Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

iyiyim canım sen nasılsın? kız civcivleri gördün mü?

öğrencin azmış iyi ama senin de işin çok.kolay gelsin ne diyim.benim de şimdilik 24 öğrencim var. artabilir bakalım ama bi iki kişi.
benimde 27 tane var canım ama burası urfa olduğu için kasıma kadar öğrenci gelmez okula

iyiyim canım sen nasılsın? kız civcivleri gördün mü?

benimde 27 tane var canım ama burası urfa olduğu için kasıma kadar öğrenci gelmez okula

anladım canım kasım gecmiş baya ama aralık ayında çizgi çalışması başlayacak dediler bugün çok bişe kaçırmış sayılmazlar

totosunu yerim onların ben! onlar da bebiş..onlar da minik.. totosuna totosuna vururum..öperim küçük kafalarını
annelerinden ayırdıklarında bir bağırmalarını göreceksin canım o gün kıyamadım amcadan rica ettim annelerini de ben alayım dedim.kabul etti adam şimdi anneleri ile huzurlular benim bebişlerim...

annelerinden ayırdıklarında bir bağırmalarını göreceksin canım o gün kıyamadım amcadan rica ettim annelerini de ben alayım dedim.kabul etti adam şimdi anneleri ile huzurlular benim bebişlerim...

ayy canım ne büyük iyilik yapmışsın..çoğu insan böyle şeyleri görmezden gelir.büyük sevap..Allah görsün inşallah seni.

ayy canım ne büyük iyilik yapmışsın..çoğu insan böyle şeyleri görmezden gelir.büyük sevap..Allah görsün inşallah seni.
içim bir tuhaf olmuştu ama bağırdıklarında elime aldım ya acayip cıyaklıyordular.bende annelerinin yanına koydum sustular bende toptan aldım napayım şimdi anneleri bakıyor bende bulgur ıslatıp veriyorum bebişlerime.Bende ikinci anneleri bana da bağırıyorlar kız acıkınca kapıyı öğrenmişler anneleri ile beraber geliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…