- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.561
içim bir tuhaf olmuştu ama bağırdıklarında elime aldım ya acayip cıyaklıyordular.bende annelerinin yanına koydum sustular bende toptan aldım napayım şimdi anneleri bakıyor bende bulgur ıslatıp veriyorum bebişlerime.Bende ikinci anneleri bana da bağırıyorlar kız acıkınca kapıyı öğrenmişler anneleri ile beraber geliyorlar..
ben seviyorum canım senin içinde severim hadi ben kaçar dizi başlıyorrrrrayy ne tatlılardır şimdi..paytak paytak..ayaklarını yerim..çok sevesim geldi :87:
doktor değerimin iyi arttığını söyledi kızlar. umarım herşey iyi gider. gitmek istediğim doktordan ayın 20 sine alabildim randevu. bebeğimi görene kadar tedirginliğim tam geçmeyecek galiba.
kızlar üzüntüden okumadım daha önceki sayfaları özür dilerim birşey kaçırdıysam
adetim 3 4 gün gecıktı hiiiç sekmezdi..gebelik testi aldım...bugün eşime söyleyecektim hastayım diye kandırmıştım o kadar ınandım yani...sürprizi hazırladım tuvalete gittim...ama yok negatif...adetim gelmedi...
tatlım bozma moralini bir kaç gün daha bekle sonra yine yap istersen bu bebişler naz yapıyorlar gelmemek için içini ferah tut o geleceği zamanı biliyordur rabbim herkeze evlat nasib etsin göbişlerimizi dolduruversin
ya ne bileyim sonucu yanlış olan gebelik testi markası var mı hiççç
offf umutlara baak
gercekten mi...o ne zaman kan baktırdı canım...yarın bi da mı denesem ki...hangi marka almak lazım yaa...çok heveslenmişim bebişim
predictor al canım.daha kesin sonuç veriyormuş.
gercekten mi...o ne zaman kan baktırdı canım...yarın bi da mı denesem ki...hangi marka almak lazım yaa...çok heveslenmişim bebişim
evet canım ama izlerken uyuyakalmışım offf offffuzun zaman sonra dizim başlıyor yer gök aşk oldu
canım sen en iyisi kanda baktır..kızlar üzüntüden okumadım daha önceki sayfaları özür dilerim birşey kaçırdıysam
adetim 3 4 gün gecıktı hiiiç sekmezdi..gebelik testi aldım...bugün eşime söyleyecektim hastayım diye kandırmıştım o kadar ınandım yani...sürprizi hazırladım tuvalete gittim...ama yok negatif...adetim gelmedi...
günaydın kızlar
nirdesin irem gacısınaptın işe mi gittin?:44:
bende sana geri döndüm canım evet önemli değil açlık tokluk. canım listede sid16yı da hamiş yazar mısın değeri yükselmişyok kız izinliyim bugün doktora gitcem ya , sana mesaj attım görmedin mi aç mı gitmeliyim bu doktora hormonda önemli değildir diyom açlık tokluk aslında ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?