- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.701
benim hastalık öncesi çıkar canım geçende de aynı sivilce çıkmıştı.benim de adet yaklaşınca çıkar sivilcelerim ama eltim hamile kalınca da çıkmıştı.heveslenirim sivilce çıkınca ben
bitti mi işlerinslm kızlar öğleden beri konuşyonuz galiba zaten fare bozuk cebelleşiyom ne zor oldu okumak
benimde oluyor cnm yumurta çatlamasına yakın büyümüş oluyor ya iyice ondan oluyor adetine 1 hafta kala ilişkiye gir bak o ağrı olmaz :)
Merhaba arkadaşlar;
Herkesin güzel dilekleri biran önce kabul olur inşallah.
ben de bu ayın 5 inde adet olmayı bekliyordum
hatta yüzümde sivilcelerim bile çıktı geçti bile
ama hale adet olmayı bırakın belirtileri bile yok
ümitlenmek istemiyorum ama kalbimde pırpır etmiyor değil hani
göğüslerimde inanılmaz bir ağrı ve şişkinlik var birde sık sık idrara
yapma isteği duyuyorum bu tip belirtiler yaşayan varmı
canım test yap merakın geçsin yaklaşık bir hafta geçmiş nerdeyse reglin test yap bizimde merakımız gitsin bir bebiş daha mı geliyor yoksa
inşallah canım ya çok test yapıp negatif sonucu aldım
o yüzden şimdi korkuyorum sonuçtan ama yarın yaparım
büyük ihtimalle
tatlım test yapmadan da hep varmış gibi düşünürsün bu sefer daha çok var diye bağlanırsın olmazsada daha çok üzülürsün yol yakınken sonucu öğrenmek en iyisi yada evde karbonat testi dene yarını bekleyemezsen
karbonat testi nedir evde yok ama merak ettim
benım gelmedı beklenmeyen kırmızılar halaabıraz daha bekleyıp test yapacagım ıns bebısım gelmıstır yaa:26:
bende yapamadım içemedim canım doktorda tertemiz hiç bir sıkıntı yok deyince incir yiyorum bol bolkızlar soğan kürüne başladım ama midem bulanıyor içerken..içine limon sıkarsam etkisini kaybeder mi acaba...
canım bizi de haberdar etbenım gelmedı beklenmeyen kırmızılar halaabıraz daha bekleyıp test yapacagım ıns bebısım gelmıstır yaa:26:
hadi inşallah bol bebiş olur bugün uzun süredir bebiş müjdesi alamadık..Merhaba arkadaşlar;
Herkesin güzel dilekleri biran önce kabul olur inşallah.
ben de bu ayın 5 inde adet olmayı bekliyordum
hatta yüzümde sivilcelerim bile çıktı geçti bile
ama hale adet olmayı bırakın belirtileri bile yok
ümitlenmek istemiyorum ama kalbimde pırpır etmiyor değil hani
göğüslerimde inanılmaz bir ağrı ve şişkinlik var birde sık sık idrara
yapma isteği duyuyorum bu tip belirtiler yaşayan varmı
bende yapamadım içemedim canım doktorda tertemiz hiç bir sıkıntı yok deyince incir yiyorum bol bol
canım bende incir ve havuç kürü yapıyorum havuçu yarım litre suda 20 dakika 15 16 tane inciri yarım litre suda 15 dakika kaynatıyorum sonra ılımaya bırakıp ikisini karıştırıp günde iki bardak içiyorum yumurta gelişimi ve çatlamasına çok iyi geliyormuş ahmet marankinin bir programında dinledim ben uyguluyorum
bende yapamadım içemedim canım doktorda tertemiz hiç bir sıkıntı yok deyince incir yiyorum bol bol
canım bende incir ve havuç kürü yapıyorum havuçu yarım litre suda 20 dakika 15 16 tane inciri yarım litre suda 15 dakika kaynatıyorum sonra ılımaya bırakıp ikisini karıştırıp günde iki bardak içiyorum yumurta gelişimi ve çatlamasına çok iyi geliyormuş ahmet marankinin bir programında dinledim ben uyguluyorum
canım bizi de haberdar et
hadi inşallah bol bebiş olur bugün uzun süredir bebiş müjdesi alamadık..
ben incir yiyorum sadececanım bende incir ve havuç kürü yapıyorum havuçu yarım litre suda 20 dakika 15 16 tane inciri yarım litre suda 15 dakika kaynatıyorum sonra ılımaya bırakıp ikisini karıştırıp günde iki bardak içiyorum yumurta gelişimi ve çatlamasına çok iyi geliyormuş ahmet marankinin bir programında dinledim ben uyguluyorum
günaydınn kızlarrr.............
kızlar bir sıkıntınız varda mı yapıyorsunuz bu kürleri yokta mı yapıyonuz ben bu ay bal tarçın çörek otu yapacaktım ama öğrendim ki sıkıntısı yoksa kişinin ( örneğin pko lular yapıyo ki yumurtaları büyüyüp çatlasın diye) kist yapıyomuş yumurtayı normalden fazla büyütüp çatlayamayacağı için kist oluyomuş, o yüzden başkasına iyi geldi diye bir kürü yapmayın, ben hiç bişey uygulamama kararı aldım benden size söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?