Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canlarım selamlaar bende eylül ayında bekliyorum bebişimi inş. evleneli eylülde 1 yıl olacak bebek isteyeli 9 ay Rabbim sabrımızı tüketmeden nasip etsin inş.

Kızlar ben artık ağustos sayfasını kapatıp tertemiz bir eylül sayfası açıyorum.
Mevlam bu ayda nasip eder inşallah güzel haberler almamızı...

hayırlı olsun canım sayfan. başlığa bayıldım inan. harikasın inşallah Allah ım en kısa zamanda bizi bebeklerimize kavuşturur.. ben eylülde merkeze gitcem ekime kasıma falan göz dikerim artık

yok canım aynı şehirdeyiz ama onun görevinden dolayı nöbetleri oluyor ve bazen yumurtlama günlerine denk geliyor(

Serap, Yosun meslektasiz hepimiz ne güzel. Yosun'cum ayrıca senle aynı durumdayiz eşlerden ötürü. Biz de o nedenden dolayı çok günler kaçırdık

Serap, Yosun meslektasiz hepimiz ne güzel. Yosun'cum ayrıca senle aynı durumdayiz eşlerden ötürü. Biz de o nedenden dolayı çok günler kaçırdık

aaa çok sevindim cnm tabi meslektaş olmamıza:)) evet bizim sanırım bu ay da olmayacak...en belirgin iki çizgi de eşim nöbetteydi((

aaa çok sevindim cnm tabi meslektaş olmamıza:)) evet bizim sanırım bu ay da olmayacak...en belirgin iki çizgi de eşim nöbetteydi((

Canım siz yine de bir gün öncesi ve bir gün sonrasını da değerlendirin ne olur ne olmaz

aranızda doktor gözetiminde olan var mı? ben 3 ay olacak yumurta takibi yaptırıyorum..

canım ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım,3 ay hap+çatlatma iğnesi ve bu ay da aşılama..ama Allah ol demeyince olmuyor işte...eylülde kendi haline bırakıcaz...belki o zaman olur..olmadı ekimde ikinci aşılama...

canım benim de adetim sökülmedi...lekelenme gibi..pembe pembe geliyor...doktoru arayamadım daha..3. günü için randevu alıcam ama daha tam gelmediği için alamıyorum...
Benimde dört gün kahverengi lekelenmem oldu 2 gün kırmızıları gördüm ama o da normal değildi azdı. 2 gün önce temizlendim bugün yine sancım var hafiften ve de lekelenme oldu yine ayağım uyuşuyor kafayı yiyecem sanki adet olacakmışım gibi tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…