- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.821
çocuk istemiyorlar istemedikçe çocukları olyur..
kızlar sizden bi fikir alayım kafayı yıyecem doktora gidene kadar adet gunum 1 ped doldurmuyacak şekilde geçti ve şuan dehşet akıntım var yumurtlamada bır sıvı salgılıyoruz yaaa onun aynısının hafif sarımsı olanını ve adetim 4 gün geçmesine rahmen idrar testim negatif silik çizgi bile yokkk bu nedir yaaa kafayı yıyecemmmm:))))))))))) deli olcamm deli delii topicin delisi olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))
bende başlatacağım ben yokken bol bol yesin yanına geldiğim vakit hemen hamiş kalayımvalla ben nerde hata yaptigimi anlamadim gitti yaaa:44::44:
esim dun gece keci boynuzu yiyor hala yok mu bisey yaa diyo icim disima cikti artik sunlari yemekte diyooo yazik adam 1 yikdir hep yiyor bikmadan usanmadan ama tik yokkkk ben de anlamadimmm:26:
kızlar sizden bi fikir alayım kafayı yıyecem doktora gidene kadar adet gunum 1 ped doldurmuyacak şekilde geçti ve şuan dehşet akıntım var yumurtlamada bır sıvı salgılıyoruz yaaa onun aynısının hafif sarımsı olanını ve adetim 4 gün geçmesine rahmen idrar testim negatif silik çizgi bile yokkk bu nedir yaaa kafayı yıyecemmmm:))))))))))) deli olcamm deli delii topicin delisi olcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))
canım ovu testin varsa yapsana. Birde gebelik testi yaptın ya markası neydi öğrenebilir miyim?
bende başlatacağım ben yokken bol bol yesin yanına geldiğim vakit hemen hamiş kalayım
erkekleri korunuyormuş canım hap kullanırken bile olmuşlar güya...istemiyorlarda herifleriyle yatmıyo mu, hap kullanıyo , adam nası korunyo hiç biri yok korunmuyo ama istemiyo..
.
anladım canım kullanmadım ben hiç ama nova pek güvenilir değil onun için sormuştum.ovu testim yok tatlımmm aldıgım gebelik testının markası certain cingene pembesi beyaz kutusu var....
küçük ziyalar gelsin bence:)))hihhh iyi yaparsin sen yokken yesin bol bolll:))sonraaaaaaaaa gelsin kucuk seraplarrr
bende gelirken 9 beze kocişe yapıp koydum dolaba o yüzden artık hamur yüzü görmek istemiyorumkizlarr ben kacayimm yemek yapacam daha...
o kadar kilodan sikayet ettik ama ben bu aksam manti yapacammm
bende başlatacağım ben yokken bol bol yesin yanına geldiğim vakit hemen hamiş kalayım
erkekleri korunuyormuş canım hap kullanırken bile olmuşlar güya...
kız öyle diyorlar ne bileyim bende anacım hap kullanırken olduklarına göre bizde ne sıkıntı var dedim...Külahım nerdeee külahımı getirin serap konuşcakkkHiç inanmadım ...
kız öyle diyorlar ne bileyim bende anacım hap kullanırken olduklarına göre bizde ne sıkıntı var dedim...
bilmiyorum eğer o şekilde bebiş oluoyrsa bende kocişe diyecem kendini korusun bendenZaten onların dediğine inanmadım adamları sen görüyon koruncak adama benziyolar mı , üstüne hapla korunma neyse allah bilir ama bana inandırıcı gelmedi...
bilmiyorum eğer o şekilde bebiş oluoyrsa bende kocişe diyecem kendini korusun benden
bilmiyorum eğer o şekilde bebiş oluoyrsa bende kocişe diyecem kendini korusun benden
ben işin sırrını çözdüm demek ki kocişler korunacak biz hamiş kalcazOnlara deki bu hareketler istemem yan cebime koy hareketleri ben yememKızım bende hapla korundum hiç bişey olmadı, ne hap kullanmam çocuk yapıyo ne kullanmamam, bende mi desem herife bide sen korun diye
bilmem bakmadım yoksa kız kocişleri bunları kandırıyor mu?doğum kontrol hapı diye vitamin mi içiyorlaar dediğin gibikız sen sor bakıyım ne hapı kullanıyomuş bunlar vitamin hapı falan olmasın ...
hamiş haberi alsakta öyle döktürsek canımaman boşverin...döktür döktür..:118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?