- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.721
günaydın kızlaaaar. nasılsınız? ben kaç gündür kongredeyim. o yüzden giremiyorum pek.
benım gelmedı beklenmeyen kırmızılar halaabıraz daha bekleyıp test yapacagım ıns bebısım gelmıstır yaa:26:
günaydın kızlaaaar. nasılsınız? ben kaç gündür kongredeyim. o yüzden giremiyorum pek.
halvet haftam mubarek ola kız , hadi hayırlısı hakkında, tu met kız bu resimde mi sensin ben şimdi 2 resim arasında ki 7 farkı bulcam hane kadar farklı çıkmışın ....
canım sıkkın napayım bende sana dil çıkardım...hoşbulduk
niye dil çıkarıyon kız bana
sen de bir tane çıkmış bende üç tane var canım birisi de yanağımda kocamanmerhaba kızlar...nasılsınız? benim moralim bozukyine adet belirtisi olan çıkamayasıca pis sivilce çıktı
canım sıkkın napayım bende sana dil çıkardım...
bende evlendikten sonra acayip kilo almıştım 15-16 ya yakındı 55 olam ben 70i gördüm.sonra zayıfladım kocişten ayrıyken 58'e düştüm tekrar.ramazanda tekrardan alıverdim ve 65 oldumhayırdır neden sıkkın canın???? sıkma canını canımmm...
benm de canım sıkkın rejime başladım bu sefer karrlıyım wercem bu kiloları 1 yıl içinde ewlendim ewleneli tam 16 kilo aldım daha çocuk bile doğurmadan
3 gündür rejimdeyim
gunaydın kızlarr test aldımmmm şimdi yapacammmm az sonra..... azsonraaaaaaaaaa:)))))))))))
hadi yapta gel catlatma bizi buradagunaydın kızlarr test aldımmmm şimdi yapacammmm az sonra..... azsonraaaaaaaaaa:)))))))))))
gunaydın kızlarr test aldımmmm şimdi yapacammmm az sonra..... azsonraaaaaaaaaa:)))))))))))
bende evlendikten sonra acayip kilo almıştım 15-16 ya yakındı 55 olam ben 70i gördüm.sonra zayıfladım kocişten ayrıyken 58'e düştüm tekrar.ramazanda tekrardan alıverdim ve 65 oldum((
Yüzümde kocaman bir sivilce çıkmış yanağımda ona canım sıkıldı bu ayda olmadı herhalde.
çıkıyor canım her ay... benimde boy 164 kociş kızıyor diyet yapacağım deyince bende ondan gizli urfada yapıyorumher ay çıkarmı adet öncesi siwilcen ben anlayamıom siwilceden ya bende sürekli siwilce çıktığı için
ben ewlenmeden önce 57-60tım ama boyum 175 benm... şimdi 76-78 arasıyım :18::18::18: wermem gerek... kendimi tanıyamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?