- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.781
ayyyyy benim de boyum 168 evlendigim 3 sene dolacak onumuzdeki ay 10 kilo aldim bende 68im simdiiicok sinir bozucu 60 olsam iyi olacak aslindaaa...
bildiğim kadarıyla anlatıyorum akşam temiz bir kaba idrarını koyuyorsun sonra içerisine de bir iğne atıyorsun başlıksız. 12 saat güneş görmeyen bir yerde saklıyorsun o yüzden gece yapmak mantıklı. sabah kalktığında bakıyorsun eğer iğne kararmışsa hamişsin kararmamışsa değilsin demekmiş
aynen ama artık kafama takmıyorum taktıkça kilo alıyorum çünküheee yaa hic sorma sinirlerim bozuluyorrr...
ay bu kilolar nolcak bilmiyorum ben de 4 kilo aldm evlendiğimden beri 65 kiloyum bi de hamiş olursak . göbeğim aldı başını gidiyo zaten gören hamile misin diyo zayıflamamız lazım diye yazarken 4. bayram şekerimi yiyorum :26:
biz bu gidişle daha neler duyarız kim bilir..simdiye kadar cok sey duymustum ama boylesini duymamisim:)))ilgincmisss....
neye bayıldın canım kıyafete mi çantaya mı yoksa kıza mı?
en temizi canım. acımıştır accık ilktekizlar ben bugun ne yaptim bilyonuzmuuu ilk kez agda yaptirdimmm bikini bolgemeee....
cok korkuyordum yaptirmaktan ama oldu bitti bileee:)))
biz bu gidişle daha neler duyarız kim bilir..
en temizi canım. acımıştır accık ilkte
yapmam dediğimiz çok şeyi yaptık burada ben mesela karbonat testini yaptımsimdi yapmam diye bakiyorum bu olaya ama bir bakmisim 2 3 gun sonra bende yapiyormusum
yapmam dediğimiz çok şeyi yaptık burada ben mesela karbonat testini yaptım
anladım canım bir ay rahatsın anlayacağın bundan sonrakilerde o kadar olmaz çok acı olursa emla diye bir krem varmış bende onu deneyeceğim bakalım acı fazla olacak mı?ehhh acidi tabi ama oldu bitti cok rahatladim valla dunya varmiss.bundan sonrakiler bu kadar acimizmisss...
ben jilet kullaniyordum hep ondan acidi biraz....
yapmam dediğimiz çok şeyi yaptık burada ben mesela karbonat testini yaptım
eşine niye yaptırdın kız?ben gecen yill 1paket karbonati bitirdim bu ugurda esime bilem yaptirdimmm
anladım canım bir ay rahatsın anlayacağın bundan sonrakilerde o kadar olmaz çok acı olursa emla diye bir krem varmış bende onu deneyeceğim bakalım acı fazla olacak mı?
yok canım nirde onda bile negatif çıktı kabarmadıe e e peki kaberdi mi kabardi mi??
eşine niye yaptırdın kız?
yok canım nirde onda bile negatif çıktı kabarmadıe e e peki kaberdi mi kabardi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?