- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.501
kızlaarrrr merhaba sabah ütü yapacaklar listesine beni de ekleyinnapıosunuz ne var ne yok görüsmeyeli..
hepinizeçok teşekkür ederim arkadaşlar. rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. darısı hepinizin başına inşallah
kızlar herkese iyi geceler..bir sorum olacak, ovulasyon testleri ile hamilelik anlaşılıyor mu? hiç böyle birşey duydunuz veya denediniz miii???
kızlar herkese iyi geceler..bir sorum olacak, ovulasyon testleri ile hamilelik anlaşılıyor mu? hiç böyle birşey duydunuz veya denediniz miii???
ben iki hamileliğimi de öyle öğrendim.tıpkı yumurtlama günü gibi iki çizgi de koyu çıkıyo. hamile değilsen 2. çizgi silik çıkıyor.
canım bildiğim kadarı ile belli olmuyor çünkü biri Lh veriyor diğeri hcg ye bakıyor birbirinden farklı olduğu için
hamileliğin tekrar hayırlı olsun canım. peki bu testleri ne zaman yaptın da koyu çıktı? adetgününden önce mi yaptın yoksa adet günün geçince mi?
kızlar merhaba şimdi benım adet tarihimm 30 da 1 bat eylül 5 denk gelio ama bazen de 35 olabilio ben bu 5 içinde ilk gun pembe kanamamam oldu sonraki günlerde ise peçeteyi kirletecek şekilde açık kırmızı kan gördüm bugn ise koyulaştı ve leke leke eşimde inat etti test almıyorrrr bende meraklanıyorummm nasıl öğrenecem ben yaa yada sizce nedir bu durum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?