- Konu Sahibi serap_serap
-
- #2.941
kız ne sitesiymiş söyle bende üye olayım inat için gelecekse bu bebişhayırlı olsun canım bence doğru karar vermişin
kıkzlarr benm hala gelmedı kırmızılarama cesaret edemıyorum yapmaya halaaa.ders calısmaya basladım kafam dagılsın dıye o yuzden cok gıremıyorum da ıns guzel haberlerle gelırımm yaaa.prolaktın ılacı kullanmıstım normalde 11 ınde olmam lazımdı ama yıne de cook korkuyorumm:18:
2 gün geçmiş.nasıl duruyorsun ? test yapsana...test yapsana...
yaa benım kımyasal gebelık olmustu o zamn 1 hafta sonra cıkmıstıhatta kanda bıle cıkmamıstı 3 gun gecınce.sımdı uzulmekten korkuyorum yınee
gelmedi bnm kırmızılar hala kızlaaarrrr gelcek gıbıde durmuo sankim:44:
yok kız yapmadım daha...bnm 13 gun cıkan pozıtıfte doktorun dedıgıne gore dusuk yapmısım gecen ay onun kalıntısıymıs farkında bıle deılımcanım bir kere olması hep olacak anlamına gelmez.ama için nasıl rahat olacaksa öyle yap.aslında varsa idrarda bile belli olur bu zamanda.
sen test yapmadın mı?biz seni bekliyoz burda.aşkola!
yok kız yapmadım daha...bnm 13 gun cıkan pozıtıfte doktorun dedıgıne gore dusuk yapmısım gecen ay onun kalıntısıymıs farkında bıle deılımbelkı yaparım bılmıomm yaparsam yazcam sonucu:)
ay bende anlamadımki...kocam bıle nasıl yapmısın onu dıo adamcık anlamadı bıle:)onun dusuk dedıgı sokulme falandır herhalde...bende ovu testı var bı tane ondan yapsam anlarmıyık ki?yok artık..düşük yapmak o kadar kolaymıymış..ağrıdan kasılırsın valla :44: bir idrar testi yapsan aslında..o bile yeter.
13 temmuz mubende hapı bıraktım..en son 13 temmuzda adet gördüm..daha da gelmedi ama garip hissediyorum kendimi psikolojikmi bilmiyorum..hep kendime bakıyorum değişikliklerime...dün idrar testi yaptım negatifti..bugün sağlık ocağında ksn testi verdim yarın çıkacak..hayırlısı bakalım
ay bende anlamadımki...kocam bıle nasıl yapmısın onu dıo adamcık anlamadı bıle:)onun dusuk dedıgı sokulme falandır herhalde...bende ovu testı var bı tane ondan yapsam anlarmıyık ki?
ay bende anlamadımki...kocam bıle nasıl yapmısın onu dıo adamcık anlamadı bıle:)onun dusuk dedıgı sokulme falandır herhalde...bende ovu testı var bı tane ondan yapsam anlarmıyık ki?
kuzenım eczacı saat 6da getırcek test bana...belkı gıder kendımd alabılırm..ama yapıp yapmamakta kararsızım ackcasıbilmem ki ovuyla anlaşılır mı? hiç anlamıyorum.eczane çok mu uzak sana?
evet sanırım ole bısey olabılır...benm adetım agrılıdı sadece bıraz fazlaydı ama yadırgamamıstım...benimki adetten sonra 3. haftada düştü eğer betan çok yükselmediyse ciddi bişey yaşamıyosun ben hiç ağrı sızı çekmemiştim , kimyasal gebelik dedikleri oymuş işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?