- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.521
kızlar yine ben geldim test yaptım yine negatif çıktı ama karnım şiş ve bu sabah beyaz bir akıntı geldi adet oldum sandım baya bi geldi bat 4 eylüldü benim gibi olup testte çıkmayıp ta kanda gebelik çıkan varmı aranızda veya bir bilginiz varmı kafayı yiycem....
ay neden atmamışlar yolda gelinceye kadar btirirdimSero haoşgeldin canımıniçi, besmelelere başla kızlar mesaj atmamış...
ay neden atmamışlar yolda gelinceye kadar btirirdim
ya ne bileyim şu çocukları eve göndereyim de başlayayım ben anacım öğretmenim bunları iki dakika boş bırak sınıfı alt üst ederler
dağıttım ve geldimBiter ya vakit almıyo, sana resim gönderdim face ine baksana
Urfa'dan selamlar ve sevgiler bayanlar[/QUO
sana da selamlar ben biraz gec kaldım bugün.çünkü ben de artık birinci sınıf öğretmeniyiimm.. bugün öğrencilerle tanıştık. paylaşıyım dedim forum zümresiydik sınıf zümresi de olduk. bi de hamiş ıolursak inşşallah hadi bakalımm :118:
arkadaşlar doktordan geldim şimdi. sağ yumurtalığım 23 mm olmuş , bu hamile kalmam için iyi birşey değil mii?? sizden öğrendiklerimle folik asite de başladım. umarım herşey yolunda gider hepimiz için. benim bat da 24 eylül, umarım gecikirr , gelmezzz :))
amin canım aminnnslm kizlar nasilsiniz?cuma cumartesi pazar misafir agirladim giremedim yeni hamile arkadaslsr tebrik derim sizleri?saglikla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim yavrularinizi...
ya ben ya ben iki gündür benim pestilim maraşta çıktı sonra yolculuk urfa hop görev başı ve bir sürü çocuk sesi..kızlar geçten geçe temizlik yapmaya kalktım bi el atıwerinde bitirek
yorulduummmmmm pestilim çıktıııı
inşallah canım gelmez hadi benden bir gün öncesin mevlam güzel haberlerini tez vakitte verir inşallaharkadaşlar doktordan geldim şimdi. sağ yumurtalığım 23 mm olmuş , bu hamile kalmam için iyi birşey değil mii?? sizden öğrendiklerimle folik asite de başladım. umarım herşey yolunda gider hepimiz için. benim bat da 24 eylül, umarım gecikirr , gelmezzz :))
birinci sınıfları almayacağım diyen sizdiniz değil mi yanlış hatırlamıyorsamsana da selamlar ben biraz gec kaldım bugün.çünkü ben de artık birinci sınıf öğretmeniyiimm.. bugün öğrencilerle tanıştık. paylaşıyım dedim forum zümresiydik sınıf zümresi de olduk. bi de hamiş ıolursak inşşallah hadi bakalımm :118:
birinci sınıfları almayacağım diyen sizdiniz değil mi yanlış hatırlamıyorsam
inşallah iyi olur fazla öğrenci yoktu 5 kişi gelmişti beraber resim yaptık şarkı söyledik sonra kovaladım gittilerevet evet.. istemem dedim sonra bir sınıf daha açıldı aldığım sınıfı da gecen yıldan biliyordum zor bi sınıf.. ani bi kararla cuma günü 1 oldum.. inşallah iyi olur sen ne yaptın. sen de bana :))
inşallah iyi olur fazla öğrenci yoktu 5 kişi gelmişti beraber resim yaptık şarkı söyledik sonra kovaladım gittiler
bayrağı değiştireyim dedim ipi elimde kaldı direğe kim çıkacak bilmiyorum
gecikir değil arkadaşım gelmezz dicez :) inşallah gelmez.... hayırlısı diyorum ama gelmesin istiyoruuuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?