- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.801
bir ay sonra yazarım canım burayahiiiimmm tamam canim bir dene bakim olmazsa ben de alirimmm:))
kizlar ben bugun ne yaptim bilyonuzmuuu ilk kez agda yaptirdimmm bikini bolgemeee....
cok korkuyordum yaptirmaktan ama oldu bitti bileee:)))
hadi ya biri daha yazmıştı demek ki geçerliliği yok bu testinkopurecek mi diye merak ettim ve kopurdu benimkinden daha fazla hemde
bitti mi işlerinNe kaynatıyonuz gacılarrr...........
bitti mi işlerin
yok canım nirde onda bile negatif çıktı kabarmadı
hadi ya biri daha yazmıştı demek ki geçerliliği yok bu testin
ben de düğün günü yaptırmıştım ilk defa.yapan kız da "kocandan önce ben gördüm" diye dalga geçmişti.çok utanmıştım ama çok iyi yapıyorlar ya..evde olduğu gibi olmuyor.tertemiz..
Ne kaynatıyonuz gacılarrr...........
hosgeldinnnnn konusuyoz iste havadan sudann
bilmiyorum canım ya şu an görev yaptığım köyde herkes teker teker hamiş kalıyor anlamıyorum biz nerede hata yapıyoruz:84::84:ben yazmistim yine bence sen bakma hayatim ona yipratma bosu bosuna kendini hic bir gecerliligi yok kesinlikleeee
anladım canım kolay gele sanasayılmaz da yoğunluğu gitti sayılır...
bilmiyorum canım ya şu an görev yaptığım köyde herkes teker teker hamiş kalıyor anlamıyorum biz nerede hata yapıyoruz:84::84:
Anladım canım kolay gele sana
kadın ocak 12 de doğum yaptı şimdi yine 2 aylık hamişmiş. kafayı sıyırtacağım yakındaOnların işi gücü yok bide sağlıklı besleniyolar , sende 40 şeyi aynı anda düşünüp yapmaya çalış....
kadın ocak 12 de doğum yaptı şimdi yine 2 aylık hamişmiş. Kafayı sıyırtacağım yakında
çocuk istemiyorlar istemedikçe çocukları olyur..millet hızlı ya.. ben de nasıl olduğunu anlayamıyorum.nasip işte :)
Işte bizde bi açılış yapsak inci gibi dizcezde inciyi nerden dizmeye başlasam bilemedimSıyırma canım benim hayırlı zamanda gelecek senin bebişinde onlarda senin bebişine imrenerek bakcak ...
canım ovu testin varsa yapsana. Birde gebelik testi yaptın ya markası neydi öğrenebilir miyim?kızlar sizden bi fikir alayım kafayı yıyecem doktora gidene kadar adet gunum 1 ped doldurmuyacak şekilde geçti ve şuan dehşet akıntım var yumurtlamada bır sıvı salgılıyoruz yaaa onun aynısının hafif sarımsı olanını ve adetim 4 gün geçmesine rahmen idrar testim negatif silik çizgi bile yokkk bu nedir yaaa kafayı yıyecemmmm:))))))))))) deli olcamm deli delii topicin delisi olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?