- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.861
yau yasemnn neden gelmiyor? gelsin artık müjde versin.tablomuz hamiş dolsun
kıııııızlaaaaaaar nasılsınız...
ben yine üzgün kurbağa şeklinde geziyorum o artık nasıl oluyorsa ben gibi oluyor herhalde.....
7 8 eylülde olacaktım regl olmadım..olmayınca çook mutlu oldum...kahverengi akıntım oldu ayy yerleşmedir dedim...test yaptım
tabiki sonuç negatifff tek çizgi ötekini silik bile gormedim...
sanırım adet olucam...5
tabloyuda sen kapatırsın inşallah
anladım canım inşallah güzel haberlerle geliryaso gece gelir sanırımmm sabah konuşmuştukkk çunkummmmmmmmmm gelişme olsa haber verirdi mutlakaaaaa testi daha yapmamıştır o :)))
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ovuluasyon tesitim ikinci çizgi silik çıkarken şimdi o silik çizgiden de oldum tek çizgiye düştü birazdan bir daha tekrar edeceğim bakalım tek mi çift olacak çizgi
kuzenim hamileymiş kızlar...
o kadar mutluyum ki sanki kendi bebişimin haberini aldım. Çok istiyorduk iki kez düşük yaptı. korkudundan yavrum bizler de söyleyememiş yine düşük olur diye tam 3 aylıkmış bizim yeğen....amin canım amin darısı en kısa zamanda inşallah bu işler nasip meselesiymiş bugün bir kez daha anladım mevlam ol dedi mi oluyor. bir defa çarpıyo adamı ve korunma sürecindeyken bebiş oluyo..hayırlı olsun kuzu darısı başımıza
meltemmm çokk güzel yawww , ben nası kaçırdım bu dış mekan çekim olayını yaaa, ilk evlilik acemiliğime geldi ben yenidennn evlencemmmm
giy gelinliğini çekelim tekrar
hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
thesun nasıl oldun canım var mı kanaman yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?