- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
yav insan olmayan/ dogmayan cocuga bazen kizasi geliyor,nirdesin be yavrum heeeee?
benimde eylüle inş. kızlar batların listesini yapmıomusuuz
O zaman herkes bat'ların ı yazsın bizlerde sırayla gelecek müjdeli haberleri bekleyelim.
serap ön sayfaya yazarsın. benimki 7 eylül
beni de yazın 21 eylül
teşekkürler canım inşallah güzel haberleri veririz. İnşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur...beklenen adet tarihleri
geridonusumkutusu : 7 eylül
sibel_84 :21 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül
hepimize hayırlı uğurlu olsun güzel haberleri buradan veririz inşallah
teşekkürler canım inşallah güzel haberleri veririz. İnşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur...
Yeni sayılmam aslında uzaktan takip ediyordum bayağı zamandır sonra üye oldum. Bizde bebiş hasreti çekenlerdeniz işte nolsun.. Kafa dağıtmaya girdim.İnşallah canım yenisin galiba
Ben iyiyim nolsun son günlerin tadını çıkartıyorumYeni sayılmam aslında uzaktan takip ediyordum bayağı zamandır sonra üye oldum. Bizde bebiş hasreti çekenlerdeniz işte nolsun.. Kafa dağıtmaya girdim.
Sizler nasılsınız..
Ben iyiyim nolsun son günlerin tadını çıkartıyorum
Son günler derken
Ya okul başlıyor ya tayin çıkmadı eşimin bulunduğu ile mecburen ayrılıyoruz.
Anladım canım öğretmensin herhalde meslektaşız yani. Seni çok iyi anlıyorum bende bir sene bekledim eşimin yanına gelmek için.
Geçen sene bekledim bir yılı zar zor geçirdik şimdi de ilde bir yer bile açık göstermediler bizde çakıldık kaldık mecburen olduğumuz yerde...
evet bayağı zorlaştırmışlar bu sene. kimse neredeyse kıpırdayamadı yerinden.
evet benimde sınıfçı arkadaşlarım var 10 il açılmış dediler eş durumunda çok komik bir rakamÖzellikle sınıfçılar çakılı oldular resmen yerlerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?