- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.841
aman boşverin...döktür döktür..:118::118::118::118:
ben işin sırrını çözdüm demek ki kocişler korunacak biz hamiş kalcaz
bilmem bakmadım yoksa kız kocişleri bunları kandırıyor mu?doğum kontrol hapı diye vitamin mi içiyorlaar dediğin gibi
sormak lazım aslında kocişleri yanlarında yokken beni fururlar yoksa kocaları...kesin öyle kızım allahına sorsana bi markası neymiş, de onlara yasmin kullanın diye
sormak lazım aslında kocişleri yanlarında yokken beni fururlar yoksa kocaları...
her ay olduğu gibi bu ay da çok umutluyum..kendi kendime gelin güvey oluyorum..nolcamız belli değil.o yüzden oynayak kızlar
her ay olduğu gibi bu ay da çok umutluyum..kendi kendime gelin güvey oluyorum..nolcamız belli değil.o yüzden oynayak kızlar
tamam canım sorarım şimdi pamuktalar topluyorlar akşam gelince sorarım ben onlara:44:Hap kullanırken hamile kaldım diyene de, hangisini kullanıyon söylede biz onla korunmayalık diyeYada söylesin onla korunalım
bilmiyorum.:26: her sabah korku panikle uyanıyorum yaşıyor mu acaba diye. neyseki gün içinde azalıyor.İnşallah bu defa aksilikle karşılaşmamsana da gunaydin canim.iyiyiz sen nasilsin asil bebis ne alemde annesi buyuyor mu?
bende evlendikten sonra acayip kilo almıştım 15-16 ya yakındı 55 olam ben 70i gördüm.sonra zayıfladım kocişten ayrıyken 58'e düştüm tekrar.ramazanda tekrardan alıverdim ve 65 oldum((
Yüzümde kocaman bir sivilce çıkmış yanağımda ona canım sıkıldı bu ayda olmadı herhalde.
bende bu ay hiçbir belirti yok canım ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne şişlik ne kabızlık ne akıntı ne de gögüslerde acı veşişkinlik yok hiç biri.kendimde belirti arıyorum ama tek belirti yüzümde kocaman bir sivilce var
herkes kilodam muzdarip herhalde.
bilmiyorum ki canım bu ay hiç belirti yokserap gacısı kız ne belirti arıyosun. adet belirtilerinin ta kendisi gebelik belirtisi oluyo. hiç öyle memişlerim şişti, çok acıdı, yok akıntım arttı gibi bir şey olmadı ben de valla. hatta baya kuruydum
valla ben manken gibi gacıyım173 boy, 56 kilo
üzülme canım tek değilsin bende bu ay ümidi kesenlerdenim...kıııııızlaaaaaaar nasılsınız...
ben yine üzgün kurbağa şeklinde geziyorum o artık nasıl oluyorsa ben gibi oluyor herhalde.....
7 8 eylülde olacaktım regl olmadım..olmayınca çook mutlu oldum...kahverengi akıntım oldu ayy yerleşmedir dedim...test yaptım
tabiki sonuç negatifff tek çizgi ötekini silik bile gormedim...
sanırım adet olucam...5
videon çok güzel olmuş..izledim sonuna kadar :) benim gibi poz vermeye meraklı. sen fotoğrafcısın? başarılar sana.zevkli bir iş olsa gerek??
videon güzel olmuş şikerim... ellerine sağlık...
bilmiyorum canım bu ay olmazsa şayet 4 ay boyunca da imkansız gibi duruyor sonrasına da ya nasip..serappp biz ne zaman olucaazz
videooo süper tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?