Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kızlar gece gece kafamı karıştırdım :44: Biliyorsunuz,düğün fotoğrafçısıyım. Bugün bir internet sitesinden teklif geldi. Oraya üye olursam müşteri potansiyelim üçe katlanacak.Zaten ismini duymuştum ama bebek kararı verince üye olmak istememiştim.Bugün eşimle konuştum konuyu. O da "aynı anda çalışıp çocuk büyüten insanlar var.çok büyütüyorsun" falan dedi. Şimdi üye olursam seneye yaz aylarında iş çok yoğunlaşacak,biliyorum.ve eğer bu aylarda hamile kalırsam yaza doğru doğum yapıcam.Eşime "bebeği ertelesek mi" dedim..Sanki oluyor da..:26: ..eşim de "annemler yardımcı olacaktır.sen işinle ilgilenebilirsin" dedi...Bu iş öyle bir iş ki,birkaç müşteriyi geri çevirirsen bitersin.zaten küçük bir yerde yaşadığım için hemen duyulacaktır.Ama bir taraftan bu siteye üye olmasam müşteri potansiyelim gittikçe tükenecek.Tanıdık vasıtasıyla müşteri bulmak zor.Ne yapmalıyım?

canım dikkat et kendine sen de öğretmensin herhalde yorma ilk başlarda bir bebişin sana tam tutunsun gerisinde normal günlük yaşantına devam edersin. Benim kuzende 2 düşük yaptı çok şükür 3 aylık olmuş. İnşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız.

hayırlı olsun darısı başımıza :)
amin canım amin

serapppppp.hams mısn ne zamn ogrendın ?
kız benim daha bata var 8 ile12 gün arası birşey ...ama bende tık yok hiçbir belirti...

canım hamişken devam edebilecek misin peki? Bak ailen yanındaymış sana destek olurlar. Ama hamişkende fazla yorma kendini kırarım kafanı

Sonunda çift çizgi galiba hamileyim 2 defa test yaptım hala şoktayım yarın doktora gidiyorum
hadi gözün aydın canım inşallah bebişin seninledir. Bat ne zamandı canım günün geçti mi?

günaydın benim yüreği güzel anne ve anne adayları bol bebişli günler
günaydın canım erkencisin bugün de

6 gün geçti 5 inde adet olmam gerekiyordu
akşam 2 defa test yaptım 2 side çift çizgi
hazırlandım birazdan eşimle doktora gidiyoruz

giy gelinliğini çekelim tekrar

benim giyinmem yetmez ama

biz ilk evlilik yıl dönümümüzde yaptık onu canım giydik gelinlikle damatlığı doğru fotoğrafçıya 5. senemizde ve 10 senemizde de tekrarlayacağız inşalllah bebişlerimizle beraber...

benimkini öldürsem yeniden giymez damatlığını , ben adamı öldürürüm yeni adamı bulunca tazelerim

bence siteye üye ol hiç bir şeyide erteleme , doğum zamanı iş reddetsen kise seni yadırgamaz bence....

gunaydın arkadaslarım,
yalnızlık ortaklarım
psikolojık mı anlayamadım,garıp belirtiler var sankı bende.
dun adet sancısına benzer hafif kramplar,
göğus ucu agrısı,mıde bulantısı hafıften var gıbı...
21 eylule daha 7 gun var.
test yaptım dun aksam negatıf(

ben dedim adama yasını tutmam çoluk çocuğa karışcam ben diye korksun benden diycem de zaten korkuyo

bu kadar erken çıkmaz ki canım zaten testte bak belirtin varmış ben de tık yok

ne bileyim.
kendimi cok dınlıorum ben galıba.
haftaya 18 eylulde kocacım yurtdısına gıdıor memleketıne.
gıtmeden belkı ogrenırım dıye aklım fıkrım testlerde.
test uretıcısı bı sponsor bulmalıyım galıba

canım yumurtlama tarihi herkese göre değişsede genelde battan 14 gün önce oluyo, yumurtladıktan bir hafta sonrada anca döllenip rahme düşüyo, dur seninki daha yeni rahme düşecek, ne aceleci bu millet ya bi çakcam görceniz

canım o zaman ayın 18inde gider kanda baktırırsın varsa çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…