- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.601
gunaydinnn kizlarrr nasilsiniz bugun?
offfff bugun benim canim cok sikiliyor.keskee simdi adetim gecmis olsa 3 5 gun de test yapsam da ciksa bebek:)))
offffff offfffffffffff.....
ben dedim ya benim gibi mi oluyorsun diye bende de 3-4 gün lekelenme oldu gerisi gelmedi diye. neyse haftaya güzel haberlerini alırız inşallah sen bol bol incir yeserooo, yok bişey demedi doktor diyebileceği bişeyde olmadı zaten, ben durumumu anlattım, benim bebişte kimyasal gebeliğe giriyomuş onu öğrendim, bugün 3. gün deyince direk dedi hormon testi istiyosunuz kanı verin gelecek hafta gelince sonuca bakılır beklemeyin dedi, bitti olay ama doktor bir bayan olduğu için birde tavrı hoşuma gittiği için olumlu etkiledi beni, alttan dan o kadar korkmuyorumda hastayken olsaydı kötü olabilirdim, gelecek hafta 11. güne denk getirdim ya, ya çatlamasına denk gelecek yada çatlamak üzere olur heralde inşallah çatlamış olmaz kaçırmam salımı alsaydım diye düşündüm ya hayırlısı bakalım ne olacak görcez...
ben dedim ya benim gibi mi oluyorsun diye bende de 3-4 gün lekelenme oldu gerisi gelmedi diye. neyse haftaya güzel haberlerini alırız inşallah sen bol bol incir ye
anladım canım hakkımızdan hayırlısı ne diyelim sağ salim bebişlerimizin haberlerini alır sonrada kucağımıza alırız..bu ay için demedim canım kan testinden sonra bakacak duruma anladığım, yok şu düşürdüğüm 7 haftalık olan kimyasalmış bu ay kahverengi lekelenmem oldu dedim o konuda bişey demedi..
gunaydinnn kizlarrr nasilsiniz bugun?
offfff bugun benim canim cok sikiliyor.keskee simdi adetim gecmis olsa 3 5 gun de test yapsam da ciksa bebek:)))
offffff offfffffffffff.....
Kızlar ben artık ağustos sayfasını kapatıp tertemiz bir eylül sayfası açıyorum.
Mevlam bu ayda nasip eder inşallah güzel haberler almamızı...
batlar
geridonusumkutusu : 7 eylül
medne :14 eylül
sibel_84 :21 eylül
serap_serap ( BEN) :25 eylül
kan sonucumu aldım 1.8 maalesef hamile değilim şimdi doktora gideceğim hastalanmadım henüz kist var doktor ne yapacaksa artık en acele yolu ne bilen varmı....
önce adet olmamı mı saglayacak kisti atmam için yoksa hamilelik için mi ugraştırcak beni boş boş mu bekleyecegim bilgisi olan yazsın lütfen
canım simdi adet olmadın sanırım..eğer adet olmadıysan bu ay o kisti adetle atarsan çok iyi.eğer atamazsan doktor ilaç vercek.önümüzdeki ay kisti atmanı sağlayacak..genelde kisti attırmak için doğum kontrol hapı verıyolar, ama gebelik isteyenlerde nasıl bir tedavi uygularlar onu bilemiyorum..
benimde 4 cm e kadar büyüyen bi kistim olmustu kendi kndine atıldı allaha sükür.. soğan suyu içmeni tavsiye ederim.sanırım adetin 2.günü baslanıyor.. geçmis olsun canım.insallah hayırlısı ileoluruz hepimiz
çocuklara çizgifilm ile türkçeyi öğretmeye çalışıyorum kızlar
uzun bir yolculuk beni bekliyor desene henüz adet olmadım 4 eylülde olmam gerekiyordu ne zaman olucamda kisti atıcamm uzun iş offffff....
doktor sana en uygun yolu söyleyecektir canım stres yapmakan sonucumu aldım 1.8 maalesef hamile değilim şimdi doktora gideceğim hastalanmadım henüz kist var doktor ne yapacaksa artık en acele yolu ne bilen varmı....
yzarız canım inşallah bebeğin seninledirbenide yazın kızlar dağlarkızı:15 eylül bakalım son 4 gün inşallah adet:18: olmam
Ay hadi canım hayırlı uğurlu olsun çarptıysan sorun yok gerisi hallolmuş zatenkızlarrr ben az önce doktordan geldimm.. hamile değilim önce onu belirteyim de:) yumurta takıbıne gittim, yumurtam 16 mm ve çatlamıs kendiliğinden ..bana çok iyi gibi geldisizce nasıl? allahım ben bu ay çok ümitlendimm
önce kisti eritecektir canım büyük bir ihtimal doğum kontrol hapı verir.önce adet olmamı mı saglayacak kisti atmam için yoksa hamilelik için mi ugraştırcak beni boş boş mu bekleyecegim bilgisi olan yazsın lütfen
uzun bir yolculuk beni bekliyor desene henüz adet olmadım 4 eylülde olmam gerekiyordu ne zaman olucamda kisti atıcamm uzun iş offffff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?