- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.661
canım doktor birşey vermedi mi veeya demedi mi?kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var
canım doktor birşey vermedi mi veeya demedi mi?
anladım canım.........progesteron içiyorum canm
evet canımm ama ben aldım birleri isteyerek.....ama zorlanıyorum...serap sen sınıf öğretmenimiydin? 1inci siniflarımı werdiler yoksam sana kuzu_?
kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var
kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var
evet canımm ama ben aldım birleri isteyerek.....ama zorlanıyorum...
bizim durumumuz çok farklı canım zaten birleştirilmiş sınıfız bu işte olunca iyice belimiz büküldü...canım ya benm de karşı komsum öğretmen o istemiodu ama 1leri aldı oda çok zorlanıyomuş... keşke ana okullarındaki gibi yardımcı gibi bişi werseler sizede yaşlarıda çok küçük bu yılkilerin... allah yardımcınız olsun
bizim durumumuz çok farklı canım zaten birleştirilmiş sınıfız bu işte olunca iyice belimiz büküldü...
öğrencimiz az değil ki canım benim 27 tane birinci sınıfım var şu an. diğer öğretmenin ki de 32 tane 2-3-4 leri bir birleştirdik. Bizim bir arkadaş 104 öğrenciyle tek öğretmendi kafayı yemek üzereydi.Okul yok varda sınıf yok diyelim.Benim okulda bir sınıf var.Sabahçı öğleci şeklinde ayarladık mesela.ya ben bu birleştirilkmiş sınıfları bi türlü anlamıyorum... öğrencinin az olduğu zaman yapıolar demi?
öğrencimiz az değil ki canım benim 27 tane birinci sınıfım var şu an. diğer öğretmenin ki de 32 tane 2-3-4 leri bir birleştirdik. Bizim bir arkadaş 104 öğrenciyle tek öğretmendi kafayı yemek üzereydi.Okul yok varda sınıf yok diyelim.Benim okulda bir sınıf var.Sabahçı öğleci şeklinde ayarladık mesela.
evet canım öğretmenliğin zorlu şartları buradaoff 104 öğrenciye tek öğretmen...
yok canım nerdeeeeeekimmmm sen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?