- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.641
arkadaslar benimde ıkı gündür pembemsı leke oluyor adetıme 3 gün kaldı. yerlesme kanaması olabılırmı bılen varmı
nedir bunlar böle neden oluyor acaba? benimki de polipet beni gibi bişe dedi doktor ama engel olmasın bebişe yaa ((
onu hamile arkadaşlardan yapan var yanılıtıcı dıolar ama yaparım senın için hemen:)))))))))))
hele bir dene de gel bakalım inşallah bebişin seninledir canımvalla benimde aklıma karbonat geldi ne yalan söyleyeyim:) bence de bi denesene
kızlar yaptım dikkatli inceleyınce içinde kendi içinde köpüren bileşkeler vardı ama attıgım gibi soda giibi köpürmedi ne yalan diyim:)))))))))))
Nurrrrr!!!!! Yoksa..yoksa...
meltemım henuz ortada bişe yok belli belirsiz durumlar yaşıyorummm olunca şaşır çunku bende çok şaşırırım olursaaaaaaaa:))))))))))
nasıl duruyosun sen yau?! idrar testi de mi yapmadın?
ahh meltem ahhhhhh ah bu benım kocam yok muuu inat etti almıyor test :)))))))
valla nur senin yerinde olsam ötöbüs taksi hiç fark etmez hemen gidip bi test yaptırırdım ya da hiç olmadı ıdrar testi alırdım..bu ne meraksızlık yav..hadı kalk giyin üsütünü sağlık ocağına git
nedir bunlar böle neden oluyor acaba? benimki de polipet beni gibi bişe dedi doktor ama engel olmasın bebişe yaa ((
hiç gerek kalmadııııııı:)) kocacımm işleri hafifletir hafiletmez benı eczaneye goturcek sonunda kandırdımmmm dedim ki doktoora gitsemde şimdi kanıma bakamazlar dedim saat geçti dedimmmm sen bana test al ben bakıyım olumlu çıkarsa bu hafta içinde olmumlu çıkmazsa yarın doktora görünmem lazım dedimmm...:))
hiç gerek kalmadııııııı:)) kocacımm işleri hafifletir hafiletmez benı eczaneye goturcek sonunda kandırdımmmm dedim ki doktoora gitsemde şimdi kanıma bakamazlar dedim saat geçti dedimmmm sen bana test al ben bakıyım olumlu çıkarsa bu hafta içinde olmumlu çıkmazsa yarın doktora görünmem lazım dedimmm...:))
ay şükürrrbizi haberdar etmeyi unutma.. bu arada ister istemez çok ümitlendik, eminim sende.. ama olumsuz çıkarsa bile yılmak yok ona göre.. bak benim 1 yıl olacak nerdeyse
bana da doktorum vajinal ultrason yaptı ve
"et beni var gibi, şüphelendim. olsa bile çok küçük bu gebeliğe engel değil, ancak bu et beni büyük veya birkaçtane olsaydı kürtajla almak zorundaydık, çünkü gebeliğe engeldir"
dedi.
yani gamzecim, çok küçük etbenleri (polipler) gebeliğe engel değilmiş.
komşumuzun kızına anlattım doktorun dediğini, " bende de minik minik birkaçtane vardı, sorun olmadı" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?