Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ınsallah canım ya allah hepımıze saglıklı bebısler versın kız olsun erkek olsun
hem gebelık donemımız kolay gecsın hem bebelerımız mutlu bebek olsun
bu arada nusret kaya dıye bır yazarın kıtabı var evrende tesaduf yoktur yankı vardır dıe
mutlaka tavsıye ederım orda calısma yaparken anne ve babanın cok mutlu olması gerektıı gıbı seyler var

kizlar yumurtlamada illaki akintiniz oluyor mu?
benim oluyor canım zaten akıntıdan anlıyorum ben yumurtladığımı

amin canım güzel dileklerin için. tavsiyeni dikkate alacağım kitap araştırıyordum zaten

evet oluyomş ben bu siteyle tanışınca farkettim
sen bilmiyo muydun gı

amin canım güzel dileklerin için. tavsiyeni dikkate alacağım kitap araştırıyordum zaten

sen bilmiyo muydun gı

canim genelde bende de oluyordu ama bu ay olamadi birturluu:26::26:acep olmayinca da yumurtluyoz mu ki dedimmm

canim basiniz sagolsunnn...allah rahmet eylesinnnn.....

iyiyiz canimmmm....eee bundan sonra artik sen surekli uyuklarsinbebegin olunca zaten uykun azalacakuyu iste simdidenn:)))
ne yaptin canim kan degerine bakktirdinmi tekrar gidisat iyi mi?

yasamim mesaj konuna kızlar günaydın yazmışın ya saat 12 kız ne günaydını biz günü yarıladık, ne geldi aklıma görünce tabi geçen kız kardeşim adanadaydı arkadaşında bana dedi ki cumartesi güne bilet alsana , iyi ne zaman sabaha al 12 dedi bende lafı bitirmeden 12 de konyada olcan 7-8 gibi alayım o zaman , ne desene zilli beğenirsin yok sabaha al 12 -1 gibi bi saate

sekerim sabah acmadim bir gunadin demeden dalmayim dedimmm konusmayaheee ya oglen olmus hakkettenn
ama ben onu yazarken sanki daha 12 olmamisti kizzzz 12 ye kadar gunaydinnn:)))sonra tunaydinnn:)))
ne utandiriyon kiz adami zilliii....

canim genelde bende de oluyordu ama bu ay olamadi birturluu:26::26:acep olmayinca da yumurtluyoz mu ki dedimmm
dikkat etmemişsindir canım veya yumoş tarihinde değişme olmuştur ovulasyon kullanıyor musun? kırmızıların geliyorsa yumurtlaman gerekmez mi?

havanı yesinler sok o dilini içeri kırarım kafanı

hangisini bunu muuu

sen bilmiyo muydun gı

yoo öyle vucudunu dinleyen biri değilimki günüm şaşmazdı adet belirtilerini sor onu da bilmem , o yüzden şuan kafayı yedim ya bu adet mi hamilelik belirtisimi diye oynatcam ....

verdiğim örnektende anlaşılacağı üzere bizim evde bi tane o mantıkta adam var dalga geçti resmen benle, utanma bebişim no problem biz çalışalım sen yatt
sekerim sabah acmadim bir gunadin demeden dalmayim dedimmm konusmayaheee ya oglen olmus hakkettenn
ama ben onu yazarken sanki daha 12 olmamisti kizzzz 12 ye kadar gunaydinnn:)))sonra tunaydinnn:)))
ne utandiriyon kiz adami zilliii....

dikkat etmemişsindir canım veya yumoş tarihinde değişme olmuştur ovulasyon kullanıyor musun? kırmızıların geliyorsa yumurtlaman gerekmez mi?

canim zaten arada yumurtlamiyormusum ben doktor bir ara oyle dedi ondan klomen kullaniyordum bu ay hsg cektirdim ya onumudeki aya kulanacam sanki...ama arada yine de kendiliginden yumoslarim oluyordu ama 3 gun gecikmeli oldum ya bu ay ilk kezzz ondan olabilir miki?

verdiğim örnektende anlaşılacağı üzere bizim evde bi tane o mantıkta adam var dalga geçti resmen benle, utanma bebişim no problem biz çalışalım sen yatt

kocammm da oyle diyooo sen yatt hayatim ben calisirim diyoooo....
o benim cocugum oldugu zaman gorecekmmissss....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…