- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.621
uzun bir yolculuk beni bekliyor desene henüz adet olmadım 4 eylülde olmam gerekiyordu ne zaman olucamda kisti atıcamm uzun iş offffff....
uzun bir yolculuk beni bekliyor desene henüz adet olmadım 4 eylülde olmam gerekiyordu ne zaman olucamda kisti atıcamm uzun iş offffff....
geçen sene de böyle öğrettik ama bir ay sürdüne kötüüüöğrenebiliyorlar mı barı
çok çok geçmiş olsunnn bende 5 eylülde olmam gerekirdi fakat bende leke leke az az mıktarı açık renkı kan geldii 1 gun sonrakı gunlerde koyu koyu şimdi bitti ama çok hafif pembelik var peçembe dikkatlı bakıldıgında sizce bu kist olabilir mi?
canım doktora gitmedin mi sen ya..çok çok geçmiş olsunnn bende 5 eylülde olmam gerekirdi fakat bende leke leke az az mıktarı açık renkı kan geldii 1 gun sonrakı gunlerde koyu koyu şimdi bitti ama çok hafif pembelik var peçembe dikkatlı bakıldıgında sizce bu kist olabilir mi?
geçen sene de böyle öğrettik ama bir ay sürdü
canım doktora gitmedin mi sen ya..
çocuklara çizgifilm ile türkçeyi öğretmeye çalışıyorum kızlar
eşime soyledim tamam bugun gielim olmazsa doktora dedi tamam dedim ama ramadı bende onu aramıycam işleri demek benden daha önemli((((((((((((( prencessss hamile değilim herhalde bende bılmıyorum ki...1 gun peçeteye az mıktarda geldi sonrakı 2 gunde koyu koyu geldi şimdi bişe yok ki... test de yapmadımmmm
evet canım geçen sene giderken ailelere söyledik evde azda olsa türkçe konuşun ki çocuğun azıcık ta olsa kulağı aşinalık kazansın bir iki aile konuşmuş gerisi boş birbirlerimizin yüzüne bön bön bakıyoruz çocuklarla ben onların dediklerini anlamıyorum onlar benim dediklerimi.evde ki tv.yi getirdim çizgifilm izlettiriyorum kanallardanbildiğin kürtçe mi konusuyorlar sürekli? yanı arada türkçe konusmuyorlar mı hiç? yani 1 ayda öğrenmeleri bile çok iyi eğer sırf kürtçe ya da baska bı lehçe konusuyorlarsa
canım inan alınganlık yapacak zaman değil.test yaptın mı hiç. Benim de güya kociş bugün test sonucumu alacaktı aradım aldın mı diye çok yoğunum dedi.gerçekten de öyleymiş ama..eşime soyledim tamam bugun gielim olmazsa doktora dedi tamam dedim ama ramadı bende onu aramıycam işleri demek benden daha önemli((((((((((((( prencessss hamile değilim herhalde bende bılmıyorum ki...1 gun peçeteye az mıktarda geldi sonrakı 2 gunde koyu koyu geldi şimdi bişe yok ki... test de yapmadımmmm
çok çok geçmiş olsunnn bende 5 eylülde olmam gerekirdi fakat bende leke leke az az mıktarı açık renkı kan geldii 1 gun sonrakı gunlerde koyu koyu şimdi bitti ama çok hafif pembelik var peçembe dikkatlı bakıldıgında sizce bu kist olabilir mi?
evet canım geçen sene giderken ailelere söyledik evde azda olsa türkçe konuşun ki çocuğun azıcık ta olsa kulağı aşinalık kazansın bir iki aile konuşmuş gerisi boş birbirlerimizin yüzüne bön bön bakıyoruz çocuklarla ben onların dediklerini anlamıyorum onlar benim dediklerimi.evde ki tv.yi getirdim çizgifilm izlettiriyorum kanallardan
canım inan alınganlık yapacak zaman değil.test yaptın mı hiç. Benim de güya kociş bugün test sonucumu alacaktı aradım aldın mı diye çok yoğunum dedi.gerçekten de öyleymiş ama..
kolaysa başına gelsin canımkolay gelsin zümrem :)
canım kendine hiç stres yapma.. çok önemli bir durum değil..kan testi yaptırdın dimi? hamıs değilsin kesin?
bendeki kist hiç öyle akıntı tarzı bile yapmadı lekelenme olmadı test yaptın mı sen üstüne görme olabilir mi
yerleşme değil de canım benim de aklıma üstüne mi gördün o geldi.az olduğuna göre olabailir.test yapmadımmmm çunku eczane çok uzakta orayada kocamsız gıdememmm araba lazım yanı...prenesra yerleşme kanaması adet gunu gelir mi?
yerleşme değil de canım benim de aklıma üstüne mi gördün o geldi.az olduğuna göre olabailir.
Şu karbonat testini yapsana canım...
yerleşme değil de canım benim de aklıma üstüne mi gördün o geldi.az olduğuna göre olabailir.
Şu karbonat testini yapsana canım...
arkadaslar benimde ıkı gündür pembemsı leke oluyor adetıme 3 gün kaldı. yerlesme kanaması olabılırmı bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?