Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ben işin sırrını çözdüm demek ki kocişler korunacak biz hamiş kalcaz

bilmem bakmadım yoksa kız kocişleri bunları kandırıyor mu?doğum kontrol hapı diye vitamin mi içiyorlaar dediğin gibi

kesin öyle kızım allahına sorsana bi markası neymiş, de onlara yasmin kullanın diye

her ay olduğu gibi bu ay da çok umutluyum..kendi kendime gelin güvey oluyorum..nolcamız belli değil.o yüzden oynayak kızlar

kıııııızlaaaaaaar nasılsınız...
ben yine üzgün kurbağa şeklinde geziyorum o artık nasıl oluyorsa ben gibi oluyor herhalde.....
7 8 eylülde olacaktım regl olmadım..olmayınca çook mutlu oldum...kahverengi akıntım oldu ayy yerleşmedir dedim...test yaptım
tabiki sonuç negatifff tek çizgi ötekini silik bile gormedim...
sanırım adet olucam...5

sana da gunaydin canim.iyiyiz sen nasilsin asil bebis ne alemde annesi buyuyor mu?
bilmiyorum.:26: her sabah korku panikle uyanıyorum yaşıyor mu acaba diye. neyseki gün içinde azalıyor.İnşallah bu defa aksilikle karşılaşmam

serap gacısı kız ne belirti arıyosun. adet belirtilerinin ta kendisi gebelik belirtisi oluyo. hiç öyle memişlerim şişti, çok acıdı, yok akıntım arttı gibi bir şey olmadı ben de valla. hatta baya kuruydum
herkes kilodam muzdarip herhalde.

valla ben manken gibi gacıyım173 boy, 56 kilo

bilmiyorum ki canım bu ay hiç belirti yok

valla ben manken gibi gacıyım173 boy, 56 kilo
bende kilo veririm 55 düşerim bak

üzülme canım tek değilsin bende bu ay ümidi kesenlerdenim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…