- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.761
selamlarsırada yasemnn varmış..haber yok mu ondan? yaseeeeeeeeeeeeeeemmmmnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!
bugun test alacaktıı inşş gzüel haberler verir bizeeee...:) ben fos çıktımm o çıkmasınnnnn ona sevınelım bariii:))))))))))
aaasenin yumoşlar iyice şaştı o zaman..doktora git bakalım.ne dicek?
sen de bir tane çıkmış bende üç tane var canım birisi de yanağımda kocaman
benim de cenemde varrrr cok aciyor yaabenimkide adet belirtisi sanirim hep olur cunkuuu
her ay çıkarmı adet öncesi siwilcen ben anlayamıom siwilceden ya bende sürekli siwilce çıktığı için
ben ewlenmeden önce 57-60tım ama boyum 175 benm... şimdi 76-78 arasıyım :18::18::18: wermem gerek... kendimi tanıyamıyorum artık
herkes kilodam muzdarip herhalde.ayyyyy benim de boyum 168 evlendigim 3 sene dolacak onumuzdeki ay 10 kilo aldim bende 68im simdiiicok sinir bozucu 60 olsam iyi olacak aslindaaa...
tertemiz bi negatifff kızlarrrr en kısa surede doktora gorunmem lazımmm benım için dua edinnn....
canlarrr 7gün kaldı bat'ıma ama hiç bir belirticik yokk,şu iğne testiinide yaptım aynı kararma falan fılan yokçok ümitsizleştim :S tek yaşadıgım sey sol kasıgımın ustune dogru batma oluyor sancı gıbı oturup kalkerken oluyor buda belkide piskolojik ... amannnnnnnnnnnn uff
İnşallah bebişin seninledir canım. ben artık pek belirtilere takılmıyorum geçen ay bende hepsi vardı ne oldu yere çakıldım resmen.Ama ilk defa oluyorsa ona da birşey diyemem inşallah bebişin seninledir değim gibi.kafam rahat olsun diyorsan kanda baktır canım değerine.selam kızlar uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı uye oldum benım yasadıklarımı yasayan warmı 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bole seyler hıssetmedım ama bu ay ınanılmaz derecede kasık agrılarım war ılıskıden 1 hafta sonra basladı bazen sol bazen sag kasıgımda batma oluyo bel agrılarım gun ıcınde ara ara oluyo sırt ustu yattıgımda bıraz rahatlıyorum ama bu seferde karnım cok kasılıyo bı tek yan yattıgımda rahat yatıyorum cok gazım war bacaklarımdada sankı romatızma warmıs gıbı agrıyo karnımın ıcınde sankı kazı calısması oluyo we kendımı cok yorgun hıssedıyorum 1 haftadırda yatma ıstegı basladı hastalanmama 3 gun kaldı acaba hamıle olabılırmıyım ??? acıl cewap beklıyorum arkadaslar
bende de tek belirti yüzümde siv ilce çıkması canım bu ayda olmadı herhalde bebiş...
bildiğim kadarıyla anlatıyorum akşam temiz bir kaba idrarını koyuyorsun sonra içerisine de bir iğne atıyorsun başlıksız. 12 saat güneş görmeyen bir yerde saklıyorsun o yüzden gece yapmak mantıklı. sabah kalktığında bakıyorsun eğer iğne kararmışsa hamişsin kararmamışsa değilsin demekmişarkadaslar bu igne testi nedirrrrr?:26::26:
yok bacım yok bu ay son şansımdı zaten kullandım bitti artık nerde denk getireceğiz yumoş zamanlarını ben urfa da kociş maraşta..beklemeye alacağım biraz kendimi eğer bu ayda olmazsa.canim yaaa ama hamile olanlarr adet belirtilerinide yasiyormis cogu yaniii....bizimde belki oyledir be serapimmm hiii?sikma canini senn
çenemde hep çıkardı da yanağımda ilk defa çıktı canım çok acayibime gitti...
selam kızlar uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı uye oldum benım yasadıklarımı yasayan warmı 2 aydır korunmuyoruz gecen ay bole seyler hıssetmedım ama bu ay ınanılmaz derecede kasık agrılarım war ılıskıden 1 hafta sonra basladı bazen sol bazen sag kasıgımda batma oluyo bel agrılarım gun ıcınde ara ara oluyo sırt ustu yattıgımda bıraz rahatlıyorum ama bu seferde karnım cok kasılıyo bı tek yan yattıgımda rahat yatıyorum cok gazım war bacaklarımdada sankı romatızma warmıs gıbı agrıyo karnımın ıcınde sankı kazı calısması oluyo we kendımı cok yorgun hıssedıyorum 1 haftadırda yatma ıstegı basladı hastalanmama 3 gun kaldı acaba hamıle olabılırmıyım ??? acıl cewap beklıyorum arkadaslar
bende bu ay hiçbir belirti yok canım ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne şişlik ne kabızlık ne akıntı ne de gögüslerde acı veşişkinlik yok hiç biri.kendimde belirti arıyorum ama tek belirti yüzümde kocaman bir sivilce varbu belki baska birseydir sikinti stres te yapiyon ya bak simdik ondandir o kesinnnn
herkes kilodam muzdarip herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?