Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

uzun bir yolculuk beni bekliyor desene henüz adet olmadım 4 eylülde olmam gerekiyordu ne zaman olucamda kisti atıcamm uzun iş offffff....

canım kendine stres yapma.. çok önemli bir durum değil, herkeste oluyor..hatta simdiden fark edilmis olması da çok iyi, yanı büyümeden tedaviye baslıcaksın.. ayrıca o kist dururkende yumurta üretiyor zaten vücut. yani önümüzdeki ay kisti atmasan bile yumurtan olacak, dolayısıyla hamislik sansın olacak.bu ay yumurtan büyümüs ,ama çatlayıp atılamadığı için kist yapmıs.

canım ben anlayamadım nasıl olduğunu? 1 gün mü sürdü yani adetin? hamıs değilsin dimi?

canım doktora gitmedin mi sen ya..

canım doktora gitmedin mi sen ya..

eşime soyledim tamam bugun gielim olmazsa doktora dedi tamam dedim ama ramadı bende onu aramıycam işleri demek benden daha önemli((((((((((((( prencessss hamile değilim herhalde bende bılmıyorum ki...1 gun peçeteye az mıktarda geldi sonrakı 2 gunde koyu koyu geldi şimdi bişe yok ki...test de yapmadımmmm

ya insallah hamissindirrrr cok gelmediyse yerlesme kanaması dıolar ya, ğerçi o pembe oluyomus ama belki öyle biseydir:44:

bildiğin kürtçe mi konusuyorlar sürekli? yanı arada türkçe konusmuyorlar mı hiç? yani 1 ayda öğrenmeleri bile çok iyi eğer sırf kürtçe ya da baska bı lehçe konusuyorlarsa
evet canım geçen sene giderken ailelere söyledik evde azda olsa türkçe konuşun ki çocuğun azıcık ta olsa kulağı aşinalık kazansın bir iki aile konuşmuş gerisi boş birbirlerimizin yüzüne bön bön bakıyoruz çocuklarla ben onların dediklerini anlamıyorum onlar benim dediklerimi.evde ki tv.yi getirdim çizgifilm izlettiriyorum kanallardan

canım inan alınganlık yapacak zaman değil.test yaptın mı hiç. Benim de güya kociş bugün test sonucumu alacaktı aradım aldın mı diye çok yoğunum dedi.gerçekten de öyleymiş ama..

nedir bunlar böle neden oluyor acaba? benimki de polip et beni gibi bişe dedi doktor ama engel olmasın bebişe yaa ((

bendeki kist hiç öyle akıntı tarzı bile yapmadı lekelenme olmadı test yaptın mı sen üstüne görme olabilir mi

test yapmadımmmm çunku eczane çok uzakta orayada kocamsız gıdememmm araba lazım yanı...prenesra yerleşme kanaması adet gunu gelir mi?

test yapmadımmmm çunku eczane çok uzakta orayada kocamsız gıdememmm araba lazım yanı...prenesra yerleşme kanaması adet gunu gelir mi?
yerleşme değil de canım benim de aklıma üstüne mi gördün o geldi.az olduğuna göre olabailir.
Şu karbonat testini yapsana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…