erken mi gelir seninBanyo sıkıntı tam odanın yanında eşim hafta sonu çalışmasa o gider göreve diyecektim biz bakarız işimize eşimde 3 hafta tatil yok arkadaşı izne gitmişNeyse inşallah bu ay olmuşturda düşünmeme bile gerek kalmaz , işin ilgince halam erken gelirse diye pedimi bile aldım çantaya erkenden
halan hep erken mi gelir senin
şimdi senin bat 9 değil mi?neyse pazar günü de sen patlatırsın bir bomba coşarız burada kaç gündür güzel haber alamıyoruzDüşükten beri öyle yoksa şaşmadığından belirtileri bilmiyom işte
:125::125:şiştimmmm:125::125:
Heycanliyim, umutluyum hirsliyim, Kendimi seviyorum! daha güzel bir ben icin... basliyorum:))
şimdi senin bat 9 değil mi?neyse pazar günü de sen patlatırsın bir bomba coşarız burada kaç gündür güzel haber alamıyoruz
bebişim neye başlıyorsun
3 dilim karpuz yedim ondan şiştimselamm neden şiştin...
kızlaaaarrrr nabersiniz....
hadi hayırlı olsun canımHeycanliyim, umutluyum hirsliyim, Kendimi seviyorum! daha güzel bir ben icin... basliyorum:))
selamm neden şiştin...
Kızlaaaarrrr nabersiniz....
bebişim neye başlıyorsun
sen çarşambaya kadar bekle o zaman sonrada müjdeyi patlatşimdi şöyle açıklayım ben durumu, 28 gün olan döngüm geçen ay 26 oldu, 2 gün erken geldi, ona görede yumurtladım , 26 ya göre bat tarihi ayın 9 u oluyo ama erken geç bi karışıklık olmazsa, yeterki 9 unda kırmızı kartı yemeyim 2 gün beklersiniz beni nolacak hemen test yapamam ben en az 28 e göre bekliyecem , şeytan diyo karbonatı yap diye bi topik var eski biraz baktım çıkıyo diyen var demeyen var onun içinde şimdi yaparım çıkmaz bunalıma girerim kırmızı kartı yemek bunalıma sokmuyoda tek çizgi v.b leri sokuyo :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?