Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var

kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var

aa..bişe olmaz merak etme Allahın izniyle. dualarımız senin için ama yat dinlen yorma kendini..sıkı tutun bebiş annene :)

evet canımm ama ben aldım birleri isteyerek.....ama zorlanıyorum...

canım ya benm de karşı komsum öğretmen o istemiodu ama 1leri aldı oda çok zorlanıyomuş... keşke ana okullarındaki gibi yardımcı gibi bişi werseler sizede yaşlarıda çok küçük bu yılkilerin... allah yardımcınız olsun

bizim durumumuz çok farklı canım zaten birleştirilmiş sınıfız bu işte olunca iyice belimiz büküldü...

ya ben bu birleştirilkmiş sınıfları bi türlü anlamıyorum... öğrencinin az olduğu zaman yapıolar demi?
öğrencimiz az değil ki canım benim 27 tane birinci sınıfım var şu an. diğer öğretmenin ki de 32 tane 2-3-4 leri bir birleştirdik. Bizim bir arkadaş 104 öğrenciyle tek öğretmendi kafayı yemek üzereydi.Okul yok varda sınıf yok diyelim.Benim okulda bir sınıf var.Sabahçı öğleci şeklinde ayarladık mesela.

off 104 öğrenciye tek öğretmen...

canım benim Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.. insallah hayırlısıyla bebis tutunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…