Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

halvet haftam mubarek ola kız , hadi hayırlısı hakkında, tu met kız bu resimde mi sensin ben şimdi 2 resim arasında ki 7 farkı bulcam ha ne kadar farklı çıkmışın ....

yok kız bu ben değilim benm yüzüm etli etli dombilik bu kız zayıf güzel
halwet haftam ama koca canımı sıktı yok sana çocuk mocuk dedim... blöööfff yaptım

merhaba kızlar...nasılsınız? benim moralim bozuk yine adet belirtisi olan çıkamayasıca pis sivilce çıktı

canım sıkkın napayım bende sana dil çıkardım...

hayırdır neden sıkkın canın???? sıkma canını canımmm...
benm de canım sıkkın rejime başladım bu sefer karrlıyım wercem bu kiloları 1 yıl içinde ewlendim ewleneli tam 16 kilo aldım daha çocuk bile doğurmadan
3 gündür rejimdeyim

gunaydın kızlarr test aldımmmm şimdi yapacammmm az sonra..... azsonraaaaaaaaaa:)))))))))))

bende evlendikten sonra acayip kilo almıştım 15-16 ya yakındı 55 olam ben 70i gördüm.sonra zayıfladım kocişten ayrıyken 58'e düştüm tekrar.ramazanda tekrardan alıverdim ve 65 oldum((
Yüzümde kocaman bir sivilce çıkmış yanağımda ona canım sıkıldı bu ayda olmadı herhalde.

her ay çıkarmı adet öncesi siwilcen ben anlayamıom siwilceden ya bende sürekli siwilce çıktığı için
ben ewlenmeden önce 57-60tım ama boyum 175 benm... şimdi 76-78 arasıyım :18::18::18: wermem gerek... kendimi tanıyamıyorum artık

çıkıyor canım her ay... benimde boy 164 kociş kızıyor diyet yapacağım deyince bende ondan gizli urfada yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…