Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

kizlar ben bugun ne yaptim bilyonuzmuuu ilk kez agda yaptirdimmm bikini bolgemeee....
cok korkuyordum yaptirmaktan ama oldu bitti bileee:)))

ben de düğün günü yaptırmıştım ilk defa. yapan kız da "kocandan önce ben gördüm" diye dalga geçmişti.çok utanmıştım ama çok iyi yapıyorlar ya..evde olduğu gibi olmuyor.tertemiz..

ben yazmistim yine bence sen bakma hayatim ona yipratma bosu bosuna kendini hic bir gecerliligi yok kesinlikleeee
bilmiyorum canım ya şu an görev yaptığım köyde herkes teker teker hamiş kalıyor anlamıyorum biz nerede hata yapıyoruz:84::84:
sayılmaz da yoğunluğu gitti sayılır...
anladım canım kolay gele sana

Onların işi gücü yok bide sağlıklı besleniyolar , sende 40 şeyi aynı anda düşünüp yapmaya çalış....
bilmiyorum canım ya şu an görev yaptığım köyde herkes teker teker hamiş kalıyor anlamıyorum biz nerede hata yapıyoruz:84::84:
Anladım canım kolay gele sana

Işte bizde bi açılış yapsak inci gibi dizcezde inciyi nerden dizmeye başlasam bilemedim Sıyırma canım benim hayırlı zamanda gelecek senin bebişinde onlarda senin bebişine imrenerek bakcak ...

kadın ocak 12 de doğum yaptı şimdi yine 2 aylık hamişmiş. Kafayı sıyırtacağım yakında

kızlar sizden bi fikir alayım kafayı yıyecem doktora gidene kadar adet gunum 1 ped doldurmuyacak şekilde geçti ve şuan dehşet akıntım var yumurtlamada bır sıvı salgılıyoruz yaaa onun aynısının hafif sarımsı olanını ve adetim 4 gün geçmesine rahmen idrar testim negatif silik çizgi bile yokkk bu nedir yaaa kafayı yıyecemmmm:))))))))))) deli olcamm deli delii topicin delisi olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))

Işte bizde bi açılış yapsak inci gibi dizcezde inciyi nerden dizmeye başlasam bilemedim Sıyırma canım benim hayırlı zamanda gelecek senin bebişinde onlarda senin bebişine imrenerek bakcak ...

bu ayda olmazsa 4 aay beklemeye alacağım kendimi zaten denk getiremeyiz yumoş tarihlerini...

canım ovu testin varsa yapsana. Birde gebelik testi yaptın ya markası neydi öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…