- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
ben de öğretmenim serapmemnun oldum..
sende ayrılıyor musun eşinden eylülde
Ya öyle canım işte sakınınca çöp batıyor resmenyok canım aynı şehirdeyiz ama onun görevinden dolayı nöbetleri oluyorve bazen yumurtlama günlerine denk geliyor (
canlarım selamlaar bende eylül ayında bekliyorum bebişimi inş. evleneli eylülde 1 yıl olacak bebek isteyeli 9 ay Rabbim sabrımızı tüketmeden nasip etsin inş.
amin canım bekliyoruz bu ay inşallah bebişlerimizicanlarım selamlaar bende eylül ayında bekliyorum bebişimi inş. evleneli eylülde 1 yıl olacak bebek isteyeli 9 ay Rabbim sabrımızı tüketmeden nasip etsin inş.
Kızlar ben artık ağustos sayfasını kapatıp tertemiz bir eylül sayfası açıyorum.
Mevlam bu ayda nasip eder inşallah güzel haberler almamızı...
yok canım aynı şehirdeyiz ama onun görevinden dolayı nöbetleri oluyorve bazen yumurtlama günlerine denk geliyor (
Serap, Yosun meslektasiz hepimiz ne güzel. Yosun'cum ayrıca senle aynı durumdayiz eşlerden ötürü. Biz de o nedenden dolayı çok günler kaçırdık
aaa çok sevindim cnm tabi meslektaş olmamıza:)) evet bizim sanırım bu ay da olmayacak...en belirgin iki çizgi de eşim nöbetteydi((
Canım siz yine de bir gün öncesi ve bir gün sonrasını da değerlendirin ne olur ne olmaz
Ne güzel öğretmenler çoğalıyor
Serap, Yosun meslektasiz hepimiz ne güzel. Yosun'cum ayrıca senle aynı durumdayiz eşlerden ötürü. Biz de o nedenden dolayı çok günler kaçırdık
aranızda doktor gözetiminde olan var mı? ben 3 ay olacak yumurta takibi yaptırıyorum..
Benim bu ay iyice dengesizleşti vücüdum lekelenmeler devam ediyor..
Benimde dört gün kahverengi lekelenmem oldu 2 gün kırmızıları gördüm ama o da normal değildi azdı. 2 gün önce temizlendim bugün yine sancım var hafiften ve de lekelenme oldu yine ayağım uyuşuyor kafayı yiyecem sanki adet olacakmışım gibi tekrardancanım benim de adetim sökülmedi...lekelenme gibi..pembe pembe geliyor...doktoru arayamadım daha..3. günü için randevu alıcam ama daha tam gelmediği için alamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?