- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.681
çok istiyorsan olabilirim canım benim hesaplamama göre daha bata 14 gün var iremin hesaplamasına göre 10 gün bakalım gelmezde ikimizde haklı çıkarız.ama bugün içimde değişik bir duygu var.çok sevinçliyim..serapppp sen mi hamişsinn çok merak ettim cevap veeeeeeer:) ufukta ki hamiş kim
üşüttün mü canım yoksakızlar bn çok uşuyorumm normalmıdırr ve başım agrıyoo
yok valla kaç gundur havlu çorapla geziorum evdeüşüttün mü canım yoksa
dikkat et canım kendineyok valla kaç gundur havlu çorapla geziorum evde
sen ne uyanıksın öyle , seni biz cenderme yazalım gözü açık seni
serooo, yok bişey demedi doktor diyebileceği bişeyde olmadı zaten, ben durumumu anlattım, benim bebişte kimyasal gebeliğe giriyomuş onu öğrendim, bugün 3. gün deyince direk dedi hormon testi istiyosunuz kanı verin gelecek hafta gelince sonuca bakılır beklemeyin dedi, bitti olay ama doktor bir bayan olduğu için birde tavrı hoşuma gittiği için olumlu etkiledi beni, alttan dan o kadar korkmuyorumda hastayken olsaydı kötü olabilirdim, gelecek hafta 11. güne denk getirdim ya, ya çatlamasına denk gelecek yada çatlamak üzere olur heralde inşallah çatlamış olmaz kaçırmam salımı alsaydım diye düşündüm ya hayırlısı bakalım ne olacak görcez...
ben de aynı şekilde düşünüyorum. acele mi ediyoruz ne
kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var
kızlaaar ben de geldim... umarım bu ay tutar artık diyorum..bu 5. ay olacak artık...
yüzümde iki tane kocaman sivilce çıktı bu ayda olmadı herhalde
kızlar yumoş dönemindeyim çalışmalara devam da adama çarparken benim sağ kasıkda ağrı oluştu normalde de batma tarzı ağrı hissediyom yumoş dan mı dersiiniz
benm kırmızılar bittiiiii:) owu twstide aldım gittigidiyordan bu ay .... çalışmalar daha sıkı buay...
hepimiz için hayırlısı... hayırlı hayırlı bebişlerimiz olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?