Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

thesun ım hayırlı uğurlu olsun <allahım bizede nasip etsin insallahhhh:) sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin

hepinizeçok teşekkür ederim arkadaşlar. rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah

hepinizeçok teşekkür ederim arkadaşlar. rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah

gözün aydın arkadaşım, hayırlı olsun..Allahım güzel bir hamilelik, kolay bir doğum ve hayırlı evlat nasip etsin,sana ve hamile olan diğer arkadaşlara..darısı başımıza inşallah

kızlar herkese iyi geceler..bir sorum olacak, ovulasyon testleri ile hamilelik anlaşılıyor mu? hiç böyle birşey duydunuz veya denediniz miii???

kızlar herkese iyi geceler..bir sorum olacak, ovulasyon testleri ile hamilelik anlaşılıyor mu? hiç böyle birşey duydunuz veya denediniz miii???

ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim.tıpkı yumurtlama günü gibi iki çizgi de koyu çıkıyo. hamile değilsen 2. çizgi silik çıkıyor.

canım bildiğim kadarı ile belli olmuyor çünkü biri Lh veriyor diğeri hcg ye bakıyor birbirinden farklı olduğu için

ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim.tıpkı yumurtlama günü gibi iki çizgi de koyu çıkıyo. hamile değilsen 2. çizgi silik çıkıyor.

hamileliğin tekrar hayırlı olsun canım. peki bu testleri ne zaman yaptın da koyu çıktı? adetgününden önce mi yaptın yoksa adet günün geçince mi?

canım bildiğim kadarı ile belli olmuyor çünkü biri Lh veriyor diğeri hcg ye bakıyor birbirinden farklı olduğu için

canım bazı arkadaşlar yapmışlar çıkmış, ben de merak ettim burada acaba yapan var mı diye...thesun arkadaşımız ovulasyon testi ile öğrenmiş baksana, ben de belli olmaz diye düşünüyordum ama..

hamileliğin tekrar hayırlı olsun canım. peki bu testleri ne zaman yaptın da koyu çıktı? adetgününden önce mi yaptın yoksa adet günün geçince mi?

adet günümden 3gün önce gebelik yaptım çıkmadı. adete 2 gün kala ovulasyon yaptım koyu çıktı hemen anladım. 1 gün kala gebelik yaptım silik çıktı.
önceki hamileliğimde de adete 2 gün kala ovulasyon yapmıştım koyuydu. ertesi gün kan verdim 141 çıktı.
daha erken çıkar belki ama ben bu günlerde yaptım canım

kızlar merhaba şimdi benım adet tarihimm 30 da 1 bat eylül 5 denk gelio ama bazen de 35 olabilio ben bu 5 içinde ilk gun pembe kanamamam oldu sonraki günlerde ise peçeteyi kirletecek şekilde açık kırmızı kan gördüm bugn ise koyulaştı ve leke leke eşimde inat etti test almıyorrrr bende meraklanıyorummm nasıl öğrenecem ben yaa yada sizce nedir bu durum ?

cnm zaten adetken cikmiomus testi alsada ise yaramaz zaten
ben de 16 eylulu bekliyorum
beklemekten baska yapcak bise yok napalim

günaydın bayanlar bana yollar göründü yine. Topiğe gelene kadar inşallah bir kaç güzel haber de gelir.
herkes kendine iyi baksın

kızlar yine ben geldim test yaptım yine negatif çıktı ama karnım şiş ve bu sabah beyaz bir akıntı geldi adet oldum sandım baya bi geldi bat 4 eylüldü benim gibi olup testte çıkmayıp ta kanda gebelik çıkan varmı aranızda veya bir bilginiz varmı kafayı yiycem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…