- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.901
canım yumurtlama tarihi herkese göre değişsede genelde battan 14 gün önce oluyo, yumurtladıktan bir hafta sonrada anca döllenip rahme düşüyo, dur seninki daha yeni rahme düşecek, ne aceleci bu millet ya bi çakcam görceniz
haklısın tabı teorıde bılıorum ben de ama ne bileyim
4 yıllık evlılıkten sonra ılk kez cıddı cıddı dusunup denedık heyecan,korku,sabırsızlık,endıse.....
anlıorsunuzdur
ya cıkarsa benımkı de sımdıden dıe sureklı aklımda bu var.
34 yasımı bıtırdım gecen ay.
kız hamilesinde içine mi doğdu hayırdır
geçenlerde öğretmen atamalrı yapıldıya canım tam sınırda bir arkadaş kalmıştı. dünde telefonda görüştük ben bekle benim gibi hiç ummadığın anda atanacaksın dedim kapatalım dedi üzülüyorum bu konuyu. boş kalan 3600 civarı bir kontenjan kalmıştı ve bizim kız atanmış sabah öğrendim resmen ağladım....kocişinle barıştın, gitmeden adamdan alacağını aldın, üstüne bide nette ben gibi bi amazonla takılyon bende senin yerinde olsam mutlu olurdum
geçenlerde öğretmen atamalrı yapıldıya canım tam sınırda bir arkadaş kalmıştı. dünde telefonda görüştük ben bekle benim gibi hiç ummadığın anda atanacaksın dedim kapatalım dedi üzülüyorum bu konuyu. boş kalan 3600 civarı bir kontenjan kalmıştı ve bizim kız atanmış sabah öğrendim resmen ağladım....
gerçekten de mevlam oldeyince oluyormuş dün kuzenden aldım güzel haberi mart ayında düşük yapmıştı.. sonra amcamların yanına gitti kalmak için. doktor bu arada çarpışmak yok demiş bizimki de o yüzden gitmiş amcamların yanına. haziranda geliyor ve tekrar çarpışmış 1 kere ve rahatsızlandı doktorluk oldu.yaz tatilinde beraberdik ben aldım götürdüm doktora kesinlikle ekime kadar yok dedi senin sağığın tehlikede dedi doktor. ve öğrendik ki şu an 3 aylık hamiş. yani bir kere çarpışmakla bile oluyormuş rabbim ol dedikten sonra...yaş falan deyip can sıkmayın hiç, sen 18 inde düşünmeye başlasaydında bu zamana kadar olmasaydı nolacaktı, bu işler kısmet işi rabbim yeter ki ol desin, inşallah çok beklemezsin, en kısa zamanda alırsın güzel haberi.....
öyle canım okuduğun mesleği yapamamak kadar zor birşey yokmuş o kadar ağır geliyor ki insana..Rabbim atama bekleyen herkese gönlündekini versin...okul bittikten sonra boşta kalmak zor , allahım herkesin gönlüne göre versin , bişeylerin olmasını beklediğimiz zamanlarda ümitsizliğe düşürmesin rabbim insan istemediği şeyler söyleyebiliyo ....
geçenlerde öğretmen atamalrı yapıldıya canım tam sınırda bir arkadaş kalmıştı. dünde telefonda görüştük ben bekle benim gibi hiç ummadığın anda atanacaksın dedim kapatalım dedi üzülüyorum bu konuyu. boş kalan 3600 civarı bir kontenjan kalmıştı ve bizim kız atanmış sabah öğrendim resmen ağladım....
gerçekten zor canım 4 sene de ben bekledim ama şükür atandık işte. Darısı tüm atanamayanların başına..Aynı kaderi yaşadık arkadaşla ben de tam bitti bu sene de olmadı derken hop bir atama çıkarttılar ve atadılar herkes şok olmuştu nasip anlayacağın yani.of bu atama sitresini en iyi bilenlerdenim... ablam okulu bitirdi we 4 yılda atanmayı bekledi ama o dört yılda 45 kiloya kadar düştü sürekli ders çalışıyodu artık psikoloji die bişi kalmamıştı ben boşuna okumuşum atanamıcam diodu sürekli... 84le atanamadı 2.yılında...iyice kesti ümidini...
ama atandı geçen yıl çok şükür (şimdi 55 kilo olmuş haywan)
ama arkadaşı war emine abla oda beklio hala... çok üzülüyo oda... çok zor bi durum gerçekten arkadaşınn gözü aydın canımm...
İnşallah bebişin seninledir canım. ben artık pek belirtilere takılmıyorum geçen ay bende hepsi vardı ne oldu yere çakıldım resmen.Ama ilk defa oluyorsa ona da birşey diyemem inşallah bebişin seninledir değim gibi.kafam rahat olsun diyorsan kanda baktır canım değerine.
gunaydın arkadaslarım,
yalnızlık ortaklarım
psikolojık mı anlayamadım,garıp belirtiler var sankı bende.
dun adet sancısına benzer hafif kramplar,
göğus ucu agrısı,mıde bulantısı hafıften var gıbı...
21 eylule daha 7 gun var.
test yaptım dun aksam negatıf(
testı aksam yapma canım sabah uyanır uyanmaz yap arkadasım gece yaptı testı bıse cıkmadı sabah dayanamadı bı daha yaptı we 2 cızgı cıktı we su an hamıle ınsallah sende hamıssındır :)
sabah yapsaydın keşke canım veya git kanda baktır kafan rahat olur hamişsin veya değilsin diye...ya bu ay ıkı kere test yaptım esıme soz werdım takılmıcam artık dıye o yuzden gıdıp kan testı yaptıramıyorum ılk yaptıgım testte cok net bı sekılde kırmızı cızgı cıktı hcg cok yuksek herelde gecen ay ustune gordum dedım 2 aylık falan olmam lazım o kadar net cıkmasına ama aradan 1 saat gectı cıkan ıkıncı cızgı aktı gıttı soldu bıseyler oldu meger test bozukmus ıkıncıyı yaptım tertemız bı negatıf ama meraktan catlamak uzereyım benı warmı yokmu dusuncesı yoruyo hanı olmadıgını bılsem o kadar uzulmıcem temızlık yapamıyorummm yaaaa :)) kendımı koruyorum sozdee allah sanada en kısa zamanda nasıp etsın canımm karınlarımız bebısle dolsun :))
canim benim insallh hamilesindirr..3gunun kalmis simdi belki psikolojik birseydir.bence kanda baktirsan cikar hemen.soylediklerin hamilelik belirtisi gibi.
sabah yapsaydın keşke canım veya git kanda baktır kafan rahat olur hamişsin veya değilsin diye...
HADİ BAYANLAR BU AY HEPİMİZE UĞURLU GELECEK HİSSEDİYORUM
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
HAMİŞ ADAYIMIZ[/TD]
[TD]
BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD]
SONUÇ[/TD]
[TD]
MÜJDELİ HABER [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
orkide2+[/TD]
[TD]
1 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
hamileeee[/TD]
:118:
[/TR]
[TR]
[TD]
kuram[/TD]
[TD]
2 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
hamileee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
shcne[/TD]
[TD]
3 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ogibi
[/TD]
[TD]4 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]hamileeee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yOosun[/TD]
[TD]
4 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
30 Eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
mavihayal[/TD]
[TD]
4 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
hamileee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
berro[/TD]
[TD]
5 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
nrkny[/TD]
[TD]
5 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Fizyo[/TD]
[TD]
5 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
Iwanttobaby
[TD]
[/TD]
6 Eylül
[TD]
[/TD]
[TD]
hamileeee[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
sid16
[TD]
[/TD]
7 Eylül
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hamileeee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
geridonusumkutusu[/TD]
[TD]
7 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
kelam[/TD]
[TD]
7 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
nareksisi[/TD]
[TD]
8 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
thesun[/TD]
[TD]
9 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hamileee
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
iremneva
[TD]
9 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yesalp[/TD]
[TD]
10 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
sanem55[/TD]
[TD]
11 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yasemnn[/TD]
[TD]
12 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
medne[/TD]
[TD]
14 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deli_musakka
[/TD]
[TD]16 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
gvn1907[/TD]
[TD]
17 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
cevodileksu[/TD]
[TD]
18 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
krizantem1212[/TD]
[TD]
18 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
zhd[/TD]
[TD]
18 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
mavera19[/TD]
[TD]
18 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
phia[/TD]
[TD]
19 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
mmlkk[/TD]
[TD]
19 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]atlanta
[/TD]
[TD]20 Eylül
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
perakedisi[/TD]
[TD]
20 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
tugce76[/TD]
[TD]
21 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
yasamim[/TD]
[TD]
21 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
NURAN 77[/TD]
[TD]
21 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
ebson[/TD]
[TD]
23 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
umut27[/TD]
[TD]
23 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
prensesra[/TD]
[TD]
24 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
serap_serap[/TD]
[TD]
25 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
BEBIŞIMSU[/TD]
[TD]
26 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Asyemu
[/TD]
[TD]
27 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
gamze11[/TD]
[TD]
27 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
meltemtnc[/TD]
[TD]
29 Eylül[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
alırız canım .......buraya benıde alınnn :)) 15 eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?