Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

serapppp sen mi hamişsinn çok merak ettim cevap veeeeeeer:) ufukta ki hamiş kim
çok istiyorsan olabilirim canım benim hesaplamama göre daha bata 14 gün var iremin hesaplamasına göre 10 gün bakalım gelmezde ikimizde haklı çıkarız.ama bugün içimde değişik bir duygu var.çok sevinçliyim..

hadi bakalim canim sonuclarin iyi cikar insallhhhh....

kızlar dünden beri hafif knamam var.iki gündür hastaneye gdp gelyorum. gebelik devam ediyor ama düşük tehditi var.noooolur dua edin.zten 1 kaybım var

canim insallh birsey olmaz dualarim seninleeeyat dinlen canim kalkma hicc...

Son düzenleme:
kızlar yumoş dönemindeyim çalışmalara devam da adama çarparken benim sağ kasıkda ağrı oluştu normalde de batma tarzı ağrı hissediyom yumoş dan mı dersiiniz

benm kırmızılar bittiiiii :) owu twstide aldım gittigidiyordan bu ay.... çalışmalar daha sıkı buay...
hepimiz için hayırlısı... hayırlı hayırlı bebişlerimiz olsunnnnn

kızlar yumoş dönemindeyim çalışmalara devam da adama çarparken benim sağ kasıkda ağrı oluştu normalde de batma tarzı ağrı hissediyom yumoş dan mı dersiiniz

benimde oluyor cnm yumurta çatlamasına yakın büyümüş oluyor ya iyice ondan oluyor adetine 1 hafta kala ilişkiye gir bak o ağrı olmaz :)

benm kırmızılar bittiiiii :) owu twstide aldım gittigidiyordan bu ay.... çalışmalar daha sıkı buay...
hepimiz için hayırlısı... hayırlı hayırlı bebişlerimiz olsunnnnn

halvet haftam mubarek ola kız , hadi hayırlısı hakkında, tu met kız bu resimde mi sensin ben şimdi 2 resim arasında ki 7 farkı bulcam ha ne kadar farklı çıkmışın ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…