- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.541
iyiyim canım sen nasılsın? kız civcivleri gördün mü?selamlar kızlarfotoğraf işlerini bitirebildim sonunda..birkaç hafta daha boşum
Serap nasılsın?
İrem kırmızıları görmüşsün..Ekime dualarımız artıkzati benim bat o kadar geç ki..Ekim gibi.farketmiyor.sen bana yetişirsin
Ben bu ay hesap kitap yapmadım.Serbest atış
benimde 27 tane var canım ama burası urfa olduğu için kasıma kadar öğrenci gelmez okulaöğrencin azmış iyi ama senin de işin çok.kolay gelsin ne diyim.benim de şimdilik 24 öğrencim var. artabilir bakalım ama bi iki kişi.
iyiyim canım sen nasılsın? kız civcivleri gördün mü?
benimde 27 tane var canım ama burası urfa olduğu için kasıma kadar öğrenci gelmez okula
bizimkiler kasım sonu gelir nisan sonu giderler bizi de çileden çıkartırlar 3 öğrenciyle ders işleriz....anladım canım kasım gecmiş baya ama aralık ayında çizgi çalışması başlayacak dediler bugün çok bişe kaçırmış sayılmazlar
iyiyim canım sen nasılsın? kız civcivleri gördün mü?
bizimkiler kasım sonu gelir nisan sonu giderler bizi de çileden çıkartırlar 3 öğrenciyle ders işleriz....
naparsın kız 100 tane kaldı onu bitirmeye çalışıyorumslm kızlarrr...........
bilmiyorum ki canım hangi sayfadaydı:44:ayy görmedim..nerede?
önemli değil canım benim de başka işlerim var zatenhayırlısı şekerim. geç yazıyorum yemek yaptım kusura bakma..
bilmiyorum ki canım hangi sayfadaydı:44:
benimkiler gerçek civciv canım öyle acıkmışlar ki bir bulgur yemelerini görecktiniz?ben gördüm civcivleri çoook tatlı :) ben de diyorum bebişlere mi civciv diyonuz :)) biz bazen öğrecilere de civciv deriz...
ayy görmedim..nerede?
benimkiler gerçek civciv canım öyle acıkmışlar ki bir bulgur yemelerini görecktiniz?
245.sayfada canım görürsünben göremedimfotoğraf yok mu?
beyaz beim sarı meltemin fotonun en alt tarafında olan varya tepsinin dışında o da senin canım kafası beyaz
canım önceden yazmamışsındır büyük bir ihtimal..Bende net yavaş iremden rica edeceğiz listeye eklesin zamanı olduğundabeklenmeyen gun 16 eylul cnm
safak 6
hakkaten son gunler daha yavas gecermis
annelerinden ayırdıklarında bir bağırmalarını göreceksin canım o gün kıyamadım amcadan rica ettim annelerini de ben alayım dedim.kabul etti adam şimdi anneleri ile huzurlular benim bebişlerim...totosunu yerim onların ben!onlar da bebiş..onlar da minik.. totosuna totosuna vururum..öperim küçük kafalarını
annelerinden ayırdıklarında bir bağırmalarını göreceksin canım o gün kıyamadım amcadan rica ettim annelerini de ben alayım dedim.kabul etti adam şimdi anneleri ile huzurlular benim bebişlerim...
içim bir tuhaf olmuştu ama bağırdıklarında elime aldım ya acayip cıyaklıyordular.bende annelerinin yanına koydum sustular bende toptan aldım napayım şimdi anneleri bakıyor bende bulgur ıslatıp veriyorum bebişlerime.Bende ikinci anneleri bana da bağırıyorlar kız acıkınca kapıyı öğrenmişler anneleri ile beraber geliyorlar..ayy canım ne büyük iyilik yapmışsın..çoğu insan böyle şeyleri görmezden gelir.büyük sevap..Allah görsün inşallah seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?