Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

yanlız değilsnnn canımmmmm... ama artık kesin kararımı verdimmmm olsa da olmasada takmıyorummmmmm kafama artıkkkkkk yeter evli değilmişte sevgiliymiş gibi davrancam sevgiliyken yapsaydık kesin hamile kalmıştımmmmm kesinnn ....sevgiliymişiz aynı evde yaşıyomuşuz gibi yapacammm evli oldugumuzu unutacam o durumlarda:):)))))))))))

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ovuluasyon tesitim ikinci çizgi silik çıkarken şimdi o silik çizgiden de oldum tek çizgiye düştü birazdan bir daha tekrar edeceğim bakalım tek mi çift olacak çizgi

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr ovuluasyon tesitim ikinci çizgi silik çıkarken şimdi o silik çizgiden de oldum tek çizgiye düştü birazdan bir daha tekrar edeceğim bakalım tek mi çift olacak çizgi

evet yaptım kızlar tek çizgi sanırım çatlamış yumurtam ama herhangi bir akıntı yoktu

hayırlı olsun kuzu darısı başımıza
o kadar mutluyum ki sanki kendi bebişimin haberini aldım. Çok istiyorduk iki kez düşük yaptı. korkudundan yavrum bizler de söyleyememiş yine düşük olur diye tam 3 aylıkmış bizim yeğen....amin canım amin darısı en kısa zamanda inşallah bu işler nasip meselesiymiş bugün bir kez daha anladım mevlam ol dedi mi oluyor. bir defa çarpıyo adamı ve korunma sürecindeyken bebiş oluyo..

thesun nasıl oldun canım var mı kanaman yine..

dün öğleden beri kesildi canım. progesteran kullanıyorum günde 3 kere. evde bi iş yapmıyorum yatıyorum ama mecburen okula gidiyorum. doktor ağır kaldırma,iş yapma, çok ayakta kalma dedi. hep yatmana gerek yok dedi. pazartesiyi bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…