Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

valla ben nerde hata yaptigimi anlamadim gitti yaaa:44::44:
esim dun gece keci boynuzu yiyor hala yok mu bisey yaa diyo icim disima cikti artik sunlari yemekte diyooo yazik adam 1 yikdir hep yiyor bikmadan usanmadan ama tik yokkkk ben de anlamadimmm:26:

çocuk istemiyorlar istemedikçe çocukları olyur..

istemiyorlarda herifleriyle yatmıyo mu, hap kullanıyo , adam nası korunyo hiç biri yok korunmuyo ama istemiyo....

kızım delirme sen doktora git bence biran önce mesela yarınnn .......

bende başlatacağım ben yokken bol bol yesin yanına geldiğim vakit hemen hamiş kalayım

canim bir kan testi yaptirsan aslinda.sarimsi akinti diyon usuttunmu acaba iltihaplanma mi olduki:26:

kizlarr ben kacayimm yemek yapacam daha...
o kadar kilodan sikayet ettik ama ben bu aksam manti yapacammm

ovu testim yok tatlımmm aldıgım gebelik testının markası certain cingene pembesi beyaz kutusu var....
anladım canım kullanmadım ben hiç ama nova pek güvenilir değil onun için sormuştum.

hihhh iyi yaparsin sen yokken yesin bol bolll:))sonraaaaaaaaa gelsin kucuk seraplarrr
küçük ziyalar gelsin bence:)))

Onlara deki bu hareketler istemem yan cebime koy hareketleri ben yemem Kızım bende hapla korundum hiç bişey olmadı, ne hap kullanmam çocuk yapıyo ne kullanmamam, bende mi desem herife bide sen korun diye
bilmiyorum eğer o şekilde bebiş oluoyrsa bende kocişe diyecem kendini korusun benden

Onlara deki bu hareketler istemem yan cebime koy hareketleri ben yemem Kızım bende hapla korundum hiç bişey olmadı, ne hap kullanmam çocuk yapıyo ne kullanmamam, bende mi desem herife bide sen korun diye
ben işin sırrını çözdüm demek ki kocişler korunacak biz hamiş kalcaz

kız sen sor bakıyım ne hapı kullanıyomuş bunlar vitamin hapı falan olmasın ...
bilmem bakmadım yoksa kız kocişleri bunları kandırıyor mu?doğum kontrol hapı diye vitamin mi içiyorlaar dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…