Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

arkadaslar benimde ıkı gündür pembemsı leke oluyor adetıme 3 gün kaldı. yerlesme kanaması olabılırmı bılen varmı

canım yerlesme kanaması bildiğim kadarıyla adete yakın oluyor zaten adı üstünde çocuk rahıme yerlesıp tutunuyor:) adet belirtisi de olabılır gebelik belirtisi de..eğer yerlesme kanaması ise 2 gün sonra idrarda bile çıkabılır gebelik olusursa.azcık daha sabret canım..hadı hayırlısı güzel haber bekliyoruzzz

nedir bunlar böle neden oluyor acaba? benimki de polip et beni gibi bişe dedi doktor ama engel olmasın bebişe yaa ((

canım polıp kalıcı bildiğim kadarıyla. önemli olan büyük ya da küçük olması o yüzden.çok büyük değilse sorun olmaz dıye biliyorum.zaten kimi vücutta ameliyatla alınsa bile tekrrlıyormus. keske doktora sorsaydın hamıslığe engel olurmu dıe?

kızlar yaptım dikkatli inceleyınce içinde kendi içinde köpüren bileşkeler vardı ama attıgım gibi soda giibi köpürmedi ne yalan diyim:)))))))))))

ahh meltem ahhhhhh ah bu benım kocam yok muuu inat etti almıyor test :)))))))

valla nur senin yerinde olsam ötöbüs taksi hiç fark etmez hemen gidip bi test yaptırırdım ya da hiç olmadı ıdrar testi alırdım..bu ne meraksızlık yav..hadı kalk giyin üsütünü sağlık ocağına git

slm kızlar nasılsınız:) pofsss 6 gün kaldı bata ama göğüslerim alev alev yanıyo valla adet ykın ondan sanırım bu ayda bebiş yok bence içime doğmuyo anam ne zormuş çocuk yapmak ufakken yapınca hemen olcak sanırdım oysa ki şimdiyse ay yumoşum byüdümü,ay çatladımı,rahim ağzı salgım uzuyomu psikolojim bozuldu yaff yumurta takibine başlıycam belkiiiiii.... yeni hamişler var mı bu arada geri kaldım forumdan

hiç gerek kalmadııııııı:)) kocacımm işleri hafifletir hafiletmez benı eczaneye goturcek sonunda kandırdımmmm dedim ki doktoora gitsemde şimdi kanıma bakamazlar dedim saat geçti dedimmmm sen bana test al ben bakıyım olumlu çıkarsa bu hafta içinde olmumlu çıkmazsa yarın doktora görünmem lazım dedimmm...:))

nedir bunlar böle neden oluyor acaba? benimki de polip et beni gibi bişe dedi doktor ama engel olmasın bebişe yaa ((

bana da doktorum vajinal ultrason yaptı ve

"et beni var gibi, şüphelendim. olsa bile çok küçük bu gebeliğe engel değil, ancak bu et beni büyük veya birkaçtane olsaydı kürtajla almak zorundaydık, çünkü gebeliğe engeldir"

dedi.

yani gamzecim, çok küçük etbenleri (polipler) gebeliğe engel değilmiş.

komşumuzun kızına anlattım doktorun dediğini, " bende de minik minik birkaçtane vardı, sorun olmadı" dedi.

ay şükürrr bizi haberdar etmeyi unutma.. bu arada ister istemez çok ümitlendik, eminim sende.. ama olumsuz çıkarsa bile yılmak yok ona göre.. bak benim 1 yıl olacak nerdeyse

ahh nerede oyle istediğim zaman çıkamıyorum ilçede oturuyorum ama ilçenın girişi dieeliiiimmm ve site içindeyim otobus geçmez taksi geçmez özel arabası olmayan biraz zor çarşıya gider araba kocamda ben nasıl gidemmmmm:)))

ay şükürrr bizi haberdar etmeyi unutma.. bu arada ister istemez çok ümitlendik, eminim sende.. ama olumsuz çıkarsa bile yılmak yok ona göre.. bak benim 1 yıl olacak nerdeyse

istediğiniz kadar ümitlenebilirisnz olmazsa da bunun sonraki ayları varrr ben kendimi çok kaptırmadımmm zaten kist olabileceğinide düşünüyorummm.. her şey olabilir geçen ayda bırsuru belirtim vardı çıkmadı üzüldüm akıllandım bu ayy:)))

selam kıızzlaaar :) bir haftadır giremiyordum yeni hamiş adaylarımız var ne mutlu :)) darısı başımaaaa darısı başımaaa.... daha SAT'ine çok var 27 eylül bakalım buay farklı gibi kasıklarımda ağrı ve batma var daha önce olmuyordu hamile olan gelinimizde de hamile kaldığı ay öyle olmuş yada psikolojik bilmiyorum artık

ay çok teşekkür ederim paylaşımın için bi nebze de olsa rahatladım. benim doktorum da altı ay normal dedi biz 3 aydır çalışıyoruz.. yani olmama sebebinin polip olup olmadığını bilmiyoruz daha. örnek olması benim için önemli araştırıyorum yok hamile kalan.. komşu kızına selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…